رسانه های حکومتی: این دستگاه تاکنون چندین بار و با نامها و کابریهای دیگر از قبیل مین یاب، رد یاب مایع و جامد و کشف سوخت قاچاق رونمایی شده است.
درحالیکه حکومت آخوندی با صحنه های مسخره روز ارتش تحت امر ولی فقیه ارتجاع در ۲۹فروردین و بساط احمقانه آب پاشی به تیرهای چراغ برق توسط بسیجیها و پاسداران در روزهای قبل تلاش می کند جنایت بزرگ و فاجعه آفرین بازگشایی مشاغل را لاپوشانی کند، رسوایی جهانی ادعای مضحک اختراع دستگاه کرونایاب توسط پاسدار سلامی سرکرده سپاه خامنهای، نهادها و رسانههای حکومتی را به جان هم انداخته و مهره ها و باندهای متخاصم دزدیها و نمایشهای دروغین حول این دستگاه را برملا کردند.
روزنامه همشهری نوشت: این دستگاه نمونه پرحاشیهای هم در خارج از ایران دارد؛ دستگاهی با شباهت فراوان به همین مورد حاشیهساز، پیشازاین در عراق و مصر با عناوین بمبیاب یا تشخیصدهنده ویروس ایدز در چند کشور دیگر فروخته شده و رسوایی به بار آورده است. فروشنده دستگاه بمبیاب به عراق درحالحاضر دوران محکومیت زندان خود را در بریتانیا میگذراند. مشابه بمبیاب دروغین و کلاهبرداری حرفهای با آن، پیشازاین و در کشورهای دیگری هم اتفاق افتاده است.
به نظر میرسد شخصی که دو سال پیش بهعنوان مخترع «ردیاب هر نوع ماده جامد و مایع» با تلویزیون مصاحبه کرده، همان فردی است که روز ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ با لباس فرم بسیج به تن و با ماسک روی صورت در تلویزیون ظاهر شده و نحوه کار «دستاورد جدید» را در پیشزمینه مصاحبه فرمانده کل سپاه نشان میدهد که پیشازاین نام او «کامبیز گلشنی» اعلام شده است.
روزنامة حکومتی اعتماد نوشت: گزارشهایی در فضای مجازی منتشر شد که افرادی با دلیل و سند مدعی بودند که دستگاه کرونایاب سپاه تاکنون چندین بار و با نامها و کاربریهای دیگری مانند دستگاه مینیاب، ردیاب مایع و جامد و کشف سوخت قاچاق رونمایی شده است.
وزارت بهداشت میگوید «از دستگاه ویروسیاب کرونا خبر نداریم و آن را ارزیابی هم نکردهایم»...
با چرخی در سایتها و خبرگزاریها میتوان دریافت که این دستگاه حداقل یک بار دیگر در سال ۹۶ و با عنوان «دستگاه کشف سوخت قاچاق» عرضه و در اختیار شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی قرار داده شده بود و خبر ساخت این دستگاه و استفاده از آن در خبرگزاریهای رسمی از جمله ایرنا هم منتشر شده بود.
همچنین همین دستگاه در اردیبهشت سال ۹۷ با عنوان ردیاب «هر نوع ماده جامد و مایع» و راهی برای کشف بمب و جلوگیری از بمبگذاری معرفی شد که خبر ساخت آن هم در رسانههای رسمی و حتی در صدا و سیما منتشر شده بود.
منبع حکومتی اعتماد هم چنین نوشت: انجمن فیزیک ایران دستگاه ویروسیاب سپاه را فاقد مبنای علمی دانست. این انجمن در مطلبی که در وبسایت خود منتشر کرده، آورده است: «دانش بشری در حال حاضر توان شناسایی و آشکارسازی ذراتی با ابعاد حدود ۱۰۰ نانومتر را از راه دور ندارد و چنین ادعایی باورناپذیر و در حد داستانهای علمی و تخیلی است».