۱۳۹۷ آذر ۲۷, سه‌شنبه

تصویب شصت و پنجمین قطعنامه ملل متحد در محکومیت نقض حقوق بشر در ایران در مجمع عمومی ملل متحد


مریم رجوی: ارجاع جنایات رژیم، به‌ویژه قتل عام ۶۷، به ‌شورای امنیت حق مردم ایران و لازمه صلح است

مصونیت جنایتکارانی که بالاترین پستها رادارند به آنان اطمینان داده که جنایاتشان در دیگر نقاط جهان نیز بی‌پاسخ خواهد ماند



خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران، از تصویب شصت و پنجمین قطعنامه‌ ملل متحد مبنی بر محکومیت نقض سیستماتیک و وخیم حقوق بشر در ایران استقبال کرد و گفت: تصویب این قطعنامه بار دیگر نشان می‌دهد که این رژیم حقوق بنیادین مردم را در همه وجوه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به‌صورت فاحشی لگدکوب می‌کند.

‌قطعنامه ازجمله بر «تعداد بالای مجازات اعدام شامل اعدام افراد زیر سن قانونی»، «بازداشت‌های خودسرانه سیستماتیک و گسترده»، شرایط فاجعه‌بار زندان‌ها که زندانیان «عامدانه از دسترسی به درمان‌های پزشکی کافی» محروم می‌شوند و مرگ مشکوک دستگیرشدگان قیام‌ها در زندان‌های رژیم تأکید می‌کند.

خانم رجوی تصریح کرد: قطعنامه هرچند بسیاری از وجوه جنایت‌های ضد بشری فاشیسم دینی حاکم بر ایران را در برنگرفته است، بااین‌حال تردیدی باقی نمی‌گذارد که این رژیم، وحشی‌ترین و متجاوزترین ناقض حقوق بشر در جهان امروز است. بی‌عملی جامعه جهانی در قبال جنایات این رژیم، آن را در ادامه و گسترش این جنایت‌ها جری‌تر کرده است که نمونه اخیر آن یورش وحشیانه به منازل کارگران گروه ملی فولاد اهواز و دستگیری ده‌ها تن از آن‌هاست که خواستار حداقل حقوقشان هستند.

وی افزود: مصونیت مسئولان قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ که یکی از بارزترین مصادیق جنایت علیه بشریت بعد از جنگ دوم جهانی است، بیشترین نقش را در تشجیع رژیم در استمرار جنایت‌هایش علیه بشریت داشته است. به‌خصوص که سرکردگان این رژیم یا به‌طور مستقیم در این جنایت هولناک دست داشته‌اند یا همچنان از آن دفاع می‌کنند و از افشای جزییات آن مانند اسامی قربانیان و محل دفن آن‌ها جلوگیری می‌کنند. مصونیت سرکردگان رژیم، تنها باعث ادامه نقض وحشیانه حقوق بشر نمی‌شود، بلکه به آنان اطمینان خاطر می‌دهد که جنایاتشان در دیگر نقاط جهان نیز بی‌پاسخ خواهد ماند. امری که باعث توسعه جنگ‌افروزی و بنیادگرایی و تروریسم این رژیم در منطقه و جهان شده است.

ازاین‌رو جامعه جهانی باید در مورد جنایت‌های این رژیم، به‌ویژه قتل‌عام سال۶۷، تحقیق کند و پرونده این جنایت‌ها را به ‌شورای امنیت ملل متحد ارجاع دهد، خامنه‌ای، روحانی و دیگر مسئولان این جنایات باید در برابر عدالت قرار گیرند. این نه‌تنها حق مردم ایران بلکه لازمه صلح و مبارزه با تروریسم نیز می‌باشد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۶ آذر ۱۳۹۷ (۱۷ دسامبر ۲۰۱۸)