مجلس ارتجاع - ۸خرداد ۹۹
مجلس جدید ارتجاع روز پنجشنبه ۸خرداد از میان ۳نفر، پاسدار قالیباف از مهرههای اصلی سرکوب و جنگافروزی و از سردمداران دزدی و چپاول را با ۲۳۰رأی بهعنوان رئیس معرفی کرد.
در این رأیگیری فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی رژیم ۱۸ رأی و میرسلیم وزیر کشور پیشین آخوندها ۱۲ رأی آورد.
اعضای مجلس ارتجاع با آشفتگی و پرتوپلاگویی در دعواهای باندی حرفهای خود را شروع کردند:
دلخوش گفت: «خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج! اگر بنا باشد با لابیگری مجلس پیش ببرد قطعاً بدانید در مسائل دیگر اقتصادی اجتماعی سیاسی ما نخواهیم پیش برد کار را»!
فلاحی گفت: «اگر قرار باشد مجلس با این بینظمیها بخواهد ادامه پیدا بکند قطعاً در این مملکت چیزی سر جایش قرار نخواهد گرفت».
آخوند نقوی گفت: «امروز روز دوم مجلس هست بعضی باشند که سلام دهند و از سلام ایشان بوی دود میآید...چشم به هم بزنیم فرصت تاثیرگذاری ما در مباحث اقتصادی از دست خواهد رفت»!
آخوند تقوی رئیس سنی مجلس ارتجاع، ۸خرداد ۹۹:
«آقایانی که ناظر بر شمارش آراء هستند من خواهش میکنم، با تلفن الآن دارند تماس میگیرند با خارج از مجلس و آراء را اعلام میکنند، حرمت مجلس را نگهدارید. بگذارید از تریبون رسمی اعلام بشود. یعنی چی، حالا این چه خاصیتی داره که، این روشها، روشهای مناسبی نیست.
نتیجه آراء انتخاب رئیس مجلس شورای اسلامی. آراء اخذ شده ۲۶۷ رای. جناب آقای محمدباقر قالیباف با ۲۳۰ رأی بهعنوان رئیس برای یکسال انتخاب شدند.
آقای فریدون عباسی ۱۸ رأی داشتند.
آقای سید مصطفی میرسلیم ۱۲ رای
۱- جناب آقای سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی با ۲۰۸ رای
۲- جناب آقای علی نیکزاد ثمرین با ۱۹۶ رای»
دلخوش مجلس ارتجاع ۸خرداد ۹۹:
«خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج ما در دورههای گذشته هم متأسفانه با این آفت روبهرو بودیم این لابی گریهایی که بعضاً غیرشرعی و غیراخلاقی است در کمیسیون ها دیروز هم همین اتفاق افتاد اگر بنا باشد با لابیگری مجلس پیش ببرد قطعاً بدانید در مسائل دیگر اقتصادی اجتماعی سیاسی ما نخواهیم پیش برد کار را».
سلیمی، مجلس ارتجاع ۸خرداد ۹۹:
«مجلسی که هنوز شروع نشده بهصورت سازماندهی شده دارد تخریب میشود یعنی بهاصطلاح از دو ماه سه ماه قبل این دو روز هم که بعضیها به اوج رساندند این توپخانه تخریب شروع شده».
پورابراهیمی، مجلس ارتجاع ۸خرداد ۹۹:
«الان دولت در این فضای پایانی مجلس دهم و ابتدای مجلس یازدهم که یک خلایی عدم حضور جدی مجلس بوده دارد تصمیماتی میگیرد موضوع برداشت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی که البته اگر چه با اجازه مقام معظم رهبری و اذن مقام معظم رهبری انجام شده اما متأسفانه سازوکار هزینه آن و اینکه چارچوب نظارتی مجلس طبیعتاً بر اساس قانون باید بر اینها باشد یک ریال دولت حق خرج ندارد در خصوص انتشار اوراق قرضه حاج آقای تقوی این را باید تذکر داد به دولت امروز دولت در چارچوب قانون بودجه میتواند انتشار انجام بدهد ایجاد بدهی برای نظام برای کشور در دولت آینده و خارج از ضابطه قانون برنامه ششم قطعاً به صلاح کشور نیست تو این خلأ متأسفانه تصمیماتی دارد اتخاذ میشود که به صلاح کشور نخواهد بود، یا عدم حضور نمایندگان ناظر مجلس در شوراهای تخصصی مثل شورای پول و اعتبار شورای اقتصاد کشور شورای عالی بورس همین بحث اخیر در بحث سهام عدالت».
گودرزی، مجلس ارتجاع ۸خرداد ۹۹:
«چشم به هم بزنیم پایان سال و فضای انتخابات ریاستجمهوری و یکی دو سال از دست ما برود فرصت تاثیرگذاری ما در مباحث اقتصادی از دست خواهد رفت».
فلاحی، مجلس ارتجاع ۸خرداد ۹۹:
«اینکه میگویند سالی که نکوست از بهارش پیداست اگر قرار باشد مجلس با این بینظمیها بخواهد ادامه پیدا بکند و نمایندهها سر جایشان نباشند قطعاً تو این مملکت چیزی سر جایش قرار نخواهد گرفت متأسفانه یک رانتی ایجاد شده برای کسانی که سابقا در بعضی از کمیسیون ها به شکل غیرتخصصی وارد شدند آئیننامه جدید هم مجدداً همین دوستان را به شکل غیرتخصصی وارد همان کمیسیون ها میکند بنابراین چیزی اتفاق نمیافتد»
آخوند تقوی، مجلس ارتجاع ۸خرداد ۹۹:
«بعضی از حرفها بعضی از موضعگیریها بعضی از روشها با این نصایح و رهنمودهای امام و رهبر معظم انقلاب سازگاری ندارد لشگرکشی نکنید از بیرون.
امروز روز دوم مجلس هست بعضی باشند که سلام دهند و از سلام ایشان بوی دود میآید».