۱۴۰۰ آذر ۱۰, چهارشنبه

وحشت از بالا‌گرفتن اعتراضات مردمی در مجلس ارتجاع و تأکید بر تصویب قوانین بیشتر برای توجیه جنایتها


                     قیام مردم اصفهان ۵آذر

در حالی که مأموران سرکوبگر رژیم در حملات وحشیانه به مردم و جوانان اصفهان اقدام به تیراندازی کرده و با استفاده از تفنگهای ساچمه‌ای مجروحان بسیاری به‌خصوص از ناحیه چشم بر جای گذاشتند، یک عضو مجلس ارتجاع وحشت‌زده از بالا‌گرفتن اعتراضات مردمی خواهان تصویب قوانین بیشتری برای توجیه این جنایتها شد.

صالحی دارانی، عضو مجلس ارتجاع ۹ آذر۱۴۰۰ گفت: ما گم شدیم در شکم موجها، موجی که منتشر شده از ماهواره است.

در اغتشاشات با تحریک و مداخله بیگانگان و سرسپردگان متأسفانه تعداد زیادی از عزیزان حافظ امنیت مورد ضرب و جرح قرار گرفتند و مظلومانه و بی‌دفاع آسیب دیدند؛ لازم است مجلس در طرح‌ها و لوایح، برنامه‌ای در دفاع از این عزیزان سرافراز داشته باشد.

احمدی بیغش عضو مجلس ارتجاع اعتراف کرد مردم از قضاییه دژخیمان به‌طور مطلق ناراضی هستند.

وی گفت: آقای رئیس روز یکشنبه هفت آذر جلسه مشترکی بود بین شورایعالی قضایی و مجلس که هیچ خیری برای مردم نداشت امروز مشکل مردم با دادگاهها و دادسرا و مجتمع های قضایی ست مردم از مجموعه قضایی ناراضی هستند بسیاری از قضات خود را از مردم بالاتر و به مراجعین توهین می‌کنند یک نظرخواهی از مردم کنید بعید می‌دانم ده درصد از مردم از مجموعه قضایی رضایت داشته باشند مجموعه‌های قضایی به مجلس پاسخگو نیستند تا بگویم برای پاسخگویی جواب می‌دهند تفکیک قوا حرمت مردم از سوی برخی از دستگاههای قضایی از سوی قضات از سوی کارمندان رعایت نمیشه آقای رئیس این موضوع را جدی بگیرید مردم نارضایتی مطلق دارند.

محسنی بندپی عضو مجلس رژیم به یک فقره از اختلاس و دزدیهای کلان در سازمان بیمه رژیم تحت پوش بودجه خدمات اعتراف کرد و گفت:

آقای رئیس اخیراً متوجه شدیم از بودجه یک صد میلیاردی در اختیار سازمان بیمه سلامت ایران برای پوشش خدمات توان بخشی افراد دارای معلولیت بواسطه مدیریت ناکارآمد تنها ۲۴۰میلیون تومان آن هزینه شده است یعنی چیزی تقریباً دو هزارم این اعتبار و عملاً معلولین محترم یا افراد دارای معلولیت از ۹۹میلیارد و ۷۶۰میلیون تومان این اعتبار برای خدمات توان بخشی که به‌شدت بهش نیازمند بودند بی‌بهره ماندند.

عبدالمالگی وزیر کار رژیم که روز ۹آذر در مجلس ارتجاع حاضر شده بود، درباره بحران بیکاری به‌ویژه در میان جوانان گفت:

در واقع پنج گروه مخاطب داریم در حوزه اشتغال مخاطب صرفاً جمعیت بیکار صرف نیستند ما پنج گروه داریم:

یک گروه بیکاران مطلق هستند حدود دو و چهار دهم میلیون نفر.

یک گروه اشتغال ناقص و تا پایدار که حدود دو و دو دهم میلیون نفر هستند.

امیدشدگان در جستجوی کار که دو میلیون نفر هستند.

شاغلان کم در آمد ۹ و هفت دهم میلیون و شاغلان غیررسمی چهار و نیم میلیون نفر.

اینها مجموعاً می‌شوند حول و حوش ۱۴میلیون نفر یعنی ما اگر خواسته باشیم بر مبنای شغل شایسته و اشتغال شایسته برنامه‌ریزی کنیم ۱۴میلیون نفر جمعیت مخاطب داریم.

در ارتباط با جوانان بین ۱۸ تا ۳۵سال نرخ بیکاری رسمی ۱۷ و شش دهم درصد هست نیتهای جوان ۱۵ تا ۲۹ساله که متأسفانه در استانهای غربی ما و در استانهای شمال و سیستان و بلوچستان ما بیش از ۴۰درصد بیکاری این بزرگواران را داریم...