۱۳۹۹ شهریور ۱۲, چهارشنبه

بسیاری از خانواده‌های ایرانی مصرف گوشت قرمز، سفید، تخم‌مرغ و لبنیات را کاهش داده یا حذف کرده‌اند


نتایج تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی حاکی‌است که بسیاری از خانواده‌ها در ایران مصرف گوشت قرمز، سفید، تخم‌مرغ و لبنیات را به شدت کاهش داده یا آنها را از سفره خود حذف کرده‌اند.

تحقیقات این انستیتو در سه ماه نخست سال جاری انجام شده است و بیش از ۲۲ هزار خانوار شهری و روستایی را در بر می‌گیرد.
پیشتر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران، ایسپا، روز ۱۲ مرداد بر اساس نتایج یک نظرسنجی گزارش داده بود که بیش از هشت درصد خانوارهای ایرانی در سال ۹۸، گوشت قرمز مصرف نکرده بودند.

بر اساس این نظرسنجی، بیش از ۱۴ درصد هم تنها چند بار گوشت قرمز در سال گذشته مصرف کرده‌ بودند.

در سالیان اخیر،‌ قیمت کالاها و مواد مصرفی در ایران به شدت افزایش یافته است.