گزیده روزنامههای حکومتی
در روزنامههای حکومتی یکشنبه سوم بهمن، روزنامههای باند ولیفقیه با تهدید کشورهای امارات متحدهٔ عربی و عربستان در حمایت از موشکپرانی حوثیهای تحت حمایتشان صفحات اولشان را پر کردهاند. ادامه دود و دم در مورد سفر رئیسی و گزارشات نمایشی از فاجعه سیل در استانهای مختلف کشور و قطع راهها در اثر برف سنگین مشکلات مردم را دور زدهاند. روزنامههای باند مغلوب به طنز پردازی و لغز خوانی در مورد سفر رئیسی به روسیه و تحقیرهایی که شده ادامه دادهاند. بحرانهای اقتصادی اجتماعی از اعتراضات مالباختگان بورس تا ادامه گرانیها و شیوع سویة ا میکرون همزمان با گشایش مدارس و دانشگاهها و بیاعتنایی به حرف متخصصان از دیگر مطالب روزنامههای باند مغلوب است.
همه همدیگر را بهعنوان دزد نشان میدهند
ادامه غارت و چپاول نهادینه شده در نظام و اینکه روزنامهٔ هر باند در مورد دزدیها به اون یکی باند اشاره میکنه. در این میان اعترافات ناخواسته هم دیده میشه.
کیهان خامنهای از سود ۱۰۰۰ میلیاردی تومانی مافیا از واردات سموم کشاورزی خبر داده اما تلاشش برای انداختن به گردن باند رقیب شکستخورده چون ناگزیر شده اذعان کنه در دولت رئیسی جلاد هم همین بساط ادامه دارد.
فرهیختگان در مطلبی با عنوان «رشد نقدینگی، کمتر از روحانی، در مرز هشدار» ضمن اشاره به رشد نقدینگی در دولت روحانی خواسته رئیسی را در ببره اما ناگزیر شده اذعان کنه که در دولت آخوند رئیسی جلاد هم در بر همان پاشنهٔ چاپ اسکناس بدون پشتوانه میکردد. این روزنامه نوشته: «طی ۹ ماه نخست ۱۴۰۰، بالغ بر ۹۵۳ هزار میلیارد تومان نقدینگی خلق شده که بهازای هر نفر ایرانی معادل ۱۱ میلیون تومان است. پیشبینی میشود خلق نقدینگی تا انتهای سال به رقم ۱۱۶۶ هزار میلیارد تومان برسد». این روزنامه در ادامه ناگزیر اذعان کرده موضوع افزایش نقدینگی در نظام آخوندی به این باند و اون باند بر نمیگرده به ذات غارتگر کل نظام مربوط میشه و در طول حاکمیت آخوندی ۱۷هزار برابر افزایش یافته. در این راستا جدول ارائه داده که بر اساس آن با ادامه روند موجود تا سال ۱۴۰۴میزان نقدینگی به عدد پانزدههزار هزار میلیارد و ۴۵۹هزار میلیارد بالغ خواهد شد».
«زیان ۴۰درصدی سهامداران بورس در ۱۸ ماه» عنوان مطلب روزنامه ستاره صبح است که از یک فقر چپاول نهادینه در بورس که از دولت روحانی شروع شده و با آمدن رئیسی ادامه یافته خبر داده و از جمله نوشته: «همزمان با نزول دنبالهدار شاخص بورس در ۱۸ ماه گذشته حجم اعتراضها در مجامع عمومی شرکتهای بورس نسبت بهعملکرد مدیران افزایشیافته و حتی مطابق ویدئوهایی که ظرف چند هفته گذشته منتشر شده نشان میدهد برخی از این مجامع به آشوب کشیده شده است».
دیگر نمیتوان به تأثیر برجام دل بست
گیر کردن نظام در تنگنای تحریم و ضرورت رسیدن به توافق در فرصت کم باقیمانده وضعیت آشفتهیی را به نظام تحمیل کرده که روزنامهها به گوشههایی از آن اذعان کردهاند.
مثلا آرمان زیر عنوان «لغو تحریمها و احیای برجام به کجا رسید؟» نوشته است: «مدیریت کلان اقتصاد سیاسی کشور در فضای پسابرجام باید عاری از اشکالها و اشتباههای سال ۹۴ و انحصارگرایی آزار دهنده آن باشد تا به تداوم این مسیر بشود امید بست که اگر سهمخواهی سیاسی و انتفاع حزبی مجدداً در دستور کار باشد، احتمالاً تفاهم حتی به پایان دوره موقت خود نخواهد رسید».
اعتماد در مطلبی با عنوان «اقتضایی و ارتجالی» ضمن اشاره به ضدو نقیضگوییهای باند حاکم در مورد مذاکره با آمریکا، برجام و اصل مذاکره، در مورد بنبست استراتژیک تری از نظام خبر داده و نوشته است: «این وضعیت از دو ویژگی ناشی میشود؛ اول تخریب زمین بازی سیاست در ایران است. هنگامی که یک نفر میتواند مبتذلترین تحلیلهای اقتصادی را جلوی مجموعه مدیران عالی کشور ارایه دهد و کسی هم متعرض او نشود، یعنی زمین سیاست و اندیشهورزی بهطور کامل شخم زده شده است. ویژگی دوم بنبست نظری جناحها و گروههای سیاسی است».
«روسیه بهخاطر ما با غرب درگیر نمیشود» عنوان مطلب روزنامه مستقل است که با یادآوری آرای منفی روسیه علیه نظام به باند حاکم گوشزد کرده به امید روسیه نباشد. .