۱۳۹۷ بهمن ۳, چهارشنبه

اروپا و اذعان به دهه‌ها مواضع اصولی مقاومت ایران


دهه‌هاست که حکومت ولایت‌فقیه عوامل خود را علیه مجاهدین، به‌منظور کشتار و دیگر اقدامات زمینه‌ساز جنایت، به کشورهای دیگر می‌فرستد. تا اینکه بالاخره اتحادیه اروپا علیرغم تمایلی که در نادیده‌گرفتن این توحش رژیم آخوندی داشت مجبور شد معاونت داخلی وزارت اطلاعات و دومقام آن‌را در لیست تروریستی خود نام‌گذاری کند. امری که البته برای اولین بار درمورد نهاد دولتی یک کشور صورت می‌گیرد. در اسفند۹۶ مقامات آلبانیائی دو عامل رژیم آخوندی را به‌اتهام تروریسم، دستگیر و بدون تبلیغات اخراج کردند، البته آن‌موقع، وزارت منفور اطلاعات با وقاحت تلاش کرد تا سرخ‌شدن صورتش از این سیلی آبدار را وارونه نشان دهد:

– «مسافران ایرانی که از ایران به آلبانی آمده بودند با تحقیق و تأکید ارگان اطلاعاتی و امنیتی آلبانی هنرمندان و روزنامه نگارانی بودند که برای اجرای یک مراسم فرهنگی به آلبانی آمده بودند و تروریست نبودند و به این علت دولت آلبانی گزارشهای [مجاهدین] علیه ایرانیان در آلبانی را دروغ و فاقد اعتبار توصیف کرده است.» (۱)

اما موضوع آن‌چنان غیرقابل کتمان بود که هشت ماه بعد با فراموشی ادعای پیشین، ناچار به اعتراف به آن در رسانه‌های حکومتی شد:

– «دو خبرنگار ایرانی که در بهار سال ۹۷ برای جشن نوروز بکتاشیه به آلبانی رفته بود ، از این کشور اخراج شدند.» (۲)

البته در بسیاری موارد دیگر نیز در دهه‌های گذشته دیپلمات‌های رژیم آخوندها به صورتی آشکار درگیر تروریسم بوده و حتی دستگیر هم شده بودند اما به‌دلیل غلبة سیاست مماشات در غرب، چنین فضاحت‌ها به‌صورتی بی‌سروصدا رفع‌ورجوع و این افراد اخراج می‌شدند. آخوندهای وحشی هم با دامن‌زدن به این توهم که «بالاخره از درون این رژیم، باندی معتدل و مدره بیرون خواهد آمد» از چنین پنهان‌کاری‌های رذیلانه که قیمتش باخون فرزندان مردم ایران پرداخت می‌شد به‌غایت استقبال می‌کردند. آن‌چنانکه لاپوشانی و نادیده انگاری چنین اقدامات جنایت‌کارانه، برایشان تبدیل به روش‌جاری حکومتی شد:

– «چرا دستگاه دیپلماسی مانند اخراج دیپلمات‌هایمان از هلند، این موضوعات را پنهان می‌کند» (۳)

اقدامات تروریستی «با استفاده از امکانات و مصونیت‌های دیپلماتیک»، به اندازة طول عمر این نظام قانون‌شکن، مسبوق‌به‌سابقه است.
– در ۱۳تیر۶۳ چهارتن از تروریست‌های رژیم که قصد واردکردن سلاح از اسپانیا به‌فرانسه برای اجرای یک طرح تروریستی در اورسوراواز پاریس داشتند، توسط پلیس اسپانیا دستگیر شدند. محمدجعفر نیکنام، دیپلمات تروریست سفارت رژیم در اسپانیا که در این طرح شرکت داشت، توسط دولت اسپانیا از این کشور اخراج شد.

– در دهه۹۰میلادی درجریان برخی ترورها در کشورهای اروپایی تعدادی از دیپلمات تروریست‌های رژیم در صحنة جنایت دستگیر هم شدند، اما به‌خاطر داشتن پاسپورت دیپلماتیک، جنایاتشان درمماشات با آخوندها، نادیده انگاشته شد و به‌این‌وسیله مجرمان با سهولت از چنگال عدالت می‌گریختند.

– «پیش از ”… دوم خرداد” [۱۳۷۶]، جمهوری اسلامی به دخالت در انفجار ظهران، انفجار در مقر یهودیان آرژانتین موسوم به ”آمیا” ، انفجار در سفارت اسرائیل در بوینس‌آیرس، ترور اپوزیسیون ایرانی در اروپا، و مواردی دیگر از این دست متهم بود. هر چند [نظام] همواره دخالت در این حوادث را تکذیب می‌کرد، ولیکن … کمتر کسی تکذیب‌های دولت ایران را پذیرفت. به طوری که به دنبال صدور رای دادگاه میکونوس، کشورهای اروپایی سفیران خود را از ایران فراخواندند» (۴)
– «در تاریخ ۱۴خرداد۷۱ در استانبول مجاهد خلق علی اکبر قربانی توسط مزدوران رژیم خمینی ربوده و در یک‌پایگاه مخفی در اطراف استانبول تحویل مأموران وزارت اطلاعات شد. وی پس‌از تحمل شکنجه‌های زیاد در این پایگاه، در زیر شکنجه به شهادت رسید. جسد مثله‌شدهٌ اکبر قربانی که در گور کم‌عمقی در اطراف استانبول دفن شده بود، ۸ماه بعد در تاریخ ۷اسفند۷۱ کشف و در تلویزیون ترکیه نمایش داده‌شد. یکی از تروریستهای دستگیرشدة این جنایت اعتراف کرد که به‌وسیلهٌ نماینده فرهنگی رژیم در آنکارا، به ایران رفته و در آن‌جا آموزش نظامی دیده بود. هم‌چنین بنا به‌اعترافات تروریستها، رژیم برای کارهای تروریستی در ترکیه مواد منفجره ازطریق بستهٌ دیپلوماتیک به‌ترکیه وارد می‌کرده است.»

– «امیرمنصور بزرگیان که سوءقصد علیه محمدحسین نقدی نماینده شورای ملی مقاومت ایران در ایتالیا را [در ۱۶مارس۱۹۹۳] انجام داد، مسئول سرویس مخفی سفارت ایران در رم بود» (۵) درجریان دادگاه رسیدگی به این جنایت مشخص شد که حمید پرنده، مسئول رمز سفارت رژیم در رم و از مأموران وزارت اطلاعات نیز در این قتل شرکت داشته است.

– درتاریخ ۲۵ژوئن۱۹۹۵ (۴تیر۱۳۷۴) روزنامه نیویورک‌تایمز نوشت: «تروریست‌های رژیم ایران همزمان با سخنرانی خانم رجوی در دورتموند آلمان، که انجام نشد، قصد ترور ایشان را داشتند». در همین رابطه دولت آلمان دونفر از دیپلمات‌تروریست‌های سفارت رژیم در آلمان را اخراج کرد. (۶)
– در تاریخ ۷فروردین۷۵، روزنامه ملیت چاپ ترکیه نوشت: «عرفان چاغرجی با ۴دیپلمات ایرانی به اسامی محسن کارگرآزاد، مجید شادگر، علی اشرفی و محمدرضا بهروزمنش باهدف دست‌زدن به عملیات تروریستی در خاک ترکیه، دیدار کرده است». وی هم‌چنین از نقش ۹دیپلمات دیگر رژیم آخوندی که در سال‌های قبل از آن در عملیات تروریستی شرکت داشته و بعداً خاک ترکیه را ترک کرده بودند، پرده برداشت. به‌دنبال افشای نقش مستقیم سفارت و کنسولگری رژیم در ترورهای ترکیه، ۴ دیپلمات‌تروریستی که مستقیماً در ترور خواهر مجاهد زهرا رجبی عضو شورای رهبری مجاهدین شرکت داشتند، اخراج و در تاریخ ۲۹فروردین ۷۵، خاک ترکیه را ترک کردند. (۷)

– در آوریل ۲۰۱۳ دو افسر اطلاعات ایران به‌نام‌های احمد دولاب حمزه و سهراب جدیدی که به‌عنوان دیپلمات در بوسنی هرزه‌گوین بودند، بعدازآنکه مشخص شد درگیر جاسوسی و «ارتباط با تروریسم» هستند، از این کشور اخراج شدند. (۸)

– ۱۱ تیرماه ۹۷، همزمان با سفر آقای روحانی به اروپا، پلیس بلژیک اعلام کرد که دو بلژیکی ایرانی‌تبار را به اتهام تلاش برای حمله «تروریستی» به مقر سازمان [مجاهدین] در پاریس، بازداشت کرده است. پلیس بلژیک مدعی شد دو شهروند بلژیکی ایرانی‌تبار که ادعا شده قصد سفر به فرانسه و حمله به همایش منافقین در پاریس را داشته‌اند، دستگیر و در خودروی آنها یک بمب کشف کرده است. طبق گفته دستگاه‌های اطلاعاتی بلژیک، دو نفر دیگر نیز در فرانسه و آلمان در ارتباط با این حمله دستگیر شدند. فردی که در آلمان دستگیر شده، یک دیپلمات ایرانی است که در سفارت ایران در اتریش مشغول به کار است. (۹)

– ۱۵ تیرماه سال جاری، خبرگزاری رویترز به نقل از سخنگوی سازمان اطلاعات و امنیت هلند (AIVD) خبری منتشر کرد که به‌سرعت بر روی خروجی خبرگزاری داخلی و خارجی قرارگرفت. «۲ نفر از وابستگان سفارت ایران در تاریخ ۷ ژوئن (۱۷ خرداد) از هلند اخراج شده‌اند و متأسفانه اطلاعات بیشتری در این زمینه نمی‌توانیم ارائه دهیم.» این جمله‌ای بود که هولبرت بریده‌مَیر، سخنگوی «سرویس اطلاعات و امنیت هلند» بیان کرد. (۹)

– روز ۴ آبان [۹۷] رویترز مدعی‌شد که یک دیپلمات ایرانی در پاریس، به‌واسطه ارتباط با طرح «بمب‌گذاری در مقر [مجاهدین]» توسط دولت این کشور اخراج شد. این در حالی بود که نه دستگاه دیپلماسی فرانسه و نه دستگاه دیپلماسی ما هیچ‌گونه توضیحی دراین‌باره نداد. (۹)

– درتاریخ ۱۰آبان۹۷ وزیران خارجه سوئد، نروژ، فنلاند، ایسلند و دانمارک اعلام کردند: «ما اطلاعات ارائه‌شده از سوی دانمارک درباره توطئه برای سوءقصد توسط یک عامل اطلاعاتی ایران [که در سفارت رژیم در نروژ کار می‌کرده‌است] را با نگرانی زیاد موردتوجه قرار دادیم. در این برهه، همبستگی کامل خود را با دوستان و متحدان دانمارکی خود اعلام می‌کنیم».

– در تاریخ ۱۸دی۹۷ «اتحادیه اروپا سرویس اطلاعاتی ایران و دو مقام ارشد ایرانی را در لیست تروریستی خود قرار داد که مظنون به شرکت در سوءقصدها و توطئه‌ها برای کشتن فعالین اپوزیسیون در دانمارک فرانسه و هلند می‌باشند… پاریس بخش امنیت داخلی اطلاعات ایران را متهم می‌کند که با تلاش برای بمب‌گذاری در گردهمایی مجاهدین خلق ایران یا ام.یی.کی در ۳۰ ژوئن در خارج پایتخت فرانسه مرتبط بوده‌است.» (۱۰)

– «روزنامه‌های آفتاب یزد، شرق، هفت صبح، اعتماد، سازندگی، آرمان، همشهری، اطلاعات، جمهوری اسلامی، ایران و … به سیاق همیشه ترجیح دادند این خبر را در صفحه اول خود منعکس نکنند. اغلب این روزنامه‌ها البته اصل خبر را حتی در صفحات داخلی نیز منتشر نکردند.» (۱۱)

– «یک منبع آگاه گفت که دیپلمات های چند کشور اروپایی بدون اعلام قبلی در دفتر عراقچی حضور پیدا کردند… یکی از دیپلمات های اروپایی حاضر در این نشست قصد داشته بیانیه ای را که پیش تر با هدف محکوم کردن فعالیت های موشکی ایران نوشته شده بود، قرائت کند که عراقچی فرصت این کار را از او می گیرد… او سپس از جلسه خارج شده و در را محکم می بندد و می رود… یک روز بعد از این جلسه بود که اتحادیه اروپا نام دو ایرانی را در فهرست تحریمی خود قرار داد… گفته شده وزرای خارجه اتحادیه اروپا در اقدامی کم سابقه قصد دارند روز ۲۱ ژانویه (یک بهمن) درباره نقش منطقه ای ایران و درخواست برای پایان دادن به آزمایش های موشکی، بیانیه مشترک صادر و حتی تحریم های جدیدی را علیه شماری از مقام های نظامی ایران تصویب کنند… این تحولات همزمان با آن صورت می گیرد که امریکا قصد دارد ماه آینده در لهستان کشورهای متحدش را با هدف محکوم کردن ایران گرد هم جمع آورد…» (۱۲)

اینها همه درحالی‌بود که مقاومت ایران از ۴دهه پیش صدها بار درمورد لزوم ایستادگی دربرابر یاغی‌گری این رژیم خون‌آشام هشدار داده بود ازجمله در تاریخ ۱۰خرداد۱۳۷۰ آقای مسعود رجوی رهبر مقاومت در تلگرامی به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشته بود: «اگر مطامع و منافع اقتصادی و سیاسی معینی به‌ویژه در اروپا بر آن است تا با لگدمال کردن خون و رنج ده‌ها هزار شهید آزادی و زندانی سیاسی شکنجه‌شده در ایران و با معامله بر سر حقوق بشر، جنایات رژیم ضدبشری خمینی را نادیده بگیرد، متقابلاً از سوی مردم و مقاومت ایران بار دیگر اعلام می‌کنم که رژیم خون‌خوار و قرون‌وسطایی خمینی جز سرنگونی محتوم ندارد ازاین‌رو هرگونه سرمایه‌گذاری بر روی این رژیم بی آینده که دوسال پس از مرگ خمینی هم چنان غرق در تزلزل و بی‌ثباتی است حاصلی جز شکست و بدنامی برای صاحبانش نخواهد داشت.» (۱۳)

حالا درگذر زمان و درجریان تجربه و عمل، حقیقتی که مقاومت ایران از روز نخست برآن انگشت می‌گذاشت، به آنها که خود را به ندیدن می‌زدند نیز تحمیل شد؛ اینکه استمالت از یک فاشیسم مذهبی قرون‌وسطایی چیزی‌جز غذادادن به یک تمساح وحشی نیست و اینکه آنها که از ترس جنگ، ننگ را پذیرا می‌شوند روزی متوجه خواهندشد که سرانجام علاوه برننگ، جنگ نیز به آنها تحمیل شده‌است.

برگزاری نشست پرتنش اروپایی‌ها با حکومت آخوندی نشان داد تغییر برای اروپا، درجهت خواست مردم ایران برای سرنگونی ملایان، پس‌از سال‌ها نادیده گرفتن جنایات آن، دیگر اجتناب‌ناپذیر است. است. تاریخ از دو مسیر به‌جهتی درست پیش نمی‌رود. واقعیات سرسخت سیاسی و اجتماعی، راه‌حل‌های علمی و حقیقی خود را دارند. مقاومت در برابر آن، تنها زمان بیشتری دراختیار جنایتکاران خواهد گذاشت. راه‌حل‌های درست، نهایتاً خودرا تحمیل خواهندکرد.

(۱) سایت وزارتی مربوط به مزدور قربانعلی حسین نژاد، مأمور وزارت اطلاعات آخوندها رضا صادقی جلبی ۷اردیبهشت۹۷

(۲) خبرگزاری صداوسیمای منحوس آخوندها ۱۶دی‌ماه۹۷

(۳) ارگان ولی‌فقیه ارتجاع موسوم به کیهان ۲۴مهر۹۷

(۴) خبرگزاری حکومتی ایسنا ۱۰خرداد۹۶

(۵) روزنامه ایتالیایی ایل تمپو ۳۱می۲۰۰۵

(۶) روزنامهٌ نیویورک‌تایمز ۲۵ژوئن۱۹۹۵ (۴تیر۱۳۷۴)

(۷) خبرگزاری رویتر ۲۳فروردین۷۵

(۸) خبرگزاری پیامنیر ۱۷می۲۰۱۳

(۹) ارگان ولی‌فقیه ارتجاع موسوم به کیهان ۱۰آبان۹۷

(۱۰) خبرگزاری آسوشیتدپرس ۱۸دی۹۷

(۱۱) ارگان ولی‌فقیه ارتجاع موسوم به کیهان۲۰دی۹۷

(۱۲) خبرگزاری حکومتی ایسنا ۳۰دی۹۷

(۱۳) تلگرام آقای مسعود رجوی به خاویر پرز دوکوئیلار دبیرکل وقت سازمان ملل متحد ۱۰خرداد۱۳۷۰