۱۳۹۶ خرداد ۵, جمعه

واشنگتن تايمز : دوبار [بااحتياط] انديشيدن به اصلاحات در ايران؛ ترامپ يک نگاه شکاکانه پشت لبخند گرم و فريبکارانه روحاني مي بيند

واشينگتن تايمز ۳/۳/۹۶ : « سرمقاله: ترامپ يک نگاه شکاکانه پشت لبخند گرم و فريبکارانه روحاني مي بيند قوس تاريخ ممکن است به سمت عدالت خم شود همانطور که اوباما اغلب بحثش را مي کرد. اما گاها به سمت ديگري خم شده است. ايران اخيرا حسن روحاني را مجددا انتخاب کرد.


اين را به غرب گفته شده است خبر خوبي است زيرا که خبر بدي براي تروريسم اسلامي افراطي مي باشد. شک و ترديد، آرمان يا مدراسيون را پيش مي برد. ايرانياني که در دوره حکومت آقاي روحاني زندگي مي کرده اند ممکن است اوضاع را کاملا اينطور نبينند.
آمريکايي هايي که به سيلي از اتهامات و تهديدات به مدت 4دهه گوش داده اند نبايد انتظار داشته باشند که حالا چيز متفاوتي ببينند. آقاي روحاني روز شنبه با 57درصد آرا مجددا انتخاب شد.. اما کانديداها براي کار دولتي در جمهوري اسلامي بايستي از فيلتر ملاها عبور کنند. وقتي روحاني انتخاب شد تا جايگزين محمود احمدي نژاد در 2013 بشود در غرب مورد تحسين قرار گرفت که رهبري با لبخندي گرم و رفتاري نرم انتخاب شده است. اما تجربه درس داد که قضاوت بر اساس شکل و ظاهر حماقت است.
آقاي روحاني که به رياست جمهوري رسيد به اروپايي ها اطمينان داد که ايران برنامه تسليحات اتمي خود را بحال تعليق درآورده درعينحال به ملاها اطمينان داده بود که غني سازي اتمي بلاوقفه ادامه مي يابد.... بعد از رياست جمهوري آقاي روحاني مدره ، اعدامها در ايران تکثير شده است که بطور معمول اعدامها بصورت به دار آويختن محکومين انجام مي شود. بنا به گزارش عفو بين المللي در سال 2011 تعداد 360نفر اعدام شدند و در 2014 شمار اعدامها به 734نفر رسيد. گزار شگر ويژه سازمان ملل براي حقوق بشر شمار اعدامها در 2015 را 966نفر اعلام کرد. جلادِ آقاي روحاني در 2016کمي به استراحت پرداخت و به 567نفر اعدام اکتفا نمود. در جايي که طناب دار شروع مي شود مدراسيون به پايان مي رسد. برنامه بازارگرمي روحاني با روي کار آمدن دونالد ترامپ مورد تهديد قرارگرفت کسي که.. مي داند چطور دشمن خودش را از دور خارج کند.
پرزيدنت ترامپ بعد از پيروزيش در انتخابات و وارد شدن به کاخ سفيد لفاظي خودش حول موضوعات را در داخل و در خارج نرم تر کرده است ...اما او شک و ظن نسبت به هر چيزي حول رژيم اسلامي را کنار نگذاشته است. او از ديدار رسمي اش به عربستان براي تشويق مخالفت با جاه طلبي هاي منطقه يي ايران و براي لابي حمايت براي يک ناتوي اسلامي به رهبري عربستان هر قدر که مساله ساز ممکن است باشد استفاده کرده است. در سفرش به اسراييل وي به جهان گفت آمريکا و اسراييل مي توانند با يک صدا اعلام کنند که ايران هيچگاه نبايد اجازه داده شود به سلاح اتمي دست پيدا کند هرگز ».