گزیده روزنامههای حکومتی
هول و هراس از تشدید انزوای نظام
روزنامههای حکومتی در دومین روز فصل خزان، اگر چه به ظاهر در مورد حادترین بحرانهای رژیم امر به سکوت شدهاند اما در نگرانی از پیآمد تشدید فشارها بر نظام، نتوانستهاند هول و هراس خود را پنهان کنند.
مردمسالاری زیر عنوان «مکانیسم ماشه و ضرورت جلوگیری از شکلگیری شرایط اضطرار در منافع ملی» به قلم فلاحتپیشه رئیس قبلی کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع نوشته است: «یکی از کارهایی که از ســوی دولــت ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران دنبال میشود این اســت که تمامی پلهای ارتباطی با کشورمان شکسته شده و حتی دموکراتها نیز در صورت پیروزی احتمالی نتوانند بهراحتی موضوع تحریمها را کنار بگذارند. باید توجه کنیم تنها مســأله تحریم (نظام) مورد توجه ترامپ نیســت، بلکه موضوعات مرتبط با حقوق بشــر، خاورمیانه، نیز دستمایه فشار پایدار بر (نظام) خواهد بود».
ستاره صبح در مطلب خود به قلم قاسم محبعلی مقام پیشین وزارتخارجهٔ رژیم هشدار داده: «دوره تازه تنشها میان ایران و آمریکا ممکن است به اشکال دیگری نیز ظهور و بروز یابد. رفتار هوشمندانه و سنجیده این است که در برابر چهرهای مانند ترامپ، تا حد امکان خویشتنداری نشان داد».
روزنامه حکومتی آرمان هم بهرغم ادعاهای باند روحانی مبنی بر پیروزی حقوقی نظام در جریان مکانیزم ماشه، بهنقل از یک کارشناس حقوق بینالملل در رژیم نوشته است: «آمریکا این قدرت و توان را دارد که تحریمهایی را علیه (نظام) و بهصورت ثانویه علیه اشخاص حقیقی و حقوقی و شرکتهای دیگر کشورها به اجرا گذارده و حداقل، قطعنامههای چهارگانه ۱۶۲۶، ۱۷۳۷، ۱۸۰۳ و ۱۹۲۹ را دوباره فعال کند. در خصوص تمدید تحریمهای تسلیحاتی (نظام) آمریکا در حال حاضر به تنهایی این تحریم را اعمال کرده، واشنگتن در حال حاضر، اعتبار و وجهه شورای امنیت را هم به چالش کشیده و اگر در آینده این شورا، همچنان در مقابل برخی از خواستهای آمریکا مقاومت کند، واشنگتن، موتور آن را از کار خواهد انداخت».
جلوههای نفرت مردم از نظام در میان جنگ گرگها
بحرانهای اجتماعی – اقتصادی در روزنامهها حکومتی عرصه جنگ قدرت بین باندها شده، از میان گرد و غبار این جنگ صدای نفرت و بیاعتمادی مردم به نظام برجسته است.
اعتماد به اشاره تناقضگوییهای حکومتی در مورد اعدام نوید شورشگر نوشته است: «پرونده آقای افکاری با مواردی مواجه است که ماجرا را قدری پیچیدهتر میکند.
نکته(یی) که کل ماجرا را تغییر داد، ورود عنصر اتهام امنیتی و صدور اعدام (غیرقطعی) در این زمینه است. در این مورد که هیچ اطلاعی از جزییات پرونده منتشر نشده و رسیدگی نیز غیرعلنی بوده است، مهمترین مشکل اعدام نوید افکاری اختلاط میان این دو پرونده است. اگر واقعاً اتهام قتل جدی بود، چرا اصولاً پرونده امنیتی باز شد؟ در این پرونده نوعی جانبداری رسمی از اجرای حکم دیده شده است».
روزنامههای باند مغلوب با خبر دادن خودروی مجانی به اعضای مجلس ارتجاع بخشی از بحرانهای موجود را بر سر باند غالب خراب کردهاند.
از جمله ابتکار نوشته است: «مجلس انقلابی که قرار بود با رویه ضد سوداگرانه در اقتصاد شروع به کار کند حتی عزم تصویب یا تصمیم برای مبارزه با سوداگری نداشته است.
افکار عمومیِ خسته از انواع مطالبهگریهایش، حواس خود را به حاشیههایی چون دریافت خودرو توسط نمایندگان معطوف میکند. در واقع بیثمر بودن مطالبات اقتصادی توسط مردم سبب میشود تا از هر ابزاری برای زیر سؤال بردن عملکرد مسئولان در هر جایگاهی استفاده کنند».
سیاست روز از باند خامنهای هم متقابلا کشاندن مردم به میدان مین کرونا را بر گردان باند روحانی انداخته و در مطلب طنز خود از جمله نوشته است:
«حریرچی: تهران از لحاظ رعایت پروتکلهای بهداشتی یکی از ضعیفترین نقاط کشور است.
به نظر شما کدام یک از گزینههای زیر در خبر فوق صحیح است.
الف) از بس که وزیر بهداشت دلسوزی داریم.
ب) از بس که معاون کل وزارت بهداشت از خود گذشتگی دارد.
ج) از بس که ما در تمام رشتههای علمی و غیرعلمی در جهان اول هستیم.
د) از بس که در مقابله با کرونا روی دست تمام جهان بلند شدهایم».