۱۳۹۹ خرداد ۷, چهارشنبه

فقط یک بهانه لازم است، آنوقت مثل شعله کبریت که به انبار کاه میافتد همه چیز را در خود تمام می کند(رسالت)

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران ۶/۳/۹۹ : « سازمان مجاهدين خلق ايران بعد از ظهر امروز سه شنبه۶ خرداد ۱۳۹۹ اعلام كرد، آمار جانگداز جانباختگان كرونا در ۳۲۳ شهر ايران از ۴۴ هزار و ۵۰۰ نفر بيشتر است. شمار قربانيان در آذربايجان شرقي به ۱۵۹۵ نفر در آذربايجان غربي به ۱۲۶۵ نفر، در خوزستان به ۳۴۳۵ نفر، در كرمانشاه به ۱۰۴۵ نفر، در لرستان به ۱۳۸۰ نفر، در مازندران به ۲۶۹۵ نفر و در يزد به ۷۰۲ نفر رسيده است.


در خوزستان مدیر بهداشت بندر ماهشهر گفت: «شیوع ویروس کرونا در خوزستان سیر صعودی به خود گرفته...در چند روز گذشته ظرفیت بیمارستان‌های ماهشهر، تکمیل شد. مجدداً بیمارستان نفت یک بخش دیگر را به بیماران کرونایی اختصاص داد...تخت‌های بیمارستان‌ها بیش از این و در ادامه راه دیگر جوابگو نیستند و ظرفیت نخواهند داشت...متأسفانه از کادر درمان تعداد زیادی به ویروس کرونا مبتلا شدند که مجبور به قرنطینه کردن آن‌ها شدیم...تأکید می‌کنم هیچ‌گونه جایگزینی برای کادر درمان نداریم» (ايلنا ۵ خرداد).

در آذربايجان غربي رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: «در پنج روز گذشته شاهد افزایش تعداد مبتلایان و بستری‌ها هستیم...در مهاباد در روزهای گذشته شش فوتی» داشتيم و «درحال حاضر مهاباد و ۹ شهر دیگر آذربایجان غربی در وضع قرمز قرار دارند» (خبرگزاري حكومتي مهر و روزنامه جوان ارگان سپاه پاسداران ۶ خرداد).

در بوشهر دبير ستاد كرونا گفت: «سهل انگاری برخی افراد سبب افزایش بیماران کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته شده است» ( ۵ خرداد).

در لرستان «مسئولان لرستان همچنان وضعیت را قرمز اعلام و ورود مسافران به این استان را منع کرده‌اند» ( ايران ۶ خرداد).

در يزد معاون دانشگاه علوم پزشکی گفت: «در برخی از شهرستان‌های استان در چند روز اخیر مواردی از افزایش تعداد افراد مشکوک به کرونا به صورت خفیف مشاهده شده است» (خبرگزاري صدا و سيما ۶ خرداد).

در خراسان رضوي رئيس سازمان نظام پزشكي مشهد گفت: «دستکم ۷۰ نفر از اعضای سازمان نظام پزشکی مشهد از اسفندماه پارسال تاکنون به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند...علاوه بر این تعداد پرستاران بسیاری هم مبتلا به کرونا شده‌اند که تعداد آنان از طریق سازمان نظام پرستاری اعلام می‌شود (ايرنا ۵ خرداد).

روزنامه حكومتي شرق مينويسد: «در اعلام پیروزی در مبارزه با کرونا عجله نکنیم...تناقض در صحبت‌های مسئولان یا تغییر تصمیمات یا پیش‌بینی‌های نادرست، از نشانه‌های نداشتن استراتژی شفاف و مشخص برای مبارزه با کروناست. مسئولان کشور گفته بودند کرونا تا پایان اردیبهشت مهار می‌شود» ( ۶ خرداد).

در همين حال نگراني از قيام و خيزشهاي مردمي در اظهارات مقامات و رسانه هاي حكومتي موج ميزند. زنگنه وزير نفت رژيم ديروز گفت : «شرایطی که اکنون کشور در آن به سر می‌برد بسیار دشوارتر از دوران هشت ساله جنگ تحمیلی است؛ با این تفاوت که کشته و زخمی خیلی ملموس و قابل ملاحظه‌ای ندارد» (ايلنا۵ خرداد).

خبرگزاري حكومتي ايلنا ديروز نوشته بود: «هنر دولت باید این باشد که این سیل بنیان‌کن را در پشت سد نگهداری کند؛ چرا که اگر وارد شهر شود... برایش مهم نیست مسجد است یا کاخ؛ همه را از بین می‌برد...دولت در رکود اقتصادی است از سوی دیگر کرونا زجرش می‌دهد این آقایان به جای اینکه کمک کنند چوب لای چرخش می‌گذارند و از الآن که هنوز مجلس تشکیل نشده است، خواب استیضاح رئیس‌جمهور را می‌بینند».

يك رسانه ديگر رژيم امروز نوشت: «دو قطبی شدن ثروت در جامعه خطرناک است باید فکری اساسی برای تعادل ثروت در جامعه شود» (آفتاب يزد ۶ خرداد).

يك روزنامه ديگر رژيم خاطرنشان كرد: «آبان خونین ۹۸ ...موجب شد که بخش قابل ملاحظه‌ای از جامعه دور شرکت در انتخابات را خط کشید...آن ۶۰ درصد غایب نه تنها رغبتی به این انتخابات (رياست جمهوري) ندارند بلکه معترض به وضع موجود هستند...بزرگترین و عینی‌ترین مخالفان، تهیدستان و بیکاران هستند» (مستقل ۶ خرداد).

مرتضوی، رئیس انجمن آردسازان گفت: «این بغض متراکم می‌شود.... نمی‌شود مدام کارهای زشتی کنیم، بعد به مردم بگوییم تحمل کنید!... کاخ شاه در مقابل چیزهایی که اینها می‌سازند صفر است. روزی فقرا این خانه‌ها را آتش می‌زنند» (اعتماد آنلاين ۵خرداد).

روزنامه رسالت امروز در باره سوءمديريت و «بحران غم‌انگيزي» كه در اهواز جريان دارد با اشاره به اعتراضات اهالي هشدار داد: «فقط یک بهانه لازم است، آنوقت مثل شعله کبریت که به انبار کاه میافتد همه چیز را در خود تمام می کند».