۱۳۹۹ اردیبهشت ۱۰, چهارشنبه

آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۳۰۶شهر بیش از ۳۷هزار و ۲۰۰نفر است، آمار واقعی بسا بیشتر است

شورای ملی مقاومت ایران
                                  شورای ملی مقاومت ایران
در اواخر اسفند و سراسر فروردین در روستاها و شهرهای دورافتاده بسیاری جان‌ باخته‌اند که آمار آن در هیچ کجا به حساب نیامده و رژیم عمد داشته دلیل فوت آنها بیماریهای دیگری ثبت شود.

دانشگاههای علوم پزشکی در همه استانها نیز از مبتلایان و جان‌باختگان بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاهها گزارش می‌دهند. بیمارستانهای خصوصی، بیمارستانهای تحت پوشش بنیادهای حکومتی و بیمارستانهای سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، بسیج و اطلاعات، تحت پوشش این دانشگاهها نیست.
کارشناسان و پزشکان متخصص آمار مبتلایان را ۲۰برابر آنچه رژیم اعلام می‌کند، می‌دانند.

سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز، چهار شنبه ۱۰اردیبهشت ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جان‌باختگان فاجعه کرونا در ۳۰۶شهر ایران از ۳۷۲۰۰نفر بیشتر شده است. شمار قربانیان در آذربایجان‌ غربی به ۱۱۵۵نفر، در اصفهان به۲۴۱۰ نفر، در بوشهر به ۳۷۵نفر، در تهران به ۶۲۷۰نفر، در خراسان شمالی به ۴۲۱نفر، در خوزستان به ۱۷۵۰نفر، در سمنان به ۸۲۰نفر، در فارس به ۹۳۵نفر، در گلستان به ۱۱۷۰نفر، در لرستان به ۸۵۰نفر و در یزد به ۶۷۰نفر رسیده است. آمار سایر استانها به این ارقام افزوده می‌شود.

آمار واقعی جان‌باختگان بسیار بیشتر است. در اواخر اسفند و سراسر فروردین در روستاها و شهرهای دورافتاده بسیاری جان باختند که آمار آن در هیچ کجا به حساب نیامده و رژیم عمد داشته است دلیل فوت آنها بیماریهای دیگری ثبت شود. دانشگاه‌های علوم پزشکی در همه استانها نیز صرفاً از مبتلایان و جان‌باختگان بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاهها گزارش می‌دهند. بخش زیادی از بیمارستانها از قبیل بیمارستانهای خصوصی، بیمارستانهای تحت پوشش بنیادهای حکومتی و بیمارستانهای سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و بسیج و اطلاعات تحت پوشش این دانشگاهها نیست.

از این‌رو رژیم در تقلیل آمار و مهندسی ارقام دست کاملاً باز دارد. کارشناسان و پزشکان متخصص آمار مبتلایان را ۲۰برابر آنچه رژیم اعلام می‌کند، می‌دانند.

روزنامه حکومتی شرق نوشت: «چگونه می‌توان به آمار واقعی مرگ بر اثر کرونا دست پیدا کرد؟ پاسخ به این پرسش دشوار و دست‌کم در شرایط کنونی ایران ناممکن است. در شرایط کنونی حتی امکان همین بررسی برای پژوهشگران هم در ایران وجود ندارد چرا که مراجع مرتبط مانند سازمان بهشت زهرا، سازمان ثبت‌احوال و مرکز آمار ایران در ماه‌های گذشته حاضر به انتشار اطلاعات مورد نیاز نشده‌اند».

روزنامه حکومتی همدلی نیز امروز نوشت: «آمار از روز نخست نیز با شک و تردیدهای بسیاری مواجه بود، ثبت آمار بیماران کرونایی با عنوان بیماران تنگی‌نفس و مشکلات ریوی، مرخص کردن بیماران با رضایت شخصی خود و غیره، همه به‌خوبی ثابت‌کننده این مدعا هستند. اما چیزی که به تازگی، آشفتگی و سرگشتگی در آمار این وزارتخانه را بیش‌از‌پیش روشن می‌سازد، شائبه مهندسی آمار مبتلایان به کرونا در کشور است».

روحانی امروز در سریال دروغهای خود به‌نحو مشمئزکننده‌ای گفت: «ما در یک شرایطی هستیم که نه غم و اندوه باید پیدا کنیم برای شغل و کاری که از دست دادیم! و نه برای بیماری و مشکلی که در برابر آن مواجه شدیم در برابر هر دوی آنها ما باید تحمل کنیم! ». وی افزود: «مردم آرامش دارند که اگر نیاز داشته باشند به مواد ضروری غذایی شان، در فروشگاههای آنها موجود است اگر نیاز داشته باشند به وسایل بهداشتی در فروشگاه هایشان موجود است، اگر مردم نیاز داشته باشند به تخت بیمارستانی موجود است».

آخوند شیاد با وقاحت چندش‌آور ادعا کرد: «بسیاری از سران کشورها در تماس تلفنی... می‌گفتند بله ما آمار شما را می‌دانیم ارقام شما را می‌دانیم روند کار شما را می‌دانیم همه تشکر می‌کردند از این‌که ایران یک کار بسیار منسجم قوی برای مقابله با این ویروس انجام داده است»!

اما مینو محرز عضو کمیته کرونا در وزارت بهداشت گفت: «نوسان آماری در گزارشهای وزارت بهداشت حکایت از آن دارد که ویروس کرونا روزبه‌روز فعال‌تر می‌شود، چرا که زنجیره انتقال آن در کشور قطع نشده و همه‌گیری دوباره این ویروس خطرناک است... رفع محدودیتها و ترددها ضربه سنگینی به سلامت شهروندان وارد می‌کند و اگر اقدامات لازم انجام نشود، باید منتظر موج‌های دیگر شیوع ویروس کرونا و مرگ هموطنان و عزیزان‌مان باشیم» (وطن امروز ۱۰اردیبهشت).
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تأکید کرد: «قم هم‌چنان در بحران کرونا قرار دارد» (ایرنا ۹اردیبهشت).
روزنامه جهان صنعت امروز نوشت: «نمی‌دانیم چرا آقای روحانی در شیوه گام‌به‌گام بازگشایی عجله می‌کند. با این تصمیم‌گیریها به مرحله‌ای می‌رسیم که خطر برای کشور جدی می‌شود و آن وقت باید دید که برای اتفاق بعدی چه کسی پاسخگو خواهد بود».

در همین حال اقدامات سرکوبگرانه رژیم برای جلوگیری از اطلاع‌رسانی ادامه دارد. پاسدار سرهنگ رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا گفت: «ما اخبار و شایعات متعدد داشتیم که می‌خواهند پنهان‌کاری کنند... همزمان سعی کردند که القاء بکنند که کشور ناکارآمد است و سیستم بهداشتی و مدیریتی کشور نمی‌تواند کرونا را مدیریت بکند... ما بالغ بر ۲هزار تارنما و نشانگاه توی فضای مجازی شناسایی کردیم ۳۷۰مورد را به مرجع قضایی معرفی کردیم شامل دستگیری احضار و اخذ تعهد و معرفی مرجع قضایی می‌شود».

پاسدار سرتیپ شکارچی سخنگوی نیروهای مسلح رژیم در واکنش به افشای حقایق گفت: «در خصوص اقدامات صورت گرفته برای مقابله با شایعه پراکنان در فضای مجازی، پلیس فتا اقدامات بسیار خوبی در مسیر مقابله با شایعه پراکنان انجام دادند. ۳۶۰۰نفر از افرادی که در فضای مجازی شایعه‌پراکنی کردند توسط نیروی انتظامی و بسیج دستگیر شدند. دشمنان ما همواره به‌دنبال دشمنی هستند و عواملی نیز دارند که خواسته‌های آنها را در کشور دنبال کنند»(فردا نیوز ۱۰اردیبهشت).

شایان یادآوری است که در چند هفته گذشته اسناد قابل توجهی درباره شیوع کرونا و پنهان‌کاری رژیم همراه با نمونه‌یی از اقدامات و مکالمات نیروی سرکوبگر انتظامی در این باره توسط کمیسیون امنیت و ضدتروریسم شورای ملی مقاومت ایران منتشر شده است.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ (۲۹ آوریل ۲۰۲۰)