او خطاب به «کسانی که باید بفهمند و بدانند» نوشت: «آیا از این میزان تنفر و کینه رو به افزایش و بحرانآفرین که سالها هشدارش را داده بودیم حتی اندکی باخبر هستند؟ خیر.»
چند روز پیش نیز محمدتقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه، به روزنامه همدلی گفته بود: «بسیاری از طلابی که میخواهند به بازار بروند، خریدی دارند یا کاری دارند یا میخواهند به مغازهای بروند، سعی میکنند با لباس روحانیت نروند، برای اینکه مردم متلک یا فحش میدهند.»
او تاکید کرده بود: «متاسفانه کشور ما به سمت و سویی حرکت کرده است که عامه مردم از وضع موجود جامعه راضی نیستند و این را به حساب روحانیت میگذارند.»
در هفتههای اخیر ویدیوهایی در رسانههای اجتماعی منتشر شد که برخی روحانیون را در حال حمله یا انتقاد شدید به برخی شهروندان یا مراسم نشان میداد.
در برخی از این ویدیوها، فرد یا افرادی واکنش خشمگین به فرد روحانی نشان میدادند؛ در یک مورد نیز زنی یک عمامه را لگد کرد که بعدا اعلام شد او بازداشت شده است.
در سالهای اخیر گزارشهایی درباره افزایش حملات به روحانیون منتشر شده و در فاصله سال های ۹۶ تا ۹۸ نیز دستکم چهار روحانی در این حملهها جان باختند.
اطلاعرسانی درباره بسیاری از پروندههای حمله به روحانیها در نیمه راه متوقف شده است، اما در برخی موارد دیگر که به قتل یا آسیبهای اساسی منجر شده، مقامهای انتظامی و قضایی اغلب آن را ناشی از اختلال روانی مهاجمان یا اختلاف آنی میان یک شهروند و یک طلبه یا روحانی عنوان کردهاند.