دانشمندان چینی روز پنجشنبه 2 آوریل اعلام کردند، در راستای تلاشهایشان برای کشف دارویی یا واکسنی برای مبارزه با کرونا موفق به منع ورود ویروس کرونا به درون سلولهای بدن شدند.
به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از پروفسور «ژانگ لینکی» یکی از دانشمندان دانشگاه «تیسنگهوا» در پکن موفق به کشف نوعی واکسن شد که باعث جلوگیری از ورود ویروس کرونا به داخل سلولهای بدن میشود.
این دانشمند چینی به رویترز گفته است که این واکسن در جلوگیری از ورود ویروس به سلولها بسیار مؤثر بوده است . او افزود، این امر موفقیت بسیار مهمی برای یافتن درمانی برای کرونا به شمار میرود.
ژانگ لینکی گفت: «واکسن جدید که با مطالعه و تجزیه و تحلیل خون افراد شفایافته تهیه و کشف شده است، نسبت به روشهای که تاکنون متداول بوده بسیار فعالتر و در مهار کردن ویروس مؤثرتر است».
این گروه از دانشمندان از اوایل ماه ژانویه با همکاری سایر متخصصان بیمارستانی در استان «شنژن» که در 2200 کیلومتری پکن قرار دارد، توانستند از تجزیه و تحلیل آنتی بادیهای موجود در خون بیمارانی که به تازگی از بیماری کرونا درمان شده بودند، کمک بگیرند و این گام درمانی را بردارند.
این دانشمندان 206 مورد از این واکسنها را آزمایش کردند و به توانایی قوی آن در تعامل با پروتئینهای ویروس کرونا پی بردند. آنها سپس آزمایش دیگری را روی 20 مورد انجام دادند تا ببینند آیا میتوان مانع ورود ویروس به سلولها شد که اغلب این آزمایشها موفق بود.
این گروه برای شناسایی قویترین آنتیبادیها ضد ویروس تلاش میکنند به گونهای که بتوانند مقادیر زیادی را ابتدا روی حیوانات و سپس بر انسانها آزمایش کنند. اهمیت آنتیبادیها برای چندین دهه در دنیای پزشکی ثابت شده است.
دانشمندان میگویند تلاش آنها در این مرحله بر نجات بیماران متمرکز شده و تاکنون برای کسانی که هنوز مبتلا نشدهاند واکسنی تهیه نشده است.