۱۴۰۰ بهمن ۱۴, پنجشنبه

وظایف مقاومت؛ مسئولیت دولتها


                                      سخن روز

جرج بوش در دوران تصدی ریاست‌جمهوری، دربارهٔ برنامهٔ هسته‌یی رژیم آخوندی گفت: «برنامهٔ هسته‌یی رژیم ایران فاش شد، نه به‌خاطر این‌که آنها (آخوندها) از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا معاهدهٔ منع گسترش سلاح اتمی پیروی کردند، بلکه به این خاطر که گروه مخالف این رژیم، برنامهٔ اتمی این رژیم را به‌جهان نشان داد».

افشاگریهای پیاپی دربارهٔ برنامه‌های ویرانگر اتمی، موشکی، پهپادی و صدور تروریسم رژیم آخوندی، از ضرورتهایی است که مقاومت ایران به آن پاسخ می‌دهد. آن هم با پرداخت بهای سنگین و ریسک بالا برای نیروهای خود در داخل ایران و در میان ساختار رژیم.

روز ۱۳بهمن۱۴۰۰ نیز نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران در واشنگتن، در یک افشاگری دیگر، پرده از چگونگی تجهیز، تأمین سلاح، آموزش و پشتیبانی از نیروهای نیابتی رژیم برداشت. سونا صمصامی نمایندهٔ شورای ملی مقاومت گفت: «رژیم آخوندی پولها و سرمایه‌های کشور را صرف آموزش، تسلیح و شکل دادن واحدهای نیابتی از کشورهای منطقه کرده است تا با گسترش تروریسم در منطقه، سرنگونی خود را به تأخیر بیندازد».

نمایندگی شورای ملی مقاومت پیش از این جلسه، اطلاعات به‌دست آمده را به اعضای مجلس نمایندگان و سنای آمریکا ارائه کرد؛ پس از آن بود که سناتور رابرت منندز، رئیس کمیتهٴ روابط خارجی سنا در صحن علنی، ضمن مخالفت با ادامه مذاکره با رژیم ایران از دولت بایدن خواست سیاست جدیدی برای مقابله با برنامه هسته‌یی، موشکی، و حمایت این رژیم از گروه‌های نیابتی‌اش در پیش گیرد. رسانه‌های رژیم هم با اشاره به‌صحبت‌های سناتور منندز، در نسخهٔ ۱۴بهمن خود با سوزش نوشتند: «تکرار ماجرای برجام و سنای آمریکا-چرا کنگره علیه توافق هسته‌یی خیز برداشته؟» (رسالت).

چهار ماه پیش نیز، مقاومت ایران پرده از برنامهٔ پهپادی رژیم برداشت و ۱۵مرکز پهپادی و ۱۵شرکت پوششی و چند تن از سرکردگان سپاه در این برنامه را افشا کرد. تنها ۳هفتهٔ بعد، دولت آمریکا چند شرکت و چند تن از سرکردگان سپاه را که در کنفرانس شورای ملی مقاومت ایران افشا شده بودند، وارد لیست تحریم وزارت خزانه‌داری کرد. همان زمان مجلس نمایندگان و سنای آمریکا نیز با ارائهٔ لایحهٔ «توقف تهدید پهپادی رژیم ایران»، از دولت آمریکا خواستند در برابر این رژیم، با قاطعیت برخورد کند.

اکنون به‌ویژه در شرایطی که مذاکرات هسته‌یی در وین، پس از ۱۰ماه و ۸دور مذاکره به سرانجام مشخصی نرسیده، این افشاگریها از اهمیت بسیار بالاتری برخوردار هستند. چرا که حتی کشورهایی که تلاش می‌کنند با مماشات و دادن امتیازهایی به‌این رژیم، برنامهٔ هسته‌یی و تروریسم آن را مهار کنند، به حقانیت مواضع مقاومت ایران بیشتر پی می‌برند که این رژیم تنها زبان قاطعیت می‌فهمد و مذاکره و امتیاز، بیشتر آن را جری می‌کند. به‌ویژه در شرایطی که در اوج مذاکرات، رژیم اقدام به‌موشک‌پرانی پیاپی و ارسال پهپادهای انفجاری به‌کشورهای منطقه می‌کند.

در چنین شرایطی که جهان در حال تصمیم‌گیری برای سیاستی مشخص در قبال رژیم آخوندی است، نقش افشاگریهای مقاومت ایران، از جمله اطلاعات جدید و مستند از آموزش، تسلیح و پشتیبانی از حوثی‌ها و نیروهای نیابتی‌اش، نقش جدی در یادآوری ضرورت قاطعیت در سیاست اتخاذ شده در قبال این رژیم دارد.