روزنامه سپاه پاسداران روز شنبه ۱۵ دیماه، نسبت به خطر پیوند مجاهدین و خیزشهای اعتراضی به سرکردگان نظام هشدار داد و ضمن اعتراف به گسل عمیق بین حاکمیت و مردم نوشت: انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است، نماد عریانترین شعاری بود که توسط دشمن مدلسازی شد. کمتر تجمع واقعی و مطالبه حقی در کشور بهوقوع میپیوندد، که به انحراف کشیده نشود.
روزنامه سپاه پاسداران روز ۱۵دی در هشداری ترسآلود راجع به پیوند مجاهدین و کانونهای شورشی با خیزشهای اعتراضی تحت عنوان: «بهانهها و نشانهها- سرمقاله مدیرمسئول»، به دیرهنگام بودن واکنشهای حکومتی در این رابطه اعتراف کرد و نوشت:
اگر قرار بود دولت ۳۰ هزار میلیارد تومان پول به مالباختگان بدهد چرا قبل از حضور میدانی آنان اقدام نکرد؟ چرا زمانی که منافقین کانال «مالباختگان» ساختند و ۲۸ هزار عضو گرفتند، مسئله را حل کرد؟ آیا دولت از مشکلات و واردات لاستیک و حجم نیاز ماهانه و عرضه و تقاضای آن بیخبر است؟ چرا وقتی اعتصاب کشور را قفل میکند مسئله حل میشود؟ »
پاسدار عبدالله گنجی گرداننده روزنامه سپاه پاسداران اعتراف میکند که در اثر شکاف عمیق بین حاکمیت و مردم، در وضعیت بحرانی کنونی، کمترین تجمع و مطالبه حقوق، به انحراف (یعنی علیه نظام) سمتوسو میگیرد و از همین رو در ابتدای هشدار هراسان خود مینویسد:انتخابات بهانه است / اصل نظام نشانه است، نماد عریانترین شعاری بود که از سال ۱۳۸۸ توسط دشمن مدلسازی شد.....برای مردم و نظام این بستر خواهی و بسترسازی بهمثابه جفایی دو سر است. از یکسو ظلم در حق مردمی که میخواهند مشکل خود را بیان کنند و از سوی دیگر ظلم بهنظام است که میخواهد تظلم مردم را به رسمیت بشناسد و به آن گوش دهد و حتی آن را بهمثابه آزادی تجمع، تحصن و بیان پرچمداری کند؛ بنابراین کمتر تجمع واقعی و مطالبه حقی در کشور بهوقوع میپیوندد که به انحراف کشیده نشود»
گرداننده روزنامه سپاه پاسداران، همچنین به روحیه باختگی سرکردگان نظام و اینکه اعترافهای ناگزیر آنها موجب فوران خشم مردم میشود اشارهکرده و خطاب به سرکردگان نظام میافزاید “لازم است مسئولان کشور خودباختگی خود را در بیان متجلی نکنند. زنبور دشمن فقط بر زخم مردم نمینشیند که بعضاً بر نوک زبان مسئولان هم مینشیند و از زبان آنان بهانههای منجر به نشانه تولید میکند».
یادآوری میکنیم که اعترافهای ناگزیر دشمن در موقعیت انقلابی بهویژه در خصوص جنایات و فجایع جنگ و سرکوب، خود ناشی از اثرگذاری کارزارهای مقاومت و ارتش آزادی است. یک نمونه بارز آن کارزار تحریم شعبدهبازی انتخابات ریاست جمهوری رژیم بود که با جنبش دادخواهی و شعار نه جلاد نه شیاد، سرکردگان نظام وادار به اعترافهای ناگزیر کرد و به شکست مهندسی خامنهای و سوختن مانورهای آخوند شیاد حسن روحانی شد و به فوران اعتراضات و قیامهای مردمی علیه تمامیت نظام راه برد.
روحانی در یک سخنرانی انتخاباتی به گوشه هایی از جنایت های آخوند جلاد رئیسی اشاره کرد و گفت :یک بار دیگر مردم ما اعلام خواهند کرد آنهایی که در طول ۳۸ سال فقط اعدام و زندان بلد بوده اند را نمی خواهند.
آخوند رئیسی در پاسخ به روحانی در جریان انتخابات گفت: شما میآیید ما رو آماج تهمتها و افتراها و سخنان ناشایست میکنید. ما که گذشتهمون را همه میدانند... گذشته ما سربازی برای این نظامه، گذشتة ما دورکردن سایة شوم تروریسم از کشوره.... شما چرا یادتون رفته؟ ... آقایون شما چرا یادتون رفته، بیست سال سمت امنیتی داشتید، یک باره لب به سخن میگشایید.
خامنهای در تاریخ ۱۴ خرداد بر سر قبر خمینی گفت: برخی از بلندگوها و صاحبان بلندگوها مورد تهاجم, دهه ۶۰ را مورد تهاجم قرار میدن. دهه ۶۰، دهه آزمون ها بزرگه و دهه پیروزیهای بزرگ. دهه ۶۰، دهه خشن ترین تروریسم در کشور....البته من عدد معین نمی کنم تا ۱۷هزار هم گفته اند..
این خیلی مسئله مهمی است؛ اینجور نباشه من توصیه میکنم و کسانی که اهل فکر اند اهل تأمل اند راجع به دهه ۶۰ قضاوت میکنند جای شهید و جلاد عوض نشود