خامنه اي دو هفته بعد از شكستش در مهندسي شعبده انتخابات، در حاليكه از فراگير شدن شعار «نه جلاد نه شياد رأي من سرنگوني است» و اجتماعي شدن دادخواهي شهيدان قتل عام به شدت وحشت كرده، در روز 14 خرداد گفت: «كسانی كه راجع به دهه 60 قضاوت می كنند جای شهید و جلاد عوض نشود».
به دنبال آن رژيم آخوندي از يك سو براي مقابله با اعتراضات اجتماعي، به تدابير سركوبگرانه بيشتري روي آورد و از سوي ديگر در يك بسيج مفتضح رسانه ها و آخوندهاي تحت امر خامنه اي، به تكرار اعتراف وحشت آلود او پرداختند و موجی از لجن پراکنی علیه مجاهدین به راه انداختند.
در تهران، اطلاعات سپاه، بسیج و لباس شخصی ها همراه با عوامل تیپ ۶۵ ارتش رژیم (نوهد)، مسلح به انواع سلاحها و تجهیزات در مناطق مختلف تهران به ويژه خیابانهای آزادي، مصدق، انقلاب و جمهوري به صورت پیاده و با موتور و خودرو مستقر شده اند. پاسداران قرارگاه موسوم به ثارالله ایستهای بازرسی در سطح شهر دایر کرده و در حاليكه صورتهایشان را پوشانده اند، اقدام به بازرسی مردم و خودروها می کنند.
در بسياري از مناطق تهران و شهرستانها به بسیجیان وعده داده اند كه اگر هر هوادار مجاهدين را دستگير كنند 200 هزار تومان جايزه دريافت ميكنند.
در کرج اوباش بسیجی و لباس شخصی ها به گشت زنی در محلات شهر می پردازند تا جوانانی را که به پخش تراکت و شعار نویسی علیه رژیم می پردازند دستگیر کنند.
در روز 22خرداد پاسداران مجهز به انواع سلاحها در خیابان انقلاب و چهار راه حکیم نظامی مستقر شده و با بازرسی و اذيت و آزار مردم تلاش می کردند فضای وحشت ایجاد کنند.
همزمان به بهانه وقايع 17 خرداد در روزهاي اخير شمار زيادي از جوانان به ويژه اهل سنت را در نقاط مختلف به ويژه تهران، کرمانشاه، آذربایجان غربی، کردستان و البرز با ضرب و شتم شدید دستگير كردند. اطلاعات سپاه در یورش شبانه به سردشت 44 نفر از اهل سنت را دستگیر کرد. عوامل اطلاعات در کردستان به طور ناشناس و با لباس محلي به مساجد رفته و به بازداشت مردم می پردازند.
در روز 15خرداد تلویزیون حکومتی افق در برنامه مفصلي با شركت «كارشناسان»، كه همان كهنه پاسداران و شكنجه گران هستند، اذعان كرد حتي جواناني كه دهه 60 را نديده اند، جذب سازمان مجاهدين مي شوند و افزود عده یي از «۱۰سال پیش این شبهه را مطرح کردند که سازمان مجاهدین اصلا نمی خواست وارد فاز مسلحانه بشه، جمهوری اسلامی اینقدر بد رفتاری کرد که اینا مجبور شدند برای دفاع از خودشون وارد فاز مسلحانه بشن. اصلا اینا مقصر نبودند»، «عوض کردن جای جلاد و شهید کار اینهاست».
همين «كارشناسان» در روز 22 خرداد در همين تلويزيون با وقاحت آخوندي گفتند: «لاجوردي با اين روحيه رئوف و لطيف مشهور شده بود به جلاد اوين» و به سوز و گداز پرداختند كه «اصلا اروپایی ها حتی یكبار حاضر نشدند پرونده ها و شكایتهایی رو كه خانواده قربانیان ترور [بخوانید مزدوران رژیم] در اجلاس سالیانه حقوق بشر در ژنو مطرح میشه حتی یكبار بخونند چه برسد به اینكه محكوم كنند سازمان مجاهدين رو».
خبرگزاري فارس وابسته به سپاه پاسداران نیز در روز 20 خرداد در مصاحبه با محمد جواد هاشمي نژاد يكي از سركردگان اطلاعات گفت: به دليل فراموش شدن «جنايات مجاهدين خلق» جوانان آگاهی پید ا نکردند به این ترتيب مجاهدين فرصت پيدا كردند «به عرصه عمومي بازگردند» و «از شبکههای اجتماعی برای خود هوادار جمع کنند».
در همين حال خامنه اي در روز 23 خرداد در صحبت با سردمداران رژيم وحشت خود را از كارزار جوانان مجاهد و مبارز در شبكه هاي اجتماعي برملا كرد و گفت: «امروز بهمني از گزارههاي درست و نادرست دارد روي سر مراجعين اينترنت ما فرود ميآيد؛ اطّلاعات غلط، اطّلاعات نادرست، اطّلاعات مضر، ما چرا بايد اجازه بدهيم اين اتّفاق بيفتد؟ ما چرا بايد اجازه بدهيم آن چيزهايي که برخلاف ارزشهاي ما است، به وسيله کساني که بدخواه ما هستند، در داخل کشور توسعه پيدا کند؟» وي همچنين بر نقش سپاه و بسيج در همه شؤن زندگي مردم تأكيد كرد و گفت «ما بايستي اقتدار نظامي و امنيتي را حتماً اهمّيت بدهيم و مستحکم کنيم و روزافزون کنيم».
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
25خرداد 1396 (15ژوئن 2017)