۱۳۹۷ دی ۶, پنجشنبه

سازوکار اروپایی – بند ناف حیات رژیم


طی هفته‌های گذشته شاهد افزایش جیغ‌ودادهای رژیم آخوندی درزمینهٔ عدم ارائه “سازوکار اروپایی" از سوی شرکای تجاری حکومت می‌باشیم.
این وضعیت متزلزل از فردای خروج ایالات‌متحده از توافق اتمی در حالی است که دیکتاتوری خامنه ای کنون تمامی تخم‌مرغ‌های خود را در سبدی بنام “برجام اروپایی" گذاشت است. 
بر اساس توافقی اعلام‌نشده ، قرار بود تا اتحادیه اروپا، برنامه ویژه مالی – نفتی برای جبران شکست رژیم آخوندی در برجام، را تنها طی چند هفته پس از خروج آمریکا، اعلام نماید.
بر این منطق متولیان دولت آخوند روحانی و به‌ویژه اعضاء تیم مذاکره‌کننده و همچنین وزارت خارجه حکومت ، تماماً در سخنان خود از ارائه عنقریب “سازوکار مالی ویژه" اروپایی ، خبر می‌دادند ، امری که اکنون باگذشت بیش از هفت ماه، نه‌تنها به سرانجام نرسیده، بلکه به گفته جواد ظریف، همچنان چشم‌اندازی برای آن نیز متصور نیست.
وزیر خارجه دیکتاتوری مذهبی در تازه‌ترین سخنان خود ضمن اعلام این خبر ، افزود: “اروپایی‌ها تعهد دادند زیان خروج آمریکا از برجام را جبران کنند. یکی از این تعهدات ایجاد سازوکارهای مالی و بانکی است، اما آن‌ها در اجرای تعهدات خود کُند هستند». ( خبرگزاری حکومتی صداوسیما ۴ دی ۱۳۹۷)
وی سپس در ادامه، سرخوردگی حکومت را این‌گونه به تصویر می‌کشد: «اروپایی‌ها در اظهارات خود تصریح می‌کنند توافقنامه هسته‌ای به لحاظ امنیتی و راهبردی از اهمیت زیادی برخوردار است و تمایل دارند از مزایای آن استفاده کنند، ولی به‌قول‌معروف نمی‌توان بدون خیس شدن شنا کرد؛ این مسئله حیثیت و اعتبار اروپا را در جهان مخدوش می‌کند».
به‌یقین ترجمان این جملات اعتراف به وجود بن‌بست در رابطه با اعطاء هرگونه تضمین "مالی و نفتی" به حکومتی است که با درآمدهای سرشار ملی از صادرت نفت و گاز طی سال‌های اخیر، کشور را به لبه پرتگاه و سقوط اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی کشانده است. 
هنوز آثار مخرب پرداخت قریب ۱۵۰ میلیارد دلار از پول‌های آزادشده برای سیاست‌های مخرب رژیم مانند اتمی، موشکی، صدور تروریسم و یا کشورگشایی در منطقه بر روح و جان مردم دردمند کشورهای همسایه باقی است.
همچنین این سخنان و به‌ویژه تهدیدات هفته گذشته پاسدار عراقچی مبنی بر "صدور تروریسم و مواد مخدر" به اروپا، در صورت شکست برجام اروپایی، در حالی است که پیشتر نیز پاسدار سبزعلی‌رضایی، دبیر مجمع مصلحت نظام، چشم‌انداز این بحران را این‌گونه به بیرون ساطع کرده بود: «من معتقدم که این کانال اعتباری اروپایی‌ها به خرید غذا و دارو منتج می‌شود».(سایت مجمع تشخیص مصلحت ۲دی ۹۷)