آشپزها در حال آماده کردن وعدههای غذا برای سالمندان در اشپزخانه هتل وستین بوناونچر، لس انجلس، کالیفرنیا
حدود ۲۰۰ آشپز در لس آنجلس سر کارشان بازگشتهاند و پروژهای را راه انداختهاند که در آن با استفاده از بودجهای که دولت فدرال برای امداد در شرایط اضطراری به رستورانها پرداخته است، برای سالمندان آسیبپذیر و در خطر، هزاران وعده غذای سالم تهیه کرده و تحویل میدهند.
به گزارش رویترز، این پروژه موسوم به «تحویل غذاهای عالی» بخشی از تلاشهای ایالت کالیفرنیا برای کاستن از درد و رنج ناشی از همهگیری کرونا، از بیماری و مرگ گرفته تا بیکاری و گرسنگی، است که دامنگیر بسیاری از مردم شده است.
گوین نوسِم، فرماندار کالیفرنیا، بخشی از کمک مالی سازمان مدیریت بحران فدرال (FEMA) را به پیشبرد این پروژه اختصاص داده است. این در حالی است که شیوع کووید۱۹ هنوز در این ایالت ادامه دارد.
البا مولینا، ۵۷ ساله، یکی از آشپزهای فعال در این پروژه در هتل «وستین بوناونچر» در لس آنجلس است. او می گوید مشارکت در این پروژه تنها یک کار معمولی نیست؛ بلکه کاری خوب، با مزایای مناسب، و البته اقدامی نیکوکارنه و سودمند است.