اعتراض غارت شدگان توسط مؤسسه کلاهبردار کاسپین متعلق به سپاه پاسداران که از اول خرداد آغاز شده ابعاد گسترده تری به خود گرفته و به تهران و بسياري از شهرها از جمله مشهد، اهواز، آبادان، خرمشهر، بوشهر، زاهدان، رفسنجان، شوش، امیدیه، الیگودرز، اردبیل، ازنا، الشتر، رشت، گرگان، بابل، ساری، آمل، همدان، دورود، نهاوند، بروجرد، خرم آباد، مینودشت، کرمانشاه، سوسنگرد، مهران، دهلران، یاسوج، محلات، ایلام، دلفان، رامهرمز و کوهدشت گسترش یافته است. معترضان که تمامی دار و ندار و حاصل سالها تلاششان توسط این مؤسسه مالی حکومتی چپاول شده خواستار بازگرداندن سپرده های خود هستند.
در تهران در روز ۸ خرداد ( ۲۹ مه) هزاران غارت شده در مقابل بانک مرکزی تظاهرات کردند و با مأموران سرکوبگر که قصد پراکنده ساختن آنها را داشتند، درگیر شدند. مردم خشمگین شیشههای در شمالی بانک را شکستند و خیابان میرداماد را بسته و شعار می دادند: «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز- سپرده ما مردم روی هواست امروز»، «دولت بی کفایت خجالت خجالت»، «مرگ بر سیف [رئیس بانک مرکزی]»، « کاسپین دزدی کرده، بانک مرکزی حمایت کرده». زنان حضور چشمگیری در این تظاهرات داشتند.
در روز 7 خرداد مردم غارت شده در بسياري از شهرهای خوزستان مانند اهواز، شوش، شوشتر، امیدیه، و ایذه و همچنين در شهرهاي خرم اباد، اراک، بوشهر، دلفان تجمع اعتراضی برگزار کردند و خواهان پس گرفتن سپرده های خود شدند. در اهواز معترضان جاده اهواز به شوش را بستند. در خرم آباد خیابانهای علوی و انقلاب و چهار راه بانک را بستند و ساختمان استانداری را محاصره كردند. آنها كه قصد ورود به استانداری را داشتند مورد حمله نیروی ضدشورش قرار گرفتند و سپس با شعار «مرگ بر استاندار» به سمت چهار راه بانک راهپیمایی كردند. جمعی از غارت شدگان شیشه های شعبه تعاونی آرمان را شکستند. تجمعهای اعتراضی در بروجرد، الیگودرز، درود، الشتر، نورآباد، ازنا و ... همچنان ادامه يافت.
در روز 6 خرداد در بابل مردم خشمگین شعار می دادند: «مدیر بی کفایت، استعفا استعفا، مفسد اقتصادی مجوز را تو دادی»، «این لانه فساده - سیف مجوز داده» - «مرگ بر کاسپین».
تظاهرات در اردبیل با شعار «یا حجت بن الحسن ریشه ظلم را بکن. این بانک مرکزیه یا مرکز دزدیه»، اعتراض در شهر گرگان با شعار «نترسید نترسید ما همه با هم هستیم»، اعتراض صدها تن از مردم و جوانان نورآباد و آتش زدن لاستیک و ایجاد مانع در برابر مؤسسه غارتگر آرمان و تصرف شعبه این مؤسسه در کیو (خرم آباد) و محبوس کردن رئیس آن و اعتراض مردم شوش از دیگر حرکتهای اعتراضی روزهای اخیر علیه این ارگان چپاولگر حکومتی هستند.
در واکنش به این اعتراضات فرشاد حیدری، معاون بانک مرکزی که برای این همه چپاولگری مجوز صادر کرده، به کلاهبرداری این مؤسسات اذعان کرد و گفت: «برخی مؤسسات اعتباری ... تخلفاتی از جمله معاملات صوری، مخدوش و پرداخت نرخهای سود غیر واقعی انجام میدهند». وی سپس با وقاحت مسئولیت این کلاهبرداریها را به گردن مردم انداخت و گفت: به مردم توصیه میشود از سپردهگذاری در این مؤسسات خودداری کنند؛ در غیر این صورت مسئولیت هر گونه مشکل در منابع مالی و سپردههای آنها، به عهده خودشان است.
احمد حاتمی، یک کارگزار دیگر رژیم اعتراف كرد: «پشت این مؤسسات مالی و اعتباری قدرتهای بزرگی ایستاده اند. قدرتهایی که می توانند در صورت نیاز مصوبه های شورای پول و اعتبار را هم تغییر دهند ( اقتصاد نیوز-30 اردیبهشت).
فساد و دزدي و چپاول و به غارت بردن اموال و سرمايه هاي مردم محروم در تار و پود اين رژيم قرون وسطايي تنيده شده و تنها با سرنگوني رژيم آخوندي چرخه دزدي و جنايت پايان مي يابد.
دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ایران
9خرداد 1396 (30 مه 2017)