۱۳۹۶ فروردین ۳۰, چهارشنبه

پرتاب موشک به پایگاه نظامی رژیم اسد توسط ناوهای آمریکایی ووحشت رژیم،وحشت رسانه‌های حکومتی از ادامه روزافزون انزوای جهانی رژیم

ژیم آخوندی که شاهد هرچه تنگتر شدن حلقه انزوای جهانی و منطقه‌یی است، در رسانه‌های رسمیش دست به دجالگری در مورد حقوق‌بشر زده و یکباره به فکرکودکان سوریه یعنی قربانیان جنایات خودش افتاده است




اما رسانه‌های حکومتی پر از انواع و اقسام نگرانیهاست. از جمله ابراز نگرانی از تنگتر شدن روزافزون حلقه انزوای جهانی و منطقه‌یی در مورد دخالتهای رژیم در سوریه. که این نگرانیها در فضای جنگ انتخابات ضریب می‌خورد. در یک نمونه رسانه‌های حکومتی در حالی که تاکنون به دخالتهایشان در سوریه و حفظ حکومت اسد افتخار می‌کردند در یک واکنش زنجیره‌یی به موضعگیری روزنامه آمریکایی نیویورک پست به غلط کردن گویی تلویحی پرداخته و از جمله نوشتند: «روزنامه آمریکایی 'نیویورک پست' با انتشار یادداشتی به سیاه‌نمایی و دروغ پردازی علیه سپاه پاسداران پرداخته و مدعی شده است که این نهاد به‌خاطر جلوگیری از سقوط سوریه، باید در لیست سازمانهای تروریستی قرار گیرد!».

سایت حکومتی دیپلوماسی ایرانی از باند روحانی نیز در مطلبی تحت عنوان «موشکهای ناگهانی ترامپ» نوشت: «ترامپ تلویحا به‌دنبال توافقی احتمالی در پرونده سوریه در چارچوب تمهیداتی است که واشینگتن با ایجاد پیمان سنی در برابر نفوذ ایران در پیش گرفته است و می‌خواهد جلوی قدرت گرفتن شیعیان در منطقه را بگیرد. باید منتظر بمانیم و ببینیم که چه اقدامات ناگهانی دیگری از رئیس جمهوری آمریکا سر می‌زند و او چه فکری در سر دارد و می‌خواهد چه بازی‌ای را خارج از قواعد بازی رایج پیش ببرد!».

خبرگزاری نیروی تروریستی قدس نیز روز 28 فروردین با ابراز نگرانی از تغییر تعادل‌قوا در منطقه نوشت: «همزمان با افزایش نیروهای نظامی آمریکایی و اردنی در مرز سوریه؛ ترامپ درصدد است تا شمار نیروهای آمریکایی اعزام شده به سوریه و عراق را اعلام نکند؛ اما آنچه روشن است، استقرار نیروهای آمریکایی و اردنی در نوار مرزی میان سوریه و اردن است که اگر ‌چه هنوز چیزی به‌طور رسمی تأیید نشده اما گفته می‌شود ناوهای آمریکایی در بندر عقبه در اردن پهلو گرفته و 200 تا 250 خودروی زرهی را پیاده کرده‌اند».

البته روز قبل 27فروردین، خبرگزاری حکومتی ایلنا نوشته بود:
«پیش‌تر ژنرال «هربرت ریموند مک‌مستر» مشاور امنیت ملی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا خواستار اعزام ۱۵۰ هزار نیروی نظامی ارتش آمریکا به سوریه شده بود».

ابراز نگرانی از حمله نظامی به سوریه از این جهت است که چنین حمله‌یی به‌معنی پایان بشار اسد و سقوط عمق استراتژیک نظام است، اما رسانه‌های حکومتی به خطر باز هم بیشتر اشاره کردند. نمونه‌اش خبرگزاری حکومتی میزان است که روز 28 فروردین نوشت:
«مایک پمپئو» طی سخنانی در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌الملل آمریکا CSIS) ) اعلام کرد که هدف از حمله به فرودگاه الشعیرات سوریه هشدار به ایران بوده است! لئون پانتا وزیر اسبق دفاع آمریکا نیز اخیراً طی مصاحبه‌یی هدف از ساخت «مادر همه بمبها» را حمله به ایران دانست»

از رسانه‌های حکومتی به اظهارات مهره‌ها و سرکردگان که می‌رسیم ابراز وحشت آشکارتر می‌شود. نمونه‌اش اظهارات پاسدار کاظمینی فرمانده پاسداران در تهران است که می‌گوید:
«آمریکایی‌ها به‌دنبال نابودی دولت 'بشار اسد' هستند. نکته‌یی که وجود دارد این است که آمریکایی‌ها می‌خواهند نسخه عراق در زمان صدام را برای سوریه ببندند».

بله اعتراف به این‌که رژیم در حال فرو رفتن در باتلاق سوریه است و باید فکری برای نجات خود بکند، واقعیت وضعیت کنونی رژیم در محاصره بحرانها را نشان می‌دهد.

بهروز بنیادی در مجلس رژیم: امروز سوریه تبدیل به باتلاقی برای همه کشورهای درگیر شده است و آنچه زیبنده ما نیست بایستی هر چه سریعتر با تصمیمی سخت بر مبنای منافع ملی خودمان در این قضیه نجات دهیم.