رئیس سازمان انرژی اتمی و معاون رئیس جمهور رژیم دریک اعتراف دیگر به پنهانکاری و فریبکاری اتمی درجریان مذاکرات برجام اعتراف کرد.
علی اکبر صالحی که باتلویزیون حکومتی مصاحبه می کرد، گفت: «درحالیکه مذاکره می کردیم، غنی سازی20 درصدی می کردیم و نمی گفتیم که داریم این کار را میکنیم.
ماتوانستیم در کمتر از دو سال سوخت 20 درصد را خودمون تولید کنیم ولی مذاکره هم میکردیم نمیگفتیم بهشون که داریم خودمون این کار را میکنیم داشتیم مذاکره میکردیم که بعد مذاکره با ترکیه و برزیل و آمد ولی ما خودمون داشتیم کار خودمون را میکردیم میدانستیم این مذاکرات به نتیجه نمیرسه و نهایتا هم در کمال ناباوری و حیرت غربی ها ما اعلام کردیم بعد از دو سال کمتر از دو سال که ما بیست درصد مون را ساختیم گذاشتیم توی راکتور.
علی اکبر صالحی که دستورات خامنه ای را برای ادامه غنی سازی و رسیدن به ۱۹۰هزار سو بازگو می کرد، با وحشت از پیامد اعترافهای قبلی خود، مدعی شد که رژیم آخوندی چارچوب محدودیتهای برجام را رعایت کرده است.
الان هم این بنا به توصیه ایشون ما بالاخره آمادگی لازم را ایجاد کردیم برای همین 190 هزار سو یکی از اقداماتی که بایستی انجام میدادیم این بوده که ما بایستی یک سالن مونتاژ مدرن سانتریفیوژ داشته باشیم که بشه سانتریفیوژهای نسل جدید را تویش مونتاژ کرد با تجهیزات و وسایل اندازه گیری مدرن خب ما این را در طول مذاکرات این سالن را داشتیم میساختیم تجهیزات مورد نظر را خریداری کردیم. اگر بگوئیم 60 تا ماشین میشه 600 سو در روز 18 هزار سو در ماه اگر 10 ماه هم کار بکنه دو ماه هم تعطیل باشه میشه 180 هزار سو پس بینید این آمادگی الان هست.
مواداولیه اش آماده شده همه چیز آماده است ولی حضرت آقا فرمودند فقط این زمینه ها آماده بشه نفرمودند که بروید الان تولید بکنید چونکه در چارچوب برجام ما فعلا این محدودیت را داریم».
صالحی: با همان 5060 تا داریم غنی سازی میکنیم اگر قرار بود غنی سازی متوقف باشه که خب ما دیگه الان نطنز بایست تعطیل میشد ما الان داریم غنی سازی میکنیم.
صالحی از اینکه بر اثر هشدارهای رئیس جمهور آمریکا، چین همکاریهای اتمی خود با حکومت آخوندی در سایت اراک درچارجوب توفقات برجام را کاهش داده، سوز و گداز کرد.
وی در مورد اینکه رژیم چگونه میخواهد خارج از این چارچوب کارش را ادامه بدهد، گفت: «خودمان کار را جلو می بریم و توضیح بیشتر نمی توانم بدهم.
ما الان یک شرکت بزرگی داریم قریب به 700 حالا با نیروهای جنبی اش هم حساب بکنیم شاید 900 تا نیروی متخصص الان دارند کار میکنند که دارند بازطراحی راکتور اراک را انجام میدهند؛ یکی دو ماه است با توجه به فشارهایی که ترامپ داره می آورد یک مقدار با کندی روبرو شده و امیدواریم الان داریم صحبت میکنیم که این کارگروه از این کندی بیاید بیرون یعنی یکی از کشورها متاسفانه یک مقدار بخاطر فشاری که امریکا داره می آورد آنجور که مثل سابق با هما همکاری میکرد و با سرعت مقبولی داشتیم میرفتیم جلو چیز است. اگر اونها هم بخواهند نیایند و ادامه ندهند بنده دارم الان از طریق شما دارم اعلام میکنم این یک هشداری ست اگر هم نیائید ما خودمون کار را میبریم جلو و انتخاب های گوناگونی در این خصوص داریم که بیشتر از این نمیتوانم توضیح بدهم».