۱۳۹۶ آذر ۳, جمعه



مذاکرات هیأت اتحادیه اروپا در تهران با مقامهای حکومت آخوندی و نیز تماس تلفنی ماکرون و آخوند روحانی به موضوعات جدیدی در مخاصمات درونی رژیم تبدیل شده است





رسانه های حکومتی به تشدید انزوای رژیم اذعان میکنند



یک رسانه دیگر باند خامنه‌ای درباره مذاکرات جاری میان رژیم و اتحادیه اروپا در تهران با طرح این سؤال که این گفتگوها «زمینه‌ساز آغاز برجامهای بعدی خواهد بود؟» نوشت: جواد ظریف، اخیراً در اظهارنظری عجیب در حساب توییتر خود، پایان داعش در سوریه را حاصل «گفتگو» و دستاورد «مذاکره» نامید. شاید از همین حالا فرجام گفتگوی جامع (نظام) و اروپا مشخص باشد، فقط کمی نیاز به زمان است تا باز هم مشخص شود که دستاوردی برای (ما) حاصل نخواهد شد، غرب که اگر ‌چه از حفظ برجام حمایت می‌کند اما در کنار آمریکا و ترامپ به‌وضوح خواستار شفاف سازی در خصوص 'راهبرد (نظام) در برنامه موشکی بالستیک' و 'عدم مداخله در منطقه' است. (رجانیوز 2/آذر/96)

روزنامه وطن امروز از باند خامنه‌ای در خبری با عنوان «دعاوی عجیب دفتر ریاست‌جمهوری فرانسه» با اشاره به تماس تلفنی ماکرون و آخوند روحانی نوشت: ماکرون به روحانی گفت باید درباره موشک ها گفتگو کنیم.

این روزنامه حکومتی افزود: دفتر ریاست‌جمهوری فرانسه در بیانیه‌یی اعلام کرد این کشور به توافق هسته‌یی پایبند است و موضوعات منطقه‌یی و موشکی باید به‌طور جداگانه مورد بحث قرار گیرد. (وطن امروز 2/آذر/96)

این روزنامه باند خامنه‌ای در مطلب دیگر نوشت: تأسیس دفتر اتحادیه اروپایی را- که طی سال‌های اخیر خود با معضلات سیاسی- اقتصادی متعدد روبه‌رو بوده است- به جد دنبال می‌کنیم. اشکال کار (تأسیس دفتر اتحادیه اروپا در تهران)، آنجاست که بی‌اعتنا به نیاز گسترده‌شان به بازار ایران، هر روز لگد جدیدی به اقتصاد و امنیت (نظام) می‌زنند... امانوئل ماکرون مهم‌ترین چهره اروپایی حامی فشار بر ایران در موضوعات موشکی، حقوق‌بشر، هسته‌یی و... به‌شمار می‌رود.

(وطن امروز 2/آذر/96)
از سوی دیگر، سفیر رژیم در فرانسه گفت: «موشکهای بالستیک به مسأله امنیت ملی (نظام) مربوط می‌شود». (تابناک 2/آذر/96)

به دنبال گفتگوی تلفنی روسای جمهور آمریکا و روسیه که قبل از برگزاری اجلاس سوچی با شرکت سران روسیه و ترکیه و آخوند روحانی صورت گرفت، خبرگزاری حکومتی ایلنا نوشت: گفتگوی تلفنی ترامپ و پوتین نشان از هماهنگی میان روسها و آمریکاییها دارد... نگرانیهایی وجود دارد مبنی بر این‌که با توجه به هزینه‌هایی که (نظام و گروه‌های حامی آن) در سوریه پرداخت کرده است، (نظام) نتواند در میز مذاکره در برابر روسیه در برخی از مسائل ملاحظات مدنظر خود را درباره آینده سوریه اعمال کند... (و) احتمال این‌که نظام ایران و ترکیه از خود انعطاف نشان بدهند وجود دارد... روسیه منافع کلان خود در عرصه بین‌المللی را قربانی سوریه نمی‌کنند... هم‌چنین با توجه به نوع مناسبات روسها با سعودیها، می‌توان گفت که مسکو ملاحظات ریاض را هم در سوریه مدنظر دارد... بقای بشار اسد برای روسها خط قرمز نیست... بنابراین نباید بحران سوریه را پایان‌یافته تلقی کرد بلکه وارد مقطعی پیچیده‌تر و مبهم‌تر شده است. (ایلنا 2/آذر/96)

روزنامه سپاه پاسداران نیز با نگرانی نوشت:‌ دونالد ترامپ تنها ساعتهایی قبل از نشست سه جانبه سوچی با پوتین تلفنی گفتگو کرد... تماس تلفنی رئیس‌جمهور آمریکا با پوتین 90دقیقه طول کشید... برخی منابع می‌گویند که روس‌ها طرحی جدید را برای حل و فصل سیاسی بحران سوریه مطرح کرده‌اند که پوتین آن را با آمریکایی‌ها هم در میان گذاشته است.

پوتین در این اجلاس سوچی گفته بود: بحران سوریه به مرحله‌ای جدید رسیده است. راه‌حل سیاسی نهایی در سوریه در مذاکرات ژنو نمایان خواهد شد. (روزنامه جوان 2/آذر/96)

رسانه‌ حکومتی شرق نیز نوشت: به نظر می‌رسد یکی از اصلی‌ترین محورهای اختلاف تهران- مسکو حضور حزب‌الله در جریان جنگ داخلی سوریه است... نگاه ترکیه به بحران سوریه نیز با نگاه (ما) کاملاً متفاوت بود. (شرق 2/آذر/96)