قاجاق خاک ایران به کشورهای همسایه
رژیم با سرکوب و غارت مردم ایران نه تنها زندگی آنها را به نابودی کشانده و آنها را به خاک سیاه فقر نشانده، بلکه خاک و آب آنها را نیز تحت عنوان صادرات غیرنفتی! به تاراج میدهد.
همه ساله صدها هزار تن از خاک مرغوب نواحی حاصلخیر بهطور رسمی یا قاچاق به کشورهای خلیجفارس بهویژه امارات صادر میشود و جزایر مصنوعی بسیار زیبایی از خاک ایران در این کشورها برپا میشوند. تیشهای که حاکمیت آخوندنی به معادن و بخش حاصلخیز خاک ایران میزند باعث شده است که مزارع سرسبز وحاصلخیز ایران بیابان و محلی برای بهوجود آمدن ریزگردهایی شوند که در بسیاری از ماههای سال آسمان ایران را برای مردم تیره و تار میسازد.
مهرههای حکومتی ابایی ندارند که بهطور رسمی به این سیاست خائنانه اذعان کنند، آنچنان که در ۲۰اسفند ۹۱ سایت شرق نوشت: «چندی پیش سفیر ایران در دوحه گفته بود بر اساس قراردادی که نهایی شده است دولت قطر بهمنظور افزایش تولیدات کشاورزی خود مقادیر فراوان خاک حاصلخیز از ایران وارد میکند».
در حال حاضر نیز علی مریدی، مدیرکل دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیطزیست، به خبرگزاری اینسا ۲۴آذر ۹۷ گفته است خاک ایران به امارات و قطر قاچاق میشود.
به گفته او مقصد اصلی خاک ایران «کشورهای حاشیه خلیجفارس بهویژه امارات و قطر است که در امارات برای ساخت جزایر مصنوعی و در قطر برای خشک کردن دریا استفاده میشود».
ابن مقام دولت روحانی سخنی از فروش رسمی خاک ایران به این کشورها نمیآورد آنچنان که پیش از این سفیر رژیم در قطر به آن اذعان کرد، اما واقعیت این است که ارسال خاک ایران به این کشورها در اسکلههایی انجام میشود که در جلو دید مقامات بندرگاهها و گمرکات کشور هستند.
آنچنانکه همین فرد پیش از این اعتراف کرده بود: «در دهه ۸۰ شمسی در منطقه عسلویه اسکلههای صادرات خاک داشتیم و این خاک به کشورهای عربی بهخصوص امارات برای ساخت جزایر مصنوعی ارسال میشد».(سایت حکومتی باشگاه خبرنگاران ۵مرداد ۹۷)
روشن است که این اسکلهها یا اسکلههای رسمی و بهاصطلاح قانونی است و یا مانند اسکلههای واردات و صادرات قاچاق کالا که توسط سپاه پاسداران اداره میشود، توسط نهادهای قاچاقچی نظیر سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و... تأسیس شدهاند که در امر قاچاق دخالت دارند.
نادر قاضیپور، عضو مجلس ارتجاع از ارومیه، اذعان کرد وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز صادرات شن و ماسه را صادر کرده اما «با عدم نظارت کافی آقایان و مسئولان گمرک خاک کشاورزی بهجای شن و ماسه به کشورهای حاشیه خلیجفارس صادر میشود»!
این «آقایان و مسئولان گمرک» که این نماینده مجلس ارتجاع به آنها اشاره میکند کسانی هستند که رسماً توسط دولتهای ضدمردمی بهکار گمارده شدهاند و از مهرههای بالایی نظام و یا وابسته به آنها هستند.
خبرگزاری سپاه پاسداران ۵شهریور ۹۷ ضمن اشاره به گفتههای نادر قاضیپور در ادامه گزارش خود بهنقل از معصومه ابتکار، عضو کابینه روحانی، مینویسد: «جزیره هرمز یکی از جاذبههای زیبای طبیعی ایران و یکی از ظرفیتهای ارزشمند خلیجفارس است که متأسفانه در این منطقه شاهد قاچاق خاک بودهایم، از اینرو بارها نگرانی خود را بهصورت کتبی به سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و وزارت جهاد کشاورزی اعلام کردهایم».
سال گذشته هم رسانهها و مهرههای حکومتی اذعان کردند که خاک ایران به کشورهای حوزه خلیجفارس به قیمت نازل « هرتن خاک ۳۵دلار» صادر میشود، قیمتی که ثمن بخس است و این در حالی است که برای تشکیل هرسانتی متر خاک ایران حدود ۶۰۰سال زمان لازم است.
حجم خروج خاک از کشور آنقدر زیاد است که در کشورهای حاشیه خلیجفارس با آن جزایر دههاکیلومتری مصنوعی ساخته میشود و ساخت این جزایر با خروج قاچاقی خاک توسط چند لنج و کشتی بهصورت قاچاق امکانپذیر نیست.
آنچنان که صدا و سیمای آخوندی هم در سال گذشته اذعان کرد: «روزانه ۱۵۰۰تن خاک از معدن چهارسرخ کرمان به کنگان بوشهر حمل میشود و از آنجا به کشور امارات منتقل میشود».(سایت دنیای معدن ۲۱فروردین ۹۷)
در کشورهای حاشیه خلیجفارس نه تنها جزایر زیبا و زمینهای حاصلخیز کشاورزی با خاک مرغوب کشاورزی زمینهای ایران ساخته میشود، بلکه ساخت آسمانخراشهای این کشورها نیز با خاک به تاراج رفته رسمی و یا غیررسمی و قاچاقی ایران ساخته میشود.
در این رابطه روزنامه همشهری ۱مرداد ۹۷ با عنوان «ساخت آسمانخراشهای کشورهای همسایه با خاک قاچاق شده از ایران» مینویسد: «خاک وطن را میفروشند و بستهبسته از دریا عبور داده و رهسپار کشورهای حاشیه خلیجفارس میکنند... یکی از معروفترین نمونههای قاچاق خاک ایران به کشورهای حاشیه خلیجفارس، مربوط به جزیره هرمز است؛ خاک قرمزرنگی که سودجویان بهراحتی آن را تراشیده و فروختهاند. به جز خاکهای معدنی که با مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت و بهصورت قانونی فروخته میشود، بخش قابل توجهی از خاکهای فروختهشده ایران که خاک معمولی و با قابلیت کشاورزی است، صرف ساخت جزیرههای مصنوعی در کشورهای عربی میشود؛ همان کشورهایی که به یکی از جاذبههای گردشگری ایرانیان تبدیل شدهاند».
همچنان که این روزنامه حکومتی مینویسد خاکی که بهطور رسمی به کشورهای دیگر فروخته میشود تحت عنوان صادرات غیرنفتی است، همان خاکی که با قیمت ناچیز هر تن ۳۵دلار بهطور رسمی به کشورهای حاشیه خلیجفارس صادر میشود.
البته رژیم آخوندی فقط به خاک ایران چوب حراج نزده است بلکه چوب حراج به آب ایران هم زده است و آب آشامیدنی و کشاورزی متعلق به مردم را به کشورهایی نظیر عراق و کویت میفروشد.
صاحبان خاک حاصلخیزی که این چنین به یغما میرود با کوچ از مناطق بیابانشده، روانه حاشیه کلانشهرها میشوند و دچار بحرانهای مختلف ناشی از حاکمیت آخوندی میشوند.
سیاست به تاراج دادن آب و خاک ایران توسط حاکمیت آخوندی و ایادی وابسته به آن، در زمره پلیدترین جنایاتی است که در حق مردمان این آب و خاک انجام داده و در زمره جنایاتی است که منجر به نابودی حرث و نسل در این میهن شده است.