علی بیگدلی از مهرههای همسو با باند روحانی با ابراز نگرانی از پیامدهای اجلاس ورشو نوشت: «مسئله دیگر اتفاقاتی که در فرانسه، هلند و بلژیک اتفاق افتاد ...یا حواشی مربوط به سازمان مجاهدین، همه بسترهایی است که تا فضا را علیه ما تنگتر کند. مجموعه این شرایط نشان میدهد اروپاییها دارند از تعهدات برجامیشان بهطور بسیار نرم و زیرکانهای خارج میشوند».
وی در وحشت از انزوای روزافزون رژیم افزود «آمریکا با برگزاری کنفرانس صلح و ثبات در لهستان میخواهد بهصورت جدیتر مسأله نظام را به یک پدیده بینالمللی تبدیل کند و اگرچه در اروپای شرقی است ولی تلاش میکند تا آنجا که میشود کشورهای اروپایی را هم به این کنفرانس دعوت کند تا بتواند در تصمیماتش در ارتباط با جمهوری اسلامی به یکسانسازی دست یابد».
سیاست روز روزنامه باند خامنهای نوشت : “احتمال (حضور)مجاهدین نیز در این نشست ضد جمهوری اسلامی که در لهستان برگزار خواهد شد، وجود دارد. هدف آمریکا از برگزاری چنین نشستی تشکیل یک ائتلاف ضد نظام به رهبری خود و با محوریت برخی کشورهای عربی منطقه است. باوجود برگزاری نشست دریکی از کشورهای اروپایی، اتحادیه اروپا موضع روشنی درباره آن نگرفته است». این روزنامه حکومتی در ادامه اذعان کرده است: “بیتفاوتی نسبت به نشستی که در خاک اروپا قرار است برگزار شود، همراهی است نه مخالفت.
زمانی که هیچ واکنشی به برگزاری نشست ورشو از سوی اتحادیه اروپا انجام نمیشود، نمیتوان حضور نیافتن موگرینی در این نشست را مثبت ارزیابی کرد. یک تقسیمکار ظریف میان اتحادیه اروپا و آمریکا انجام شده که این تقسیم کار از سوی دو طرف در حال پیشرفت است».
زهره وند دیپلمات پیشین رژیم نیز پیامد همکاری میان اتحادیه اروپا و آمریکا در جریان اجلاس ورشو ابراز نگرانی کردو گفت :
« ما باید ببینیم کشورهای چهار بعلاوه یک امروز برای برجام مدیحهسرایی میکنند چه آزمونی را پس میدهند اگر به اعتقاد من در ورشو شما چهار بعلاوه یک را ببینید یعنی دیگر تیر خلاص را زدند به برجام چون عنوانی که برای برجام این جریانات افراطی که در رأسش آقای پمپئو باشه به نمایندگی از ترامپ درواقع داره میگه که ما میخواهیم وارد فاز متفاوتی بشویم از آن چیزی که اروپا فکر میکند».