۱۴۰۲ مرداد ۱۰, سه‌شنبه

تورم، رستوران‌داران را به آستانه ورشکستگی کشانده

 

رئیس اتحادیه رستوران‌داران،بااشاره بعوارض ناشی ازتورم برفعالان دراین صنف، گفت:افزایش قیمت کالاهای اساسی وکاهش قدرت خریدمردم،میزان فروش رستوران‌ داران راباکاهش۵۰ درصدی روبروکرده است ورستوران‌داران رادرآستانه ورشکستگی قرارداده است.

علی‌اکبر رهبری، رئیس اتحادیه رستوران‌داران و سلف‌سرویس، با بیان اینکه در شرایطی که رکود تورمی به اقتصاد کشور حکم‌فرما شده و قیمت کالاهای اساسی نیز در یک ماهه اخیر افزایش زیادی داشته است، گفت: «این امر موجب شده تا میزان مراجعه مردم به رستوران‌ها به حداقل برسد؛ شرایط اقتصادی به نحوی شده که هم مردم سرگردان هستند و هم صاحبان صنوف».

به گفته رئیس اتحادیه رستوران‌داران، بسیاری از واحدهای فعال در این صنف اقدام به تعطیلی واحد خود نمودند، زیرا «بین درآمد و هزینه‌های آن‌ها تطابقی وجود ندارد».

علی‌اکبر رهبری، با اشاره به مالیات تعیین شده برای صاحبان صنوف، یادآور شد: «اصناف علاوه بر مالیات‌های سنگین باید هزینه‌های بیمه، شهرداری، عوارض و … را به دستگاه‌های دولتی بپردازند، این در حالی است که هیچ‌گونه حمایتی از سوی دولت برای بقاء صنوف انجام نمی‌شود