۱۳۹۷ آذر ۱۲, دوشنبه

دادگاه فدرال آمریکا درخواست خسارت آمریکایی‌ها از رژیم ایران را بررسی می‌کند



                                             دادگاه فدرال آمریکا
دادگاه فدرال شهر واشنگتن امروز به شکایت خانواده ۱۵۰تن از سربازان کشته و مجروح شده در جنگ عراق را رسیدگی می‌کند.


این خانواده‌ها می‌گویند نیروی تروریستی قدس از طریق آموزش به گروه‌های شبه‌نظامی در عراق و فراهم سازی مواد منفجره برای آنها، موجب مرگ و زخمی شدن صدها آمریکایی شده است. این شاکیان خواستار دریافت غرامت از رژیم ایران در این زمینه هستند.

 شاکیان این پرونده خانواده سربازان و کارمندان آمریکایی کشته شده در عراق در فاصلۀ سالهای ۲۰۰۴تا ۲۰۱۱هستند.

 نیروی تروریستی قدس سپاه پاسدران با آموزش شبه‌نظامیان مزدور عراقی که شامل «کتائب حزب‌الله»، «عصائب اهل الحق» و «تیپ روز موعود» می‌شود، اقدام به کشتن سربازان و غیرنظامیان آمریکایی در عراق در آن فاصلۀ زمانی کرده است.

در دادخواست خانواده آمریکاییان کشته شده در عراق آمده است مقامات تهران علاوه بر آموزش این گروهها، با پولشویی از مسیر برخی از بانکهای اروپایی اقدام به تأمین مالی آنها کردند تا با آن پول به خرید مواد منفجره برای تولید بمبهای کنار جاده‌یی اقدام کنند.

 به موجب قانون مستثنی کردن اقدام‌های تروریستی کشورهای خارجی از مصونیت قضایی در آمریکا، افرادی که خود مستقیماًً شکنجه شده یا به‌ گروگان‌گرفته‌ شده‌اند و یا خانواده افرادی که در حادثه تروریستی مانند انفجار هواپیما و دیگر اشکال آن کشته شدند می‌توانند شکایت خود را علیه کشور حامی این اقدام‌های تروریستی در دادگاههای آمریکا برای رسیدگی و دریافت غرامت ارائه دهند.

 دولت آمریکا رژیم ایران را در رتبه نخست کشورهای حامی تروریسم قرار داده‌ است و طی دو سال اخیر با اعمال تحریم بر شرکتهای صوری و مؤسسه‌های مالی مرتبط به سپاه پاسداران و همه زیر مجموعه‌هایش در عراق، لبنان و سوریه، تلاش همه‌جانبه‌یی برای مقابله با این‌گونه اقدام‌های رژیم را به‌عمل آورده است.

 در همین رابطه هیل نشریهٔ کنگرهٔ آمریکا، گزارش داد: «وزارت‌خارجهٔ آمریکا تهدید حملهٔ نظامی علیه (رژیم) ایران را مطرح کرد... روز پنجشنبه ۸آذر ۹۷ دولت ترامپ گفت، در صورتی که تحریم‌های ایالات متحده نتواند (حکومت) تهران را از رساندن تسلیحات به گروه‌های متخاصم در منطقه متوقف کند، اقدام نظامی علیه (رژیم) ایران می‌تواند امکان‌پذیر باشد».

برایان هوک نمایندهٔ ویژهٔ وزارت‌خارجه برای ایران، گفت: «ما در قبال رژیم ایران با وضوح بسیار گفته‌ایم که اگر منافعمان مورد تهدید قرار بگیرند، در استفاده از نیروی نظامی، تردیدی نخواهیم کرد».

 وزارت خزانه‌داری آمریکا هم روز ۲۹آبانماه ۹۷ چند فرد و نهاد وابسته به رژیم ایران که تحریمهای این کشور را دور می‌زدند را در لیست تحریمهای خود قرار داد.

در گزارش وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده است دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا ۹سوژه در یک شبکه بین‌المللی که از طریق آن رژیم ایران در همکاری با شرکتهای روسی میلیونها بشکه نفت برای دولت سوریه فراهم می‌کند را لیست‌گذاری می‌کند.

 نیتان سیلز هماهنگ‌کنندهٔ امور ضدتروریسم در وزارت‌خارجهٔ آمریکا ۲۴آبان ۹۷ در مؤسسهٔ واشینگتن برای سیاست خاور نزدیک، گفت: «(رژیم) ایران حکومت اصلی حامی تروریسم در جهان است؛ همین و بس. سال‌هاست که این عنوان را... حفظ کرده و علامتی از رها کردن آن از خود نشان نمی‌دهد. به عکس رژیم تهران به ارائهٔ صدها میلیون دلار در سال به تروریستها در سراسر جهان ادامه می‌دهد و این کار را به‌رغم بحران اقتصادی جاری انجام می‌دهد که بسیاری از مردم (ایران) را در فقر فرو برده است... (رژیم) ایران در هر سال، فقط برای حزب‌الله حدود ۷۰۰میلیون فراهم می‌کند... با اضافه‌ کردن پولی که به سایر تروریستها می‌دهد، جمع آن نزدیک به یک میلیارد دلار می‌شود... منابعی که (رژیم) ایران برای تأمین مالی اقدامات تروریستی خود در جهان خرج می‌کند، مستقیماًً از جیب مردم ایران... بیرون می‌آید... اولویت (این رژیم)... به‌رغم مشکلات فزایندهٔ اقتصادی، خرید تسلیحات و بمب برای تروریست‌های خارجی است... هدر دادن دارایی‌های مردم ایران، به خونریزی و بی‌ثباتی در سراسر جهان منجر شده است».