۱۳۹۴ آبان ۱۷, یکشنبه

بازتاب سفر مارتین شولتز به تهران




سفر یک روزه مارتین شولتز، رئیس پارلمان اروپا به ایران تحت حاکمیت دیکتاتوری آخوندی که با اعتراض گسترده ی شخصیت ها، مجامع حقوق بشری، احزاب بین المللی و نیز زندانیان سیاسی در سیاهچال های رژیم آخوندی و همچنین خانوادهای شهدا مواجه شد، به صحنه تقابل سیاست های کلی اتحادیه اروپا در زمینه حقوق بشر و نیز بحران سوریه با دیکتاتوری ولی فقیه تبدیل گردید.
پیش از سفر رئیس پارلمان اروپا به تهران خانواده های شهدای مجاهدین خلق در غرب کشور طی نامه ای از جمله خطاب به شولتز متذکر شدند: «آمدن شما به ایران و نشستنتان با حاکمان رژیم ایران در دور یک میز، تنها در یک صورت برای ما قابل‌قبول است که هر نوع همکاری با رژیم را مشروط به آزادی زندانیان سیاسی و توقف شکنجه و اعدام و صدور تروریسم در عراق و سوریه کنید و این جنایتها را قاطعانه محکوم کنید».
همچنین خبرگزاری سپاه پاسداران فارس (15 آبان 1394) در گزارشی از این سفر به نقل از یک مقام پارلمان اروپا نوشت: «حقوق بشر در رأس برنامه کاری شولتز در ایران است».
همزمان با ورود رئیس پارلمان اروپا به تهران سایت های وابسته به رژیم آخوندی در یک کر هماهنگ علیه حضور وی و سیاست های کلی اتحادیه اروپا در رابطه با نقض حقوق بشر در ایران، دست به قلم فرسایی زدند. برای نمونه سایت وابسته به باند خامنه ای، صراط نیوز (17 آبان 1394) ضمن حمله به رئیس پارلمان اروپا و با انتشار تصاویری به حضور فعال مقاومت ایران در این پارلمان و دیدارهای متعدد خانم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران اشاره کرد و خشم و غیض دیکتاتوری ولی فقیه را اینگونه به تصویر کشید: «دوران ریاست شولتز مصادف است با تشدید تحرکات ضد ایرانی در پارلمان اتحادیه اروپا؛ در همین راستا درست بعد از صدور قطعنامه ضد ایرانی، کنفرانسی در بروکسل با محوریت ایران و با حضور منافقین و به ریاست «استروان استیونسون» برگزار شد.
بسیاری از اعضای ارشد پارلمان اروپا از گروه‌های سیاسی مختلف، ازجمله «آلخو ویدال کوادراس» معاون پارلمان و «میشل آلیو ماری» وزیر سابق خارجه و دفاع فرانسه در این جلسه سخنرانی کردند.
جلسه در بروکسل همزمان با دور دیگری از گفتگوهای اتمی بین ایران و کشورهای 1+5 در وین برگزار شد. این درحالی است که (مجاهدین) رابطه جدی را با اعضای پارلمان اروپا برقرار کرده‌اند و پارلمان اروپا نیز حمایت‌های ویژه‌ای از این گروهک تروریستی انجام می‌دهد و مریم رجوی سرکرده این گروهک رفت‌وآمد زیادی به محل پارلمان اروپا دارد و در این پارلمان به وی لقب «رئیس‌جمهور برگزیده منافقین» اعطا شده و به رجوی اجازه داده می‌شود تا در مورد تغییر و براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا سخن بگوید».
از مجموعه اخبار و موضعگیری های منتشره می توان نتیجه گیری کرد که رئیس پارلمان اروپا در دیدار خود با آخوند روحانی به موضع نقض حقوق بشر در ایران نیز اشاره کرده است. در این رابطه خبرگزاری آلمان در گزارشی نوشت: «توافق اتمی موجب شده که مناسبات اروپا و ایران رو به بهبود برود اما این را هم افزود که همکاری‌ و نزدیکی ایران و اروپا مستلزم تفاهم بر سر راه‌حل‌های مشترک در سوریه و مسائل حقوق بشری در ایران است».
اما آخرین صحنه تقابل پارلمان اروپا با دیکتاتوری خامنه ای خود را در موضوع سوریه و رفتن بشار اسد خون ریز به نمایش گذاشته است. تلویزیون رژیم با پخش گوشه هایی از کنفرانس مطبوعاتی رئیس پارلمان اروپا با پاسدار لاریجانی به اختلافات عمیق بر سر حل و فصل بحران سوریه اینگونه اعتراف کرده است: «س: سؤال مشترک این بود که تا کی ایران تصمیم داره از موضع آقای اسد در سوریه حمایت بکنه (توضیح: خبرنگار سؤال کرد حمایت نظامی ولی مترجم رژیم حذف کرد)
ترجمه خبرگزاری: خبرنگار: اگر امکان دارد سوالی از هردوتای شما، ... آقای لاریجانی، (ممکن است توضیح دهید چه مدت ایران از آقای اسد به‌صورت نظامی و معنوی حمایت خواهد کرد و طرح شما برای صلح در سوریه چیست؛ و آقای شولتز چه پیامی شما از همتای ایرانی خود شنیدید).
علی لاریجانی: مسأله سوریه بحث فرد نیست بلکه یک طراحی کرد برای ایجاد یک منطقه عاری از تحرکات جنایتکارانه تروریستها، لذا تقلیل مسائل بحرانی در منطقه به فرد یک اشتباه استراتژیک است.

شولتز: من به همکار گرامی‌ام آقای لاریجانی عرض کردم که به‌نظر من آینده بلندمدت برای آقای اسد وجود نداره ولی زمان حالی با ایشون وجود داره و بایستی این دو مقوله رو ما با هم بنگریم.
در این راستا تمام مسائلی که جنایت جنگی منظور میشه بایستی پاسخگو بهش باشند و جوابش رو بدهند، مثلاً کسی که بمب سر ملت خودش میریزه باید جواب این کار خودش رو بده».