مریم رجوی:این آزمایش جامعه جهانی است که بانظام قتل عام معامله میکند یاکنارمردم ایران می ایستد سخنرانی نخست وزیران سابق، ایتالیا، بلژیک، سوئد، رومانی و ایرلند
سخنرانی جان بولتون، جوزف لیبرمن، رودی جولیانی، لویی فری، مایکل موکیزی، ژنرال جیمز کانوی و ژنرال جک کیندر سومین روز اجلاس جهانی ایران آزاد ۲۰۲۱، خانم مریم رجوی در سخنرانی خود ضمن تشریح دلائل تاریخی روی کار آوردن رئیسی، قاتل مجاهدین و جلاد ۶۷ گفت این تحول از نظر سیاسی، نقطه پایان توهمات مربوط به میانه روی رژیم و نقطه شکست سیاست مماشات دولتهای غرب با فاشیسم دینی است. این آزمایشی در برابر جامعه جهانی است که آیا با نظام قتلعام مراوده و معامله میکنند یا در کنار مردم ایران میایستند؟ سازمان ملل نباید رئیسی را در اجلاس آتی مجمع عمومی بپذیرد. آخوند رئیسی به خاطر نسلکشی و ارتکاب جنایت علیه بشریت باید در برابر عدالت قرار گیرد.
ماتئو رتزی، نخست وزیر ایتالیا (از۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶) طی سخنانی گفت: من با همکارانم در اتحادیه اروپا باید فصل جدیدی را در رابطه با ایران بنویسیم. من در جی-۷ صحبت کردم و برای رسیدن به توافقها برسر برنامه اتمی آنها به تهران سفر کردم. ولی متاسفم که ما شکست خوردیم و نتوانستیم به تغییر در ایران برسیم. این پروژه یک شکست بود و اکنون اینرا به رسمیت میشناسم. اتحادیه اروپا باید از اشتباهات گذشته درس بگیرد. چرا که ما خیلی تلاش کردیم و از هیچچیز فروگذار نکردیم. و حالا این پیامی استکه من میخواهم به شما بگویم. بسیاری از شما به ما گفتید که نکنید، ولی ما کردیم و شکست خوردیم. اگر این واقعیت دارد باید قبول کنیم که اتحادیه اروپا باید این رویه را کنار بگذارد و یک رویه امیدوار کننده برای کسانی که دارند علیه این رژیم میجنگند در پیش بیگیرد. و ما باید همه اهرمهای قدرتمان را چه نرم و چه سخت بکار بگیریم تا رژیم آخوندی را ایزوله کنیم تا وضعیت در ایران را تغییر دهیم. باید علیه کسانی که آزادی های را سرکوب میکنند اقدام کرد. زمان اینکه سر برنامه هستهای مذاکره کنیم گذشته است. من بعنوان یک انسان پراگماتیک دنبال دیالوگ با رژیم بودم و امروز باید بگویم که وضعیت مناسب نیست. واین پیام را باید بدهیم که اگر دنبال فصل جدیدی برای این منطقه هستیم باید حکومت مذهبی را کنار بزنیم و ارزشهای جدیدی را جایگزین کنیم. این کار بدون تغییر رژیم امکان پذیر نیست. خصوصا الان و بعد از چنین انتخابات نمایشی و انتخاب کسی که نقش او در قتل عام ۶۷ مشخص است. مطمئن هستم که با این رژیم هیچ راهی به جلو برای ییشرفت ایران نیست. الا با تغییر این رژیم و من شخصا جزوی از این مبارزه شما و در اتحادیه اروپا خواهم بود.
این تغییر فقط برای ایران نیست برای تمام جهان مفید است. امروز اتحادیه اروپا به شما نیاز دارد. این رژیم برای جهان خطرناک خواهد بود.
گای فرهودفستاد، نخست وزیر بلژیک (از ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۸) گفت: «این مرد(ابراهیم رییسی) از ارزشهای دموکراتیک ما متنفر است. فراموش نکنیم که وی از گذشته بخاطر قتل فرا قانونی هزاران زندانی سیاسی، تحت تحریم های ایالات متحده است. من فکر می کنم، دفاع از توافق با مردی که به عنوان یک قاتل کشتارجمعی شناخته می شود، برای بایدن بسیار دشوار خواهد بود.... من فکر می کنم فقط تمرکز بر تهدید هسته ای و در نظر گرفتن نقض حقوق بشر به عنوان یک مسئله ثانویه یک اشتباه مهلک خواهد بود. ما هرگز نباید چشم خود را بر روی تقلب در انتخابات، تلاش های تروریستی رژیم ایران، حتی در خاک اروپا و نقض حقوق بشر که هر روز در ایران رخ می دهد، ببندیم ... ما باید مستقیماً سرانی را که با استفاده از اهرم جدید ما، قانون مگنیتسکی اروپا، مسئول این نقضهاهستند، هدف قرار دهیم».
آقای کارلو لوتارلی، مدیر سابق امور مالی صندوق بین المللی پول و نخست وزیر منتصب ایتالیا - ۲۰۱۸ و بعنوان یک اقتصاددان، به وضعیت فاجعه بار در ایران براثر حاکمیت آخوندها پرداخته و گفت: «در هزاره گذشته ایران همواره در مرکز تمدن جهان قرار داشته است. بسیار دردناک استکه ببینیم مردم ایران اکنون دروضعیت دهشتناک بسر میبرند. مشکلاتی که مردم ایران دارند، جامعه آنها و وضعیت اقتصادی آنها و موضوع فقدان آزادی ها و فقدان دمکراسی.»
پتره رومن، نخست وزیر پیشین رومانی، ضمن محکوم نمودن نقض مستمر آزادیهای بنیادین در ایران در مورد نمایش انتخابات اخیر گفت: «شما مبارزان آزادی هستید. مردم شما باید بتوانند خواستههای خودشان را بیان کنند. در فقدان آزادی انتخابات، رئیس جمهور جدیدی که آمده است مرتکب جنایت علیه بشریت شده است. و تحقیقات سازمان ملل در این باره باید انجام شود و عادلانه و با تحقیق دقیق تا بدون شک مشخص شود که نقش واقعیتها و اتفاقاتی که افتاده است و نقش این رئیس جمهور در آنها چه بوده است؟ من از اعماق قلبم برای ایرانیای که در داخل ایران برای آزادی مبارزه میکننداحترامات زیادی قائل هستم. و میدانم معنی مبارزه دراین دوران دشوار و سرکوب چیست. زمان آن رسیده است که ایران کشوری صلح جو و شکوفا شود. و از مسیر تجاوز گری خارج شود و حکومتی داشته باشد که حق حاکمیت بقیه را به رسمیت بشناسد. گردهمایی شما در مقطع بسیار حساسی انجام میشود.
جان بولتون مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا (۲۰۱۸-۲۰۱۹)، با اشاره به تحریم نمایش انتخابات رژیم گفت:«وقتی مشارکت بسیار کم در انتخابات را با افزایش سطح اعتراضات در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ در سراسر ایران کنارهم میگذارید، این نشان می دهد که این رژیم پشتوانه مردمیاش تاچه اندازه شکننده و بقای آن تا چه میزان به سپاه پاسداران (و سرکوب) بستگی دارد. ... انتخاب رئیسی ثابت می کند که امتیاز دادن به رژیم تغییری در رفتار آنها ایجاد نمی کند. توافق هسته ای، همانطور که همه ما میدانیم، در واقع محدودیتی در خواسته آیتاللهها به دستیابی به سلاح هسته ای ایجاد نکرد. رژیم تلاش برای دستیابی به سلاح های هسته ای را متوقف نکرده است. آنها برای ادامه دستیابی به این هدف مصمم ترند. آنها خواهان خلاصی از تحریمهای یک جانبه ایالات متحده هستند، که چنین تأثیر قابل توجهی در اقتصادشان داشته است. اما قصد دارند دقیقاً همان کاری را که رژیم در۲۰۱۵ انجام داد انجام دهند».
سناتور ژوزف لیبرمن، از حامیان قدیمی مقاومت ایران در سخنان خود گفت: «این رژیم نشان داده است که تغییر نخواهد کرد. خود شما هستید که باید آنرا تغییر بدهید. آلترناتیو دیگری برای آن نیست. برای پایان دادن به سلاح هستهای به موشکی به نفرت و کینه این رژیم نسبت به همه کشورهای دیگر، تنها راه حل مقاومت و انقلاب است. و من تاکنون تا این اندازه معتقد نبودهام که این رژیم تا این حد فاسد است. مردم ایران درد و رنج میکشند. سردمداران این رژیم سرمایه ها را خرج تروریسم میکنند. تنها یک آلترناتیو باقیست که البته ساده نخواهد بود. و آن تغییر رژیم است. رژیم ایران در ضعیفترین نقطه خود از ۱۳۵۷ است. و مقاومت ایران در قویترین نقطه خودش است. و با حمایت از این مقاومت تغییر در ایران میسر و در دسترس است.
شهردار جولیانی انتصاب رئیسی یک جنایتکار جنگی را نشانه ضعف رژیم خواند. او گفت: چقدر این رژیم نزدیک به سرنگونی هست. رئیسی فقط یک قاتل جمعی نیست بله کسی استکه خودش هم تایید میکند که این نقش را داشته است. این بشدت مسخره و احمقانه است.» آقای جولیانی با یادآوری عملیات تروریستی رژیم در آلبانی و در ویلپنت اضافه کرد: «(آخوندهای حاکم) واقعا افراد شروری هستند. و ما این را دیده ایم که آنها در تلاش آنها برای ترور ما حتی از دیپلماتهای خودشان برای این کار استفاده کردند. این نشانه ناامیدی است. نشانه این استکه اوضاع دارد به ضرر آنها میچرخد. شما نقطه تحریک خامنهای و رئیسی هستید و برای همه جنایتکارانی که رژیم را رهبری میکنند. آنها نشان دادهاند که شما آلترناتیو مشروع آنها هستید. یکسال پیش خود خامنهای گفت که مجاهدین تنها گروهی استکه میتواند مارا تهدید کند. این رژیم کارش تمام است. و وضعیتی که در عراق یا جای دیگر اتفاق افتاد در ایران اتفاق نخواهد افتاد چرا که دولتی که آماده است جایگزین شود وجود دارد. شما آمادهاید که هر چه سریعتر یک ایران عادلانه و آزاد برقرار شود».
آقای جولیانی همچنین به واکنش دیوانهوار رژیم به سخنرانی شجاعانه رئیس جمهور اسلوونی اشاره نمود و آنرا نشانه بارزی از ضعف رژیم ارزیابی کرد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۱ تیر ۱۴۰۰ (۱۲ ژوئیه ۲۰۲۱)