۱۳۹۷ بهمن ۴, پنجشنبه

پاسخ غیر مستقیم و دوگانة خامنه ای به در خواست وزرای دولت روحانی برای تصویب لوایح پالرمو و سی اف تی


پاسخ غیر مستقیم و دوگانة خامنه ای به در خواست وزرای دولت روحانی برای تصویب لوایح پالرمو و cft که توسط مهره های باند ولایت رونمایی شد ولی معاون روحانی تلاش کرده آن را لاپوشانی کند، بند بازی حقیر خلیفه ارتجاع و بن بست نظام را در یافتن راهی برای برون رفت از بحرانهای مرگبار کنونی را برملا می کند.

مهدی ایمانی مهرة خامنه‌ای و مذاکره کننده سابق اتمی رژیم با رونمایی جواب ولی فقیه ارتجاع و با توسری زدن به وزرای دولت روحانی می نویسد”نامه ای را که جلوشان گذاشته شده، امضا می کنند؛ با این مضمون: با ملاحظه "مصلحت"، به "مجمع" بفرمایید در بررسی و تصویب دو خواست باقی مانده FATF (الحاق به کنوانسیون پارمو و CFT) تسریع شود.
پاسخ، یک خط سوال ساده است: چه تضمینی هست که تحریم ها را بردارند و دوباره عهدشکنی نکنند؟!».
به دنبال رو شدن پاسخ خامنه‌ای، محمود واعظی رییس دفتر روحانی برای لاپوشانی شکاف در راس نظام به صحنه آمد و گفت: “در دولت ارتباط وزرا با دفتر رهبری یک روال معمولی است. برخی وزرا در نامه ای که دو هفته قبل به دفتر رهبری فرستادند موضوع چهار لایحه را مطرح کردند. در این نامه گزارشی از جمع بندی در جلسات بود که خدمت مقام معظم رهبری ارسال شد». واعظی در ادامه گفت خامنه‌ای پاسخ نامه را داده است. اما نگفت خامنه‌ای چه گفته است. واعظی افزود: «متاسفم برای رسانه‌ها که اختلاف بین کابینه دولت و دفتر رهبر را مطرح کردند».
کیهان خامنه‌ای روز چهارشنبه بدون اشاره به پاسخ دو پهلوی خامنه‌ای با حمله به وزرای دولت روحانی و بااشاره به بن بست نظام نوشته است:”سؤالی که تهیه کنندگان نامه منسوب به وزرا و حامیان تسریع در تصویب CFT و پالرمو، پاسخی برای آن ندارند، این سؤال روشن است که آیا با فرض تصویب این لوایح و الحاق به CFT و پالرمو، تحریم‌ها برداشته شده و نظام از لیست کذایی FATF برای منع همکاری خارج می‌شود؟ پاسخ این پرسش البته روشن است. مدیران غربی FATF بارها پیش از این گفته‌اند که حتی در صورت انجام 41 مطالبه FATF در قالب اکشن‌پلن، تضمین نمی‌دهند که نظام را از فهرست سیاه همکاری خارج کنند!»
روزنامه حکومتی وطن امروز هم در واکنش به احتمال توافق با اتحادیه اروپا بر سر موارد مورد اختلاف، با اشاره به «سیگنال‌‌‌هایی که به صورت خواسته یا ناخواسته از داخل مجموعه دستگاه سیاست خارجی نظام مبنی بر «نیاز نظام به برجام اروپایی» به تروئیکا و دیگر بازیگران عضو اتحادیه اروپایی مخابره شده است» فاش کرده است: «در حقیقت فرانسوی‌ها عملیاتی کردن سازوکار ویژه مالی اروپا در قبال ایران را منوط به مذاکره با تهران بر سر توان موشکی و متعاقبا تحدید توان دفاعی و منطقه‌ای‌مان کرده‌‌‌اند. آیا زمان آن نرسیده است تا مقامات وزارت امور خارجه از فاز «سکوت» و «مصالحه» در برابر اروپا خارج شده و جزئیات این بازی خطرناک فرانسوی‌ها را برای افکار عمومی کشورمان تشریح کنند؟».