نیوز مکس ۲۳/۴/۹۶ : « نویسنده: ریموند تنتر - .. آیا در دوران ترامپ، یك تغییر سیاست، محتمل است؟ بله، تغییر رژیم از درون، با فعالین اپوزیسیون ایرانی طرفدار دمكراسی در كانون یك سیاست جدید.
ماه گذشته وزیر تیلرسون اشاره كرد كه قصد ترامپ، تغییر رژیم است و هر دوی آنها ناخشنودی شان از جمهوری اسلامی را، ابدا مخفی نكردند.. یك سردرگمی در مورد ماهیت تغییر رژیم وجود دارد. عملیات سیا و سرویسهای اطلاعاتی بریتانیا برای سرنگون كردن دولت ایران در سال 1953 متفاوت از ایده تغییر رژیم از درون و به پیشگامی شورای ملی مقاومت ایران است. این شورا، ائتلافی از گروههای مخالف می باشد وبیش از همه قادر است ائتلاف گسترده تری ازسازمانهای اپوزیسیون كه حاكمیت آخوندی در ایران را نفی كرده و خواستار حمایت از تغییر رژیم از درون می باشند را رهبری كند.
از طرف دیگر، كلانتر جدیدی در شهر است بنام پرزیدنت ترامپ. .. مقاومت ایران از همسویی با آمریكا سود می برد زیرا این مقاومت در اردوی كشورهای متمدن است و هرگز مرتكب اعمال وحشیانه نشده است. در نتیجه، ترامپ در جریان بررسی سیاستش در مورد ایران، بیش از اوباما محتمل است كه از فعالین اپوزیسیون ایرانی طرفدار دمكراسی استقبال كند..
یك روز بعد از گردهمایی اول ژوییه در پاریس كه من بعنوان یك محقق برای انجام مصاحبه هایی در آن شركت كردم، فاكس نیوز گزارش كرد كه رییس جمهور ممكن است با اشاره به تمایلش مبنی بر نگاه محبت آمیز به مقاومت، با این رژیم مقابله جویی كند.“دولت ترامپ برای واژگون كردن رژیم، احتمالا در حال بررسی.. یك استراتژی می باشد ”.
اما شورای ملی مقاومت ایران به نیروهای آمریكایی برای تغییر رژیم نیاز ندارد، آنها تنها به حمایت سیاسی و اقتصادی برای تاثیر گذاری بر روی تغییر رژیم از درون نیاز دارند