۱۳۹۵ بهمن ۳, یکشنبه

پلاسکو قربانی چپاولهای رژیم آخوندی

                                             ساختمن پلاسكو آتش گرفت

ساختمان پلاسکو با قدمت 56ساله به کام شعله‌های آتش رفت و فرو ریخت که در جریان آن دهها تن از هموطنان کشته و مجروح شدند، و 600واحد تولیدی نیز از بین رفت.

ساختمان پلاسکو متعلق به یکی از وابستگان رژیم سابق بود که بعد از انقلاب سال 57، توسط رژیم آخوندی مصادره شد و به بنیاد چپاول موسوم به مستضعفان واگذار شد.


ساختمان پلاسکو بافتی فرسوده و ناایمن بود، اما با این وجود شهرداری و سایر نهادهای ذیربط رژیم، هیچ اقدامی برای ایمن‌سازی آن نکرده و یا لااقل آن را به‌عنوان ساختمانی ناایمن و بافت فرسوده اعلام نکردند.

خبرگزاری حکومتی ایسنا 1بهمن95 در زمینه نا ایمن بودن و فرسوده بودن ساختمان پلاسکو می‌نویسد: ”این حادثه بار دیگر زنگ خطر ناایمن بودن ساختمانهای بلند و فرسوده پایتخت را به صدا درآورد؛ زنگ خطری که در میان بغض سخنگوی آتش‌نشانی نیز مطرح شد“.

این رسانه حکومتی در مورد سایر ساختمانهای تجاری بزرگ فرسوده و ناایمن نیز که ممکن است حادثه‌یی مشابه با حادثه ساختمان پلاسکو در آنها به‌وجود بیاید می‌نویسد: ”هنوز هم ساختمانهای بلند تجاری بسیاری هم‌چون بازار رضا مروی که بر اساس اعلام سازمان آتش‌نشانی در رتبه‌بندی ساختمانهای تهران از نظر ایمنی رتبه سوم را اخذ کرده و پاساژ علاءالدین که بارها درباره نا ایمن بودن آن تذکر داده شده است، ایمنی شهروندان تهرانی را تهدید می‌کنند و بی‌تردید رشته دراز ایمنی ساختمانهای بلند تهران به ریزش پلاسکو ختم نمی‌شود“.

حادثه تأسف‌بار آتش‌سوزی در ساختمان پلاسکو در شرایطی به‌وجود آمد، که پیش از این سازمان آتش‌نشانی نسبت به غیرایمن بودن این ساختمان هشدار داده بود. خبرگزاری حکومتی ایسنا می‌نویسد: ”پیش از این عوامل آتش‌نشانی بارها نسبت به وضعیت ایمنی ساختمان پلاسکو اطلاع‌رسانی کرده و هشدار داده بودند“.

رئیس کمیته عمران شورای قلابی شهر تهران نیز می‌گوید: ”بارها آتش‌نشانی و کارشناسان ایمنی نسبت به ناامن بودن این ساختمان تذکر دادند و امروز شاهد بی‌توجهی به تمام این تذکرات هستیم“.

این مهره حکومتی در زمینه بی‌توجهی دولت ضد‌مردمی نسبت به نا ایمن بودن و فرسوده بودن بافت ساختمان پلاسکو می‌گوید: ”با وجود این‌که در نص صریح قانون اعلام شده دولت موظف به نوسازی بافت ناپایدار و فرسوده شهر تهران و سایر کلانشهرهاست، اما هم‌چنان شاهد بی‌توجهی‌هایی هستیم که فاجعه‌بار هستند“. (خبرگزاری حکومتی مهر 30 دی95)

با وجود این‌که در جریان آتش‌سوزی و فروریختن پلاسکو، کسبه و صاحبان مشاغل در این ساختمان تمامی دارایی‌ها و به بیان دقیقتر تمامی هست و نیست خود را از دست دادند، اما شهرداری و بعضا مقامات شورای قلابی شهر تهران مقصر این حادثه را کسبه می‌دانند. !

در این زمینه، سایت حکومتی خبر آنلاین 1بهمن 93 از قول کسبه پلاسکو می‌نویسد ”انگار می‌خواهند همه چیز را به گردن ما بیاندازند“.

واقعیت این است که این نظام جنایتکار حاکم و دولت ضد‌مردمی آن هستند که مقصر به‌وجود آمدن این حادثه دلخراش و سایر حوادثی نظیر آن هستند. اما مهره‌های حکومتی بعضاً در یک فرار به جلو احمقانه، تلاش می‌کنند که مردم بی‌دفاع و کسبه مستقر در این ساختمان را مقصر جلوه بدهند.

حاکمیت منحوس پلید آخوندی سالیان است که شهرهای ایران را در برابر حوادث این چنینی بی‌دفاع گذاشته است، و به‌جای این‌که اموال مردم را صرف آبادی شهرهای ویران ایران بکند، صرف هزینه صدور تروریسم و جنگهای تجاوزکارانه و ضدمیهنی در عراق، سوریه، یمن و... می‌کند.

بطور قطع حادثه هولناک آتش‌سوزی و فروریختن ساختمان پلاسکو از قبل قابل پیش‌بینی و قابل پیشگیری بود.

اما در قاموس و سرشت ضدمردمی حاکمیت پلید آخوندی از جمله بنیاد مستضعفان که مالک این ساختمان است، آنچه که مهم نیست جان و مال کسبه این ساختمان است.

به‌دلیل سرشت ویرانگرانه این حاکمیت است که هم‌اکنون مساحت بافتهای فرسوده در تهران روز به روز در حال گسترش است و در حال حاضر مساحت آن بیش از 4400 هکتار است.

نوسازی بافت‌های فرسوده امروزه به‌عنوان یکی از مسائل کلان در مدیریت شهری است، اما در نظام ولایت‌فقیه کسی نیست که گوشش به این حرف‌ها بدهکار باشد.

بنابراین هر آن امکان دارد خساراتی نظیر حادثه آتش‌سوزی در ساختمان پلاسکو، در این بافتهای فرسوده و غیرایمن به‌وجود بیاید، که بسیار سنگین و جبران‌ناپذیر خواهد بود.

مقصر حادثه هولناک فروریختن ساختمان پلاسکو، حاکمیت ننگینی است که بعد از گذشت نزدیک به 4 دهه از سرقت انقلاب مردم ایران توسط خمینی دجال، به‌دلیل خوی ضد‌مردمی و ویرانگرانه خود حرث و نسل این ملت و مملکت را در معرض نابودی و انهدام قرارداده است و حادثه ساختمان پلاسکو یکی از محصولات این حاکمیت ننگین است.