۱۴۰۰ دی ۲۳, پنجشنبه

سخنان خانم مریم رجوی در جلسه بحث و گفتگو با نمایندگان مجلس ملی فرانسه


بدعوت کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک، متشکل از نمایندگان مجلس ملی فرانسه، روزچهارشنبه ۲۲ دی‌ماه۱۴۰۰ (۱۲ ژانویه ۲۰۲۲) مریم رجوی در یک جلسه بحث و گفتگوبا گروهی ازنمایندگان مجلس ملی فرانسه درمحل این مجلس شرکت کرد.

                          قیام‌های مردم ایران و نقش مقاومت سازمان‌یافته

به ‌دعوت کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک، متشکل از نمایندگان مجلس ملی فرانسه، روز چهارشنبه ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۰ (۱۲ ژانویه ۲۰۲۲) مریم رجوی در یک جلسه بحث و گفتگو با گروهی از نمایندگان مجلس ملی فرانسه در محل این مجلس شرکت کرد.

در ابتدا خانم میشل دو ووکولور رئیس کمیته، ضمن خیر مقدم به مریم رجوی، به تشریح فعالیت‌ها و دستاوردهای کمیته طی سال گذشته در دفاع از حقوق بشر و دمکراسی در ایران پرداخت.

سپس مریم رجوی خطاب به حاضران گفت:

بهترین تبریکات به‌مناسبت شروع سال ۲۰۲۲ را به شما تقدیم می‌کنم و برای شما و خانواده‌هایتان آرزوی خوشبختی و سلامتی دارم.

حمایت کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک از آرمان مردم و مقاومت ایران، بسیار ارزشمند است و نقش هر یک از شما ذیقیمت است. شما طی این دوره مجلس، پژواک موثری برای خواست‌های مردم ایران در فرانسه و اروپا بودید.

پیام‌های همبستگی شما باعث دلگرمی مردم ایران در مبارزه‌شان برای آزادی و دمکراسی است. امیدوارم که در سال ۲۰۲۲، به ‌گام برداشتن مشترکمان برای آزادی ایران ادامه بدهیم.

هم‌چنین در این جا یاد دوست عزیزمان سناتور ژان پیر میشل را که در سال ۱۳۹۹ ما را ترک کرد، گرامی می‌دارم. او سالیان سال یک دوست ارزشمند برای مقاومت ایران چه در مجلس ملی و چه در سنا بود.

وضعیت انفجاری جامعه ایران

در جلسه‌یی که در سوم آذرماه گذشته داشتیم،‌ در مورد وضعیت انفجاری جامعه ایران صحبت کردم. پس از آن، شهر اصفهان شاهد تظاهرات کشاورزان بود. رژیم با سرکوب پاسخ داد و مردم اصفهان با فریاد «مرگ بر دیکتاتور» به‌پا خاستند. آن‌ها خواستار بازگشت آب رودخانه زاینده‌رود بودند. ولی پاسداران با تفنگ‌های ساچمه‌یی به سوی آن‌ها شلیک کردند که باعث مجروح شدن ده‌ها نفر از ناحیه صورت و چشم شد و برخی بینایی خود را از دست دادند.

کمی قبل از آن در خوزستان مردم علیه کمبود آب قیام کردند. آب رودخانه توسط پاسداران منحرف شده بود. سپاه چندین نفر را کشت و نیمی از استان‌های کشور با خوزستان ابراز همبستگی کردند.

هربار که این قیام‌ها بالا می‌گیرد، رژیم از مجاهدین خلق و کانون‌های شورشی ابراز وحشت می‌کند.

چند روز پیش پاسداران دهکده‌هایی را در بلوچستان توپ‌باران کردند. از سال۱۳۹۶ در ایران، هشت قیام بزرگ صورت گرفته است. اعتصابات و تظاهرات کارگران، ‌معلمان،‌ پرستاران و بازنشستگان امروز در کشور افزایش یافته است. اکثریت ایرانیان زیر خط فقر زندگی می‌کنند. ثروت‌های کشور در انحصار ولی‌فقیه و پاسداران‌اش است.

در بودجه سال جدید رئیسی، بودجه سپاه پاسداران ۲۴۰درصد افزایش یافته. حال آن‌که بودجه آموزش یا بهداشت به‌رغم وجود پاندمی، تغییری نکرده است. سهم بودجه ارگان‌های نظامی و سرکوب بیش از ۳۴درصد کل بودجه است! رژیم به صورت گسترده‌یی در برنامه سلاح هسته‌یی و موشک‌های بالستیک و جنگ‌افروزی‌های منطقه‌یی سرمایه‌گذاری‌های عظیم کرده و به سرقت سرمایه‌ها دست می‌زند. این اقدامات اقتصاد کشور را تخریب کرده و رژیم با یک جامعه انفجاری روبه رو است. به‌همین خاطر رژیم مردم را دشمن خود تلقی می‌کند.

                        گرایش نسل جوان به مجاهدین

در چنین شرایطی گرایش نسل جوان به مجاهدین خلق ایران باعث نگرانی مضاعف حکومت شده است. به‌رغم سرکوب و دستگیری‌ها، آن‌ها نمی‌توانند رشد و گسترش کانون‌های شورشی را متوقف کنند. آن‌ها احساس می‌کنند که خطر سرنگونی در راهست و الویتشان حفظ بقای رژیم است.

رژیم محیط زیست را نابود می‌کند، کارگران را فقیرتر می‌کند و قیمت‌ها را افزایش می‌دهد. تبعیض علیه هموطنان بلوچ، کرد، عرب و علیه غیرمسلمانان و حتی علیه مسلمانان سنی را تشدید می‌کند و درآمدهای کشور را صرف جنگ‌افروزی و تروریسم در کشورهای منطقه می‌کند.

آن‌ها کنترلی روی بحران‌های اقتصادی ندارند و برای به ‌زانو در آوردن مردم و برای جلوگیری از قیام‌های مردم، روی افزایش مرگ و میر ناشی از پاندمی حساب می‌کنند.

این رژیم بدون آینده، برای تضمین بقای خود به تولید سلاح هسته‌یی روی آورده و برای وقت خریدن در مذاکرات تلاش می‌کند. تصادفی نبود که خامنه‌ای، ابراهیم رئیسی را در راس دولت قرار داد. رئیسی جلاد قتل‌عام ۶۷ است که به عنوان جنایت علیه بشریت شناخته شده است، او برای سرکوب بیشتر و تسریع دست‌یابی به بمب اتمی روی کار آمده است.

تروریسم دولتی

بنابراین، این رژیم نمی‌تواند و نمی‌خواهد در تفاهم با مردم‌ ایران و در تفاهم با دنیا باشد. در داخل با قیام‌ها مواجه است، نفوذش در منطقه، ‌از جمله در عراق و سوریه در حال کاهش است و در لبنان با اعتراض‌های گسترده رو به‌ رو است. تنها سلاحش در خارج تروریسم دولتی است.

یک دیپلمات تروریست رژیم و سه همدستش که می‌خواستند در گردهم‌آیی مقاومت در سال ۹۷ در ویلپنت، بمب‌گذاری کنند، امروز در بلژیک در زندان هستند. برای اولین‌بار در دهه‌های اخیر، یک دیپلمات شخصا یک بمب را با یک هواپیمای مسافربری تهران- وین منتقل کرده و آن را به تروریست‌ها داده است و این اولین‌بار است که یک دیپلمات به ۲۰سال زندان محکوم می‌شود.

خواست‌ مردم ایران برای برقراری یک دمکراسی واقعی

زمان آن رسیده که فرانسه ابتکار عمل سیاستی جدید را به‌دست بگیرد و در برابر سیاست آدم‌ربایی و شانتاژ آخوندها قاطعیت نشان بدهد.

دوران توهم رفرم‌پذیری دیکتاتوری مذهبی به‌سرآمده است. تنها سیاستی که منافع بلند مدت فرانسه را تضمین می‌کند، سیاستی است که مبتنی بر خواست‌های مردم ایران برای برقراری یک دمکراسی واقعی باشد.

این خواست‌ها در برنامه شورای ملی مقاومت ایران برای یک جمهوری دمکراتیک، بر اساس احترام به برابری زن و مرد، استقلال قضاییه، لغو حکم اعدام و جدایی دین و دولت، منعکس است.

ما از مجلس فرانسه می‌خواهیم که قتل‌عام بیش از ۳۰هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ توسط رژیم را که رئیس ‌جمهورش به‌طور مستقیم در آن دست داشته، به عنوان جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی محکوم کند.

بار دیگر برای همه شما سال خوبی آرزو می‌کنم و امیدوارم سال ۲۰۲۲، سال پیشرفت و تحولات مهمی در راستای هدف‌هایمان باشد.