شورای ملی مقاومت ایران
آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۴۴۴شهر کشور از ۱۱۲هزار نفر گذشت
نمکی: در تهران قبلاً حداقل دو تا سه هفته طول میکشید تا رقمها به دو برابر برسد ولی در این دوره در زمان بسیار کوتاه تری تعداد مریضها دوبرابر شد.
هاشمیان، بیمارستان مسیح دانشوری: وضعیت کرونا در تهران بحرانی و سیاه است، تخت خالیICU وجود ندارد، بیماران حتی برای پذیرش در اورژانس هم پشت نوبتهای طولانی میمانند. باید هر چه زودتر تهران بهحالت قرنطینه برود.
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: در ۲۴ساعته گذشته ۳۶نفر جان خود را از دست دادند. اکنون تعداد کل بستری های استان به جز کاشان و آران و بیدگل هزار و ۴۱۷نفر است که ۲۳۴نفر در ICU هستند.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز: بستریهای آذربایجان شرقی رکورد زده و اولین بار به ۱۰۰۰نفر رسیده و رو به افزایش است
دانشگاه علوم پزشکی یزد: روز تلخ کرونایی در یزد، ۹بیمار فوت و ۵۷بیمار در ICU بستری هستند که حال برخی وخیم است
سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز سهشنبه ۸مهر ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۴۴۴شهر از ۱۱۲هزار نفر گذشت. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۳۷۱۸نفر، در آذربایجان غربی به ۲۹۳۲نفر، در اصفهان به ۵۵۲۹نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۸۵۸نفر، در خراسان جنوبی به ۷۶۲نفر، در خراسان رضوی به ۸۲۷۶نفر، در خراسان شمالی به ۱۹۸۹نفر، در خوزستان به ۷۲۷۳نفر، در زنجان به ۱۰۵۳نفر، در سیستان و بلوچستان به ۳۳۳۳نفر، در فارس به ۳۰۳۶نفر، در قزوین به ۱۰۴۲نفر، در کرمان به ۱۷۴۱نفر، در گلستان به ۳۱۹۶نفر، در گیلان به ۴۵۱۶نفر، در مازندران به ۵۳۱۲نفر، در مرکزی به ۱۴۶۰نفر، در هرمزگان به ۱۵۳۰نفر، در همدان به ۲۹۸۹نفر و در یزد به ۱۵۰۶نفر رسیده است.
نمکی، وزیر بهداشت رژیم گفت: «در تهران در دورههای قبل حداقل دو تا سه هفته طول میکشید تا رقمها به دو برابر برسد ولی در این دوره در یک زمان بسیار کوتاه تری مریضها دوبرابر شد. پیشبینی ما این است که به مرز مرگهای بیشتر از دو دوره قبل برسیم» (انتخاب ۷مهر).
در تهران، محمدرضا هاشمیان فوق تخصص ICU بیمارستان مسیح دانشوری گفت: «وضعیت تهران بحرانی و سیاه است و باید هر چه زودتر این شهر بهحالت قرنطینه برود. تخت خالی ICU وجود ندارد، بیماران حتی برای پذیرش در اورژانس پشت نوبتهای طولانی میمانند. تعداد بیماران بدحال در تهران بهشدت افزایش یافته است. همه تختهای ICU در یبمارستانهای دولتی پر است و امروز حتی برای من که سالها در این بخش کار کردهام اگر مبتلا شوم، تخت ICU وجود ندارد، اکثر بیمارستانهای خصوصی نیز اجازه پذیرش بیمار کرونایی ندارند یا تمایلی به پذیرش ندارند بهخصوص که داروهای مورد نیاز برای درمان کرونا را به بیمارستانهای خصوصی نمیدهند. تعداد بیماران نیازمند ICU افزایش یافته، هیچ مدیریت و امکانی برای اینکه بدانیم در کدام بیمارستان میتوان تخت ICU پیدا کرد وجود ندارد و اگر بیمار بدحال باشد باید بیمارستان به بیمارستان تلفن بزنیم و بپرسیم که آیا تخت ICU دارید که معمولاً هم پاسخ منفی است. مدیریت توزیع دارو نیز بسیار اشکال دارند، اکنون در بیمارستانهای دولتی فقط یک یا دو پزشک اجازه امضا برای تجویز رمدسیویر را دارند به همین علت اکثر بیماران برای تهیه دارو به بازار آزاد مراجعه میکنند و رمدسیویر ایرانی که در بیمارستان دولتی ۷۰۰هزار تا یک میلیون و ۲۰۰هزار تومان است، در بازار آزاد هشت میلیون تومان به دست بیمار میرسد» (ایرنا ۸مهر).
در اصفهان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گفت: «تعداد کل بیماران بستری در استان به جز کاشان و آران و بیدگل هزار و ۴۱۷نفر است که ۲۳۴نفر در ICU هستند. طی ۲۴ساعت گذشته ۲۷نفر بیمار فوتی مشکوک به کرونا ویروس و ۹نفر فوتی مثبت قطعی داشتهایم» (جوان ارگان سپاه پاسداران ۷مهر).
در آذربایجان شرقی، معاون دانشگاه علوم پزشکی گفت: «هم اکنون ۱۰۰۰بیمار کرونایی بستری در آذربایجان شرقی داریم، که رکورد زده و آمار همچنان رو به افزایش است» (ایسنا ۸مهر).
درکرمانشاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: «تعداد بستریهای استان نسبت به هفته گذشته بیش از ۱۰۰نفر افزایش یافته و به بیش از ۴۶۰نفر رسیده است. هماکنون روزانه بهطور میانگین ۹۰ مبتلای جدید بستری شده و حدود ۶۵ تا ۷۰بیمار ترخیص میشوند و روزانه حدود ۲۰ تا ۲۵نفر به بستریهای استان اضافه میشود» (ایسنا ۸مهر).
در یزد، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ۲۴ساعت گذشته را «روز تلخ کرونایی برای یزدی ها» خواند و گفت: «۹ بیمار کرونایی فوت شدند و ۵۷بیمار در ICU بستری هستند که حال برخی وخیم است» (خبرگزاری حکومتی مهر ۷مهر).
در استان مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از رکورد جدیدی از قربانیان کرونا خبر داد و گفت: «۱۳ فوتی و ۲۵۹مورد مبتلا به کرونا ویروس، در ۲۴ساعت گذشته ثبت شده است» (ایسنا ۸مهر)
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۸ مهر۱۳۹۹ (۲۹ سپتامبر۲۰۲۰)