سخن روز
روحانی روز ۱۱اردیبهشت در یک مراسم نمایشی که در مورد افتتاح یک طرح آبرسانی در استان ایلام ترتیب یافته بود، سخنرانی کرد و ضمن اذعان به اینکه رژیم سال سختی در پیش دارد، گفت: «امسال برای ما سال بسیار مهمی هست سالی که از یکطرف تحریم را داریم از یکطرف توطئههای دشمنانمان را داریم از یکطرف ویروس کرونا داریم، اما در عینحال ما باید امسال را در عمل تبدیل کنیم به سال جهش تولید».
روحانی به این ترتیب به ۳تهدید اصلی یا ۳بنبستی که رژیم در آنها گرفتار است اعتراف کرد: ویروس کرونا، شرایط وخیم اقتصادی یا خفگی اقتصادی که او با عنوان تحریم به آن اشاره میکند و آنچه که او « توطئههای دشمنان» مینامد.
دروغها و ادعاهای رسوا
روحانی هم در مورد کرونا و هم در مورد وضعیت اقتصادی ادعای موفقیت و پیروزی کرد و در ادامهٔ دروغگوییهای وقیحانهٔ خود در مورد کنترل و مهار کرونا مدعی شد که آمار مبتلایان و آمار بستری نزولی است، این در حالی است که دستاندرکاران پزشکی و درمان در هر استان، هشدار میدهند که منحنی کرونا همچنان صعودی است و رئیسی، معاون وزارت بهداشت، گفت تمام مراکز استانها و شهرهای بزرگ هر استان که ۶۰شهر را شامل میشود، مناطق سرخ محسوب میشوند.
روحانی همچنین مدعی شد که هم تخت و هم پرستار بهاندازه کافی در کشور وجود دارد، حتی بخش اعظم تختهای بیمارستانی که برای کرونا اختصاص یافته، خالی است! تکذیب این دروغپردازیهای وقیحانه حتی به چند ساعت هم نکشید، نمکی، وزیر بهداشت خود روحانی، طی مصاحبهای با سایت خامنهای گفت: «بعضیها فکر میکنند ما تخت مریض زیاد داریم. نسبت تخت ما به ۱۰۰۰نفر جمعیت، ۱/۶ است. عقبافتادهترین کشور اروپایی ۵برابر ما تخت دارد. نسبت پرستار به تخت در بدترین وضعیت در اروپا و آمریکا ۲ تا ۳برابر ماست».
در مورد وضعیت اقتصادی نیز روحانی مدعی شد که وضعیت کاملاً روبهراه است. در زمینهٔ تأمین مواد غذایی و گندم، کشور خودکفاست، بیکاری کاهش یافته، آنچنانکه کارگرانی که درخواست بیمه بیکاری داده بودند، درخواست خود را پس گرفتهاند چون به سر کار رفتهاند. بانکها هم وضعشان خوب است، پسانداز مردم رشد داشته و همه خوشحال هستند.
دروغهای روحانی در مورد وضعیت اقتصادی مفتضحتر از آن است که نیاز به بیان داشته باشد.
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس(تسنیم ـ ۱۱اردیبهشت) بهنقل از مرکز پژوهشهای مجلس از افزایش بیکاری، حداقل ۲میلیون و ۸۷۰هزار نفر بهخاطر کرونا خبر داد و یک کارشناس اقتصادی رژیم بهنام جامساز گفت: «۷۵درصد جمعیت کشور دچار فقر معیشتی هستند». همین اقتصاددان حکومتی در روزنامهٔ آرمان(۱۱ اردیبهشت) گفت: «در همهٔ زمینهها کسری بودجه داریم از قبل هم کسری داشتیم. جهش اقتصادی موضوعیت ندارد». او ضمن اشاره به تنها شیوهٔ رژیم برای پاسخ به بحران اقتصادی هشدار داد: «چاپ پول رکود را بیشتر میکند».
به این ترتیب روشن میشود که اظهارات روحانی طبق معمول، دقیقاً معکوس و وارونهٔ واقعیت است.
دیوار بلند مقاومت و دست کوتاه رژیم
روحانی در مورد توطئههای دشمنان، نتوانست ادعایی که قابل مقایسه با ۲مورد کرونا و وضعیت اقتصادی باشد، ارائه کند. از بردن صریح نام دشمنان، خودداری کرد، اما او پیش از این، همواره از اینکه رسانههای معاند دائماً اشکالات و نقائص و آمارهای رژیم را برجسته میکنند، آه و ناله کرده است. علاوه بر روحانی، فغان و فریاد سایر سردمداران و کارگزاران رژیم از انتشار اخبار و آمار واقعی کرونا بلند است و رژیم مدام در تلاش است که جلو انتشار این واقعیتها را بگیرد. در همین رابطه سخنگوی نیروهای مسلح رژیم در تاریخ ۹اردیبهشت اعلام کرد که تنها از طریق فضای مجازی ۳۶۰۰نفر دستگیر شدهاند. روشن است که جرم آنها از نظر رژیم افشای دروغگوییها و آمارسازیهای حکومت بوده است. افشاگریای که تأثیر عمیقی بر روی مردم داشته و دارد. وی با اعتراف به نقش و تأثیر افشاگریها گفت: «مردم نباید خیلی گوش بدهند به فضاسازی و جنگ روانی دشمن».
اما تهدید سوم، یعنی «دشمنان» و « توطئههای دشمنان» را که در فرهنگ دجالگرانهٔ آخوندهای حاکم اسم مستعار مقاومت مردم ایران است، نباید در عداد دو بنبست رژیم بهحساب آورد. چرا که این عامل و مؤلفهای است که به ۲مؤلفهٔ دیگر معنی و سمت و سوی براندازی میدهد و مانع از آن میشود که رژیم بتواند با استراتژی جنایتکارانهٔ کلانتلفات انسانی و فرستادن مردم به روی میدان مین کرونا، آنچنانکه خامنهای گفته بود، از بلای کرونا بهعنوان یک «نعمت» و «فرصت» برای نظام استفاده کند و برای خود فرجهٔ بقا بخرد.
رژیم درمانده، در قبال افشای استراتژی جنایتکارانهٔ خود، کاربران فضای مجازی را هدف غیظ و کین ضدانسانی خود قرار میدهد و آنها را دستگیر و زندانی میکند، در حالی که منشأ افشای رژیم جای دیگری است که دست آخوندها از آن کوتاه است، در سالهای گذشته، رژیم ولایت هنگامی که در تنگنا قرار میگرفت، میکوشید با موشکباران و کشتار مجاهدین بهعنوان نماد سرنگونی، خود را به تعادل برساند، اما با هجرت بزرگ دست رژیم کوتاه شده و قادر نیست ضربهای وارد کند و تلاشهای تروریستی یا تقلاهایش برای جنگ روانی علیه مقاومت ایران و شیطانسازی از مجاهدین جز رسوایی بیشتر برایش بهبار نیآورده است. به این ترتیب رژیم در این رابطه مطلقاً در بنبست است؛ بنبستی که معنی آن انفجار اجتماعی و قیام محتوم در تقدیر است و مهرهها و رسانههای رژیم مستمراً نسبت به وقوع آن هشدار میدهند؛ از جمله یکی از کارشناسان رژیم بهنام محبوبفر با اشاره به «تبعات اقتصادی و اجتماعی کرونا» تصریح میکند «فروپاشی اقتصادی و سپس فروپاشی اجتماعی در آینده نزدیک غیرقابل اجتناب خواهد بود». وی با یادآوری قیامهای ۷۸، ۸۸، ۹۶ و ۹۸ هشدار میدهد: «البته اینبار اعتراضات شدیدتر و همراه با خشونت خواهد بود و میتوان از آن بهعنوان یک ابرجنبش اعتراضی در کشور یاد کرد که بیشتر اقشار فرودست و متوسط جامعه در آن حضور خواهند داشت».(روزنامهٔ جهان صنعت ۳اردیبهشت ۹۹)