کرونا در ایران
آخرین آمار اعلام شده توسط سازمان مجاهدین خلق ایران:
سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز، یکشنبه ۱۷فروردین ۱۳۹۹اعلام کرد آمار جانگداز جان باختگان ویروس کرونا در ۲۴۲شهر کشور از ۱۸۶۰۰نفر بیشتر شده است.
خانم رجوی: تصمیم جنایتکارانه خامنهای و روحانی برای بازگرداندن مردم بر سر کار قربانیان بیشمار بر جا میگذارد. دستورالعمل روحانی برای از سرگیری «فعالیت کسبه» و «فعالیتهای اقتصادی» سلامت دهها میلیون ایرانی را به خطر میاندازد. رژیم آخوندی برخلاف استانداردهای شناخته شده جهانی، بهجای اینکه حداقلهای زندگی مردم را از محل مؤسسات اقتصادی تحت کنترل خامنهای و سپاه پاسداران که تماماً اموال به سرقت رفته ملت ایران است تأمین کند، آنها را به قربانگاه کرونا روانه میکند. بیکفایتی، چپاولگری و اختلاف وحشتناک طبقاتی در فاشیسم دینی هر روز ابعاد فاجعه را بیشتر میکند.
کرونایی شدن ۲۰ نفر از کارکنان فروشگاه کوثر قم!
مدیر فروشگاه کوثر قم از ابتلای ۲۰ نفر از کارکنان این فروشگاه به کرونا و فوت یک تن از آنها در روزهای گذشته خبر داد.
کارکنان این فروشگاه در وضعیت روحی بسیار بدی قرار دارند و ما تنها برای جلوگیری از به هم خوردن وضعیت عمومی شهر، فروشگاه را فعال نگهداشتهایم.
آمار قطره چکانی رژیم - جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت رژیم:
از دیروز تا امروز ۱۸فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۲۷۴بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹در کشور شناسایی شد
با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹در کشور به ۶۰۵۰۰نفر رسید
در طول ۲۴ساعت گذشته، ۱۳۶بیمار کووید۱۹جان خود را از دست دادند
تاکنون از وجود ۳۷۳۹نفر در کشور بهدلیل ابتلا به این بیماری، محروم شدهایم و دیگر در بین ما نیستند
۴۰۸۳نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
روزنامه حکومتی جوان: ابراهیم فیاض: دولت ما بهشدت مذبذب و بیاراده و منفعل است و منتظر گرفتن پولی از آمریکا مانده است.
دولت ما دولت نیست بلکه یک اداره است. مرکل در خیابانها است پوتین و مکرون در بیمارستانها حضور پیدا میکنند و حضور رئیسجمهور ما در کاخ سعد آباد به یک جوک شبیه است. این روش حکومت داری نیست.
العربیه انگلیسی - در عربستان ۶۱مورد جدید مبتلا به کرونا گزارش شد که مجموع مبتلا در این کشور به ۲۴۶۳نفر رسیده است.
تلفات کرونا در عربستان به ۳۴نفر رسیده است.
تلویزیون شبکه دو(رژیم)
حمید سوری: من نگران این هستم که وزارت بهداشت تحت تاثیر فشارهای اقتصادی مجبور به تصمیمی شده باشد که واقعاً نتواند در کنترل و خاموشی اپیدمی مؤثر باشد.
مردمسالاری: از قرائن و شواهد بر میآید که دولت راه آخر را برگزیده است.
نتیجه منطقی این وضعیت نیز افزایش ابتلا و مرگ و میر است و هیچکس نمیداند چند نفر قربانی این تصمیم احتمالی خواهند شد.
صندوق توسعه ملی - که بیشتر با عنوان صندوق ذخیره ارزی شناخته میشود - سالهاست که بخشی از درآمدهای ناشی از فروش نفت، گاز، میعانات گازی و فرآوردههای نفتی را جذب میکند. ما اطلاع دقیقی نداریم که این صندوق چقدر پول دارد اما هر چه باشد، امروز روز مبادای کشور است و باید از این قلک برای عبور آبرومند و کم هزینه از شرایط حاضر برداشت شود.
دونالد ترامپ: با دشمن سرسختی مواجهیم
ما باید به نقطه مشخصی بهلحاظ مرگ و میر برسیم. اما شاهد هستیم که تغییرات هست و طی دو هفته آینده تعیینکننده است. این بلیهیی وحشتناک برای جهان بوده است تاکنون ۱۸۲کشور آسیب دیدهاند.
روزنامه حکومتی شرق: جامعه ایران نابرابر است. به همین دلیل دولت که خود عامل ایجاد این نابرابری است موظف است از قشر آسیبدیده حمایت کند. قشر آسیبپذیر اگر در طول دو ماه آینده معیشت خانوارهای کمدرآمد و آسیبپذیر تأمین نشود آنها با خطرات جبرانناپذیری روبهرو خواهند شد. گفته شده در ایران ۱۵میلیون نفر روزمزد با مشاغل موقت و ناپایدار هستند، اگر خانوادههای آنها را هم در نظر گیریم با جمعیتی حدود ۴۰تا ۵۰میلیون نفری آسیبپذیر مواجه خواهیم شد. این خطر بزرگتری از کرونا است که جامعه را تهدید میکند.
شهریاری عضو مجلس ارتجاع در زاهدان: باید نگران شیوع موج دوم کووید -۱۹ در کشور باشیم/ وضعیت در استان سیستان و بلوچستان سفید نیست/ تخت بیمارستانی خالی نداریم.
کرونا در ایران
مسعود رضایی عضو مجلس ارتجاع از شیراز: پس از دوران کرونا شاید ۲۵میلیون نفر بیکار شوند.
آنچه غیرقابل انکار است ضعف مدیریت ما در پیشگیری است. در بخش درمان اقدامات زیادی صورت گرفته است، اما در خصوص پیشگیری بسیار ناتوان بودهایم.
عضو مجلس ارتجاع از شیراز افزود: شعاریبودن جو مملکت را از دلایل شکست در پیشگیری از وقوع این بحران دانست و اظهار داشت: این موضوع جدیدی نیست. از ابتدای انقلاب تاکنون ما در پیشگیری و مواجه به موقع با بحران شکستخوردهایم. در طی این ۴۰سال انقلاب، همواره اتفاقات ناخوشایندی رخ داد که شاید اگر ما به پیشگیری توجه بیشتری کرده بودیم و وحدت ملی تشکیل داده بودیم این اتفاقات پیش نمیآمدند یا عواقب کمتری از خود بهجای میگذاشت. امیدوارم اینبار بتوانیم درس عبرتی بگیریم و از اتفاقات بعدی جلوگیری کنیم.
از آنجایی که کشور ما مراودات سیاسی - اقتصادی فراوانی با چین داشت، ما باید احتمال ورود این ویروس به کشور را میدادیم و نکات بهداشتی داخلی و خارجی در جلوگیری از ورود این اپیدمی به کشور را رعایت میکردیم. باید مراودات خارجی با کشور چین را بهشدت کاهش میدادیم و افرادی که به این کشور رفت و آمد داشتند را تحتنظر قرار داده و در صورت لزوم قرنطینه میکردیم. نه تنها این اقدامات بهطور تمام و کمال انجام نشد، بلکه در داخل هم با اهمالکاری، ورود این بیماری به کشور ماهها بعد اعلام شد. در صورتی که این رخدادها پیش نمیآمدند در حال حاضر تعداد مبتلایان بهمراتب کمتر و به سبب آن، توانایی مقابله کادر درمان با این بیماری بیشتر بود.
مردم از قرنطینه خارج شوند، بسیار خطرناک است
دکتر سیدمحمد علوی، مدیر گروه بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی اهواز:
اگر با همین روشهای معمولی پیش برویم مشخص نیست چه اتفاقی رخ خواهد داد اما اگر ۹۰درصد جمعیت، ماندن در خانه را رعایت کنند کنترل کروناویروس سه ماه دیگر طول میکشد.
در صورتی که در خانه ماندن ۸۰درصد رعایت شود، کنترل کرونا چهار تا پنج ماه زمان میبرد و اگر مردم در خانه ماندن را ۷۰درصد رعایت کنند، کرونا غیرقابل مهار خواهد بود.
رئیس سازمان نظام پزشکی رژیم در مشهد: در صورتی که فعالیتها مجدداً از سر گرفته شود، با یک شیوع شدیدتر روبهرو خواهیم شد.
احمد مرادی عضو مجلس ارتجاع در بندرعباس: تصمیم رئیسجمهور در اعلام هرمزگان بهعنوان استان سفید صددرصد اشتباه است.
کرونا در جهان
شمار مبتلایان به کرونا تا شامگاه یکشنبه ۱۷فروردین در نقاط مختلف جهان به حدود یک میلیون و ۲۷۰هزار تن رسید و شمار قربانیان نیز از ۶۸هزار تن فراتر رفت؛ آمریکا میگوید هفتهیی مرگبار را پیش رو دارد اما نشانههای اندکی امیدوارکننده در نیویورک و اسپانیا دیده میشود.
در شبانهروز گذشته بیش از ۳۵۰۰نفر به جان باختگان ناشی از کرونا در جهان اضافه شدند که بیش از ۹۰۰تن از آنان در آمریکا، بیش از ۱۵۰۰تن در چهار کشور اروپایی (ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و آلمان) و بقیه در سایر کشورهای دنیا بودند.
ژاپن وضعیت اضطراری ملی اعلام میکند.
بوریس جانسون راهی بیمارستان شد
دفتر نخستوزیر انگلیس اعلام کرد که بهدلیل تداوم علائم بیماری بوریس جانسون، او در بیمارستان پذیرش شده است.
نخست وزیر انگلیس از ده روز پیش بهدلیل مثبت بودن ابتلای او به ویروس کرونا اعلام کرده بود که وظایف مربوط به اداره دولت را از خانه انجام خواهد داد.
وزارت بهداشت ترکیه اعلام کرده که در شبانه روز گذشته بیش از ۳۱۰۰مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا شناسایی شده و تعداد کل مبتلایان تاییدشده به بیش از ۲۷هزار نفر رسیده.
در ۲۴ساعت گذشته ۷۳نفر جان خود را از دست دادهاند. از ابتدای شیوع کووید۱۹تاکنون ۵۷۴نفر در ترکیه درگذشتهاند.
اتیوپی نخستین مرگ بر اثر کرونا را ثبت کرد
اتیوپی اعلام کرد، یک نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در این کشور آفریقایی جان خود را از دست داده است.
در حالیکه برآوردها حاکیست شمار مبتلایان به کووید-۱۹در آمریکا از ۳۳۷هزار نفر و شمار درگذشتگان از ۹۶۰۰نفر فراتر رفته، جرمی آدامز، جراح کل آمریکا و سخنگوی دولت در امور بهداشتی، هشدار داده «هفتهیی سخت و تلخ» در راه است.
صدها میلیون نفر در سرتاسر هند برای اعلام همبستگی در نبرد علیه شیوع ویروس کرونا چراغ خانههایشان را خاموش و شمع روشن کردند. بسیاری از مردم جلو در خانههایشان ایستادند یا شمع به دست از بالکن در این رویداد شرکت کردند.
این مراسم ۹دقیقهای به درخواست نارندرا مودی، نخستوزیر هند برگزار شد.
کرونا؛ تعداد کل مرگ و میر در بریتانیا به حدود ۵هزار نفر رسید.
شمار افرادی که در بریتانیا بهدلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند در ۲۴ساعت گذشته، ۶۲۱نفراعلام شده که این میزان اندکی کمتر از روز قبل است.
در مجموع تاکنون نزدیک به ۵هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.
خبرگزاری رویترز- ملکه الیزابت انگلستان روح جنگ جهانی دوم را یادآوری کرد و گفت میتوان کرونا را شکست داد
ملکه روز یکشنبه طی پیام بینهایت نادر خود به مردم بریتانیا گفت اگر در شرایط قرنطینه و خود ایزولاسیون با همان روحیه قاطع و مصمم جنگ جهانی دوم بپاخیزند میتوانند بر شیوع کرونا فائق آیند.
وی از مردم انگلستان خواست عزم جزم اجدادشان را داشته باشند و با همان قدرت نسلهای گذشته آن را نشان بدهند.
وی گفت در حالیکه ما قبلاً هم با چالشها مواجه بودهایم اما این یکی متفاوت است و اینبار ما برای تلاشی مشترک به همه ملتهای جهان میپیوندیم.
مقامات فرانسه روز یکشنبه اعلام کردند که ۳۵۷نفر دیگر از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور به ۸هزار و ۷۸نفر برسد.
بر اساس اعلام مقامات فرانسه، از این تعداد ۵هزار و ۸۸۹نفر در بیمارستانها جان خود را از دست داده و ۲هزار و ۱۸۹نفر دیگر نیز در خانههای سالمندان جان دادند.
آلمان قصد واردات داروی "اینفرک" از چین و کوبا را دارد
شرکتهای دارویی آلمان قصد واردات داروی "اینفرک" از چین و کوبا را دارند تا بتوانند از آن علیه کرونا بهره ببرند.
بنا بر گزارشات منتشر شده، شرکت "پروفومد" آلمانی قصد دارد تا با بهره بردن از تجارب کشور چین در کنترل کرونا، داروی "اینفرک" را از کوبا وارد کند.
شرکت کوبایی تولیدکننده "اینفرک" نیز با انتشار اطلاعیهیی اعلام آمادگی کرده که این میزان دارو را در مدت ۲۵روز به آلمان تحویل دهد.
از این دارو پیشتر برای تقویت دستگاه ایمنی انسان در برابر بیماریهایی همچون تب دنگی، سرطان و هپاتیت بی و سی استفاده میشد.
اما پزشکان مجرب چینی طی دورهٔ مبارزه با کرونا از این دارو برای درمان بیماران کرونایی استفاده کردهاند و نتیجه رضایتبخش بوده است.
قابل ذکر است که سازندگان این دارو متذکر شدهاند که از این دارو میتوان تنها برای درمان این بیماری استفاده کرد و نمیتوان از آن بهعنوان واکسن ضد کرونا بهره گرفت.
نیویورک تایمز - جستجوهای گوگل میتواند در کشف شیوع کوید-۱۹ کمک کند
روزانه، میلیونها نفر در سراسر جهان علائم بیماریهای خود را در گوگل وارد میکنند. ما میتوانیم از این جستجوها در گوگل کمک بگیریم تا شیوع پنهان کوید-۱۹ را کشف کنیم؛ بهخصوص در نقاطی از جهان که زیرساختهای تست آنها خوب نیست.
برای دیدن اطلاعاتی که میتواند در اطلاعات گوگل بهراحتی دیده شود، جستجو برای سؤال “من حس بویایی ندارم” را در نظر بگیرید. حالا شواهد قوی وجود دارد که از دست دادن حس بویایی یکی از علائم کوید-۱۹ است و طبق برخی ارزیابیها ۳۰% الی ۶۰% کسانیکه به این بیماری دچار میشوند دچار این عارضه میشوند. در آمریکا، در هفتهیی که شنبه پیش تمام شد، جستجو برای “من حس بویایی ندارم” در نیویورک، نیوجرسی، لوئیزیانا و میشیگان بالاترین تعداد بود که ۴ایالتی هستند که بالاترین میزان ابتلاء به کوید-۱۹را دارند. در واقع، جستجو در رابطه با از دست دادن حس بویایی طی این دوره تقریباً بهطور کامل با میزان شیوع بیماری در سطح ایالت همخوانی داشت که نمودار زیر آنرا نشان میدهد.
پژوهشگران دریافتهاند که گروهی از جستجوهای مرتبط با علائم بیماری (از دست دادن حس بویایی، بهعلاوه تب و تنگی نفس) همخوان با مناطق شیوع بیماری در سراسر جهان است.
ما میتوانیم از این جستجوها برای یافتن جاهایی که احتمال دارد بسیاری از موارد مثبت ابتلاء در آنجاها کشف نشده باشد، استفاده کنیم.
آخرین آمار اعلام شده توسط سازمان مجاهدین خلق ایران:
سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز، یکشنبه ۱۷فروردین ۱۳۹۹اعلام کرد آمار جانگداز جان باختگان ویروس کرونا در ۲۴۲شهر کشور از ۱۸۶۰۰نفر بیشتر شده است.
خانم رجوی: تصمیم جنایتکارانه خامنهای و روحانی برای بازگرداندن مردم بر سر کار قربانیان بیشمار بر جا میگذارد. دستورالعمل روحانی برای از سرگیری «فعالیت کسبه» و «فعالیتهای اقتصادی» سلامت دهها میلیون ایرانی را به خطر میاندازد. رژیم آخوندی برخلاف استانداردهای شناخته شده جهانی، بهجای اینکه حداقلهای زندگی مردم را از محل مؤسسات اقتصادی تحت کنترل خامنهای و سپاه پاسداران که تماماً اموال به سرقت رفته ملت ایران است تأمین کند، آنها را به قربانگاه کرونا روانه میکند. بیکفایتی، چپاولگری و اختلاف وحشتناک طبقاتی در فاشیسم دینی هر روز ابعاد فاجعه را بیشتر میکند.
کرونایی شدن ۲۰ نفر از کارکنان فروشگاه کوثر قم!
مدیر فروشگاه کوثر قم از ابتلای ۲۰ نفر از کارکنان این فروشگاه به کرونا و فوت یک تن از آنها در روزهای گذشته خبر داد.
کارکنان این فروشگاه در وضعیت روحی بسیار بدی قرار دارند و ما تنها برای جلوگیری از به هم خوردن وضعیت عمومی شهر، فروشگاه را فعال نگهداشتهایم.
آمار قطره چکانی رژیم - جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت رژیم:
از دیروز تا امروز ۱۸فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۲۷۴بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹در کشور شناسایی شد
با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹در کشور به ۶۰۵۰۰نفر رسید
در طول ۲۴ساعت گذشته، ۱۳۶بیمار کووید۱۹جان خود را از دست دادند
تاکنون از وجود ۳۷۳۹نفر در کشور بهدلیل ابتلا به این بیماری، محروم شدهایم و دیگر در بین ما نیستند
۴۰۸۳نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
روزنامه حکومتی جوان: ابراهیم فیاض: دولت ما بهشدت مذبذب و بیاراده و منفعل است و منتظر گرفتن پولی از آمریکا مانده است.
دولت ما دولت نیست بلکه یک اداره است. مرکل در خیابانها است پوتین و مکرون در بیمارستانها حضور پیدا میکنند و حضور رئیسجمهور ما در کاخ سعد آباد به یک جوک شبیه است. این روش حکومت داری نیست.
العربیه انگلیسی - در عربستان ۶۱مورد جدید مبتلا به کرونا گزارش شد که مجموع مبتلا در این کشور به ۲۴۶۳نفر رسیده است.
تلفات کرونا در عربستان به ۳۴نفر رسیده است.
تلویزیون شبکه دو(رژیم)
حمید سوری: من نگران این هستم که وزارت بهداشت تحت تاثیر فشارهای اقتصادی مجبور به تصمیمی شده باشد که واقعاً نتواند در کنترل و خاموشی اپیدمی مؤثر باشد.
مردمسالاری: از قرائن و شواهد بر میآید که دولت راه آخر را برگزیده است.
نتیجه منطقی این وضعیت نیز افزایش ابتلا و مرگ و میر است و هیچکس نمیداند چند نفر قربانی این تصمیم احتمالی خواهند شد.
صندوق توسعه ملی - که بیشتر با عنوان صندوق ذخیره ارزی شناخته میشود - سالهاست که بخشی از درآمدهای ناشی از فروش نفت، گاز، میعانات گازی و فرآوردههای نفتی را جذب میکند. ما اطلاع دقیقی نداریم که این صندوق چقدر پول دارد اما هر چه باشد، امروز روز مبادای کشور است و باید از این قلک برای عبور آبرومند و کم هزینه از شرایط حاضر برداشت شود.
دونالد ترامپ: با دشمن سرسختی مواجهیم
ما باید به نقطه مشخصی بهلحاظ مرگ و میر برسیم. اما شاهد هستیم که تغییرات هست و طی دو هفته آینده تعیینکننده است. این بلیهیی وحشتناک برای جهان بوده است تاکنون ۱۸۲کشور آسیب دیدهاند.
روزنامه حکومتی شرق: جامعه ایران نابرابر است. به همین دلیل دولت که خود عامل ایجاد این نابرابری است موظف است از قشر آسیبدیده حمایت کند. قشر آسیبپذیر اگر در طول دو ماه آینده معیشت خانوارهای کمدرآمد و آسیبپذیر تأمین نشود آنها با خطرات جبرانناپذیری روبهرو خواهند شد. گفته شده در ایران ۱۵میلیون نفر روزمزد با مشاغل موقت و ناپایدار هستند، اگر خانوادههای آنها را هم در نظر گیریم با جمعیتی حدود ۴۰تا ۵۰میلیون نفری آسیبپذیر مواجه خواهیم شد. این خطر بزرگتری از کرونا است که جامعه را تهدید میکند.
شهریاری عضو مجلس ارتجاع در زاهدان: باید نگران شیوع موج دوم کووید -۱۹ در کشور باشیم/ وضعیت در استان سیستان و بلوچستان سفید نیست/ تخت بیمارستانی خالی نداریم.
کرونا در ایران
مسعود رضایی عضو مجلس ارتجاع از شیراز: پس از دوران کرونا شاید ۲۵میلیون نفر بیکار شوند.
آنچه غیرقابل انکار است ضعف مدیریت ما در پیشگیری است. در بخش درمان اقدامات زیادی صورت گرفته است، اما در خصوص پیشگیری بسیار ناتوان بودهایم.
عضو مجلس ارتجاع از شیراز افزود: شعاریبودن جو مملکت را از دلایل شکست در پیشگیری از وقوع این بحران دانست و اظهار داشت: این موضوع جدیدی نیست. از ابتدای انقلاب تاکنون ما در پیشگیری و مواجه به موقع با بحران شکستخوردهایم. در طی این ۴۰سال انقلاب، همواره اتفاقات ناخوشایندی رخ داد که شاید اگر ما به پیشگیری توجه بیشتری کرده بودیم و وحدت ملی تشکیل داده بودیم این اتفاقات پیش نمیآمدند یا عواقب کمتری از خود بهجای میگذاشت. امیدوارم اینبار بتوانیم درس عبرتی بگیریم و از اتفاقات بعدی جلوگیری کنیم.
از آنجایی که کشور ما مراودات سیاسی - اقتصادی فراوانی با چین داشت، ما باید احتمال ورود این ویروس به کشور را میدادیم و نکات بهداشتی داخلی و خارجی در جلوگیری از ورود این اپیدمی به کشور را رعایت میکردیم. باید مراودات خارجی با کشور چین را بهشدت کاهش میدادیم و افرادی که به این کشور رفت و آمد داشتند را تحتنظر قرار داده و در صورت لزوم قرنطینه میکردیم. نه تنها این اقدامات بهطور تمام و کمال انجام نشد، بلکه در داخل هم با اهمالکاری، ورود این بیماری به کشور ماهها بعد اعلام شد. در صورتی که این رخدادها پیش نمیآمدند در حال حاضر تعداد مبتلایان بهمراتب کمتر و به سبب آن، توانایی مقابله کادر درمان با این بیماری بیشتر بود.
مردم از قرنطینه خارج شوند، بسیار خطرناک است
دکتر سیدمحمد علوی، مدیر گروه بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی اهواز:
اگر با همین روشهای معمولی پیش برویم مشخص نیست چه اتفاقی رخ خواهد داد اما اگر ۹۰درصد جمعیت، ماندن در خانه را رعایت کنند کنترل کروناویروس سه ماه دیگر طول میکشد.
در صورتی که در خانه ماندن ۸۰درصد رعایت شود، کنترل کرونا چهار تا پنج ماه زمان میبرد و اگر مردم در خانه ماندن را ۷۰درصد رعایت کنند، کرونا غیرقابل مهار خواهد بود.
رئیس سازمان نظام پزشکی رژیم در مشهد: در صورتی که فعالیتها مجدداً از سر گرفته شود، با یک شیوع شدیدتر روبهرو خواهیم شد.
احمد مرادی عضو مجلس ارتجاع در بندرعباس: تصمیم رئیسجمهور در اعلام هرمزگان بهعنوان استان سفید صددرصد اشتباه است.
کرونا در جهان
شمار مبتلایان به کرونا تا شامگاه یکشنبه ۱۷فروردین در نقاط مختلف جهان به حدود یک میلیون و ۲۷۰هزار تن رسید و شمار قربانیان نیز از ۶۸هزار تن فراتر رفت؛ آمریکا میگوید هفتهیی مرگبار را پیش رو دارد اما نشانههای اندکی امیدوارکننده در نیویورک و اسپانیا دیده میشود.
در شبانهروز گذشته بیش از ۳۵۰۰نفر به جان باختگان ناشی از کرونا در جهان اضافه شدند که بیش از ۹۰۰تن از آنان در آمریکا، بیش از ۱۵۰۰تن در چهار کشور اروپایی (ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و آلمان) و بقیه در سایر کشورهای دنیا بودند.
ژاپن وضعیت اضطراری ملی اعلام میکند.
بوریس جانسون راهی بیمارستان شد
دفتر نخستوزیر انگلیس اعلام کرد که بهدلیل تداوم علائم بیماری بوریس جانسون، او در بیمارستان پذیرش شده است.
نخست وزیر انگلیس از ده روز پیش بهدلیل مثبت بودن ابتلای او به ویروس کرونا اعلام کرده بود که وظایف مربوط به اداره دولت را از خانه انجام خواهد داد.
وزارت بهداشت ترکیه اعلام کرده که در شبانه روز گذشته بیش از ۳۱۰۰مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا شناسایی شده و تعداد کل مبتلایان تاییدشده به بیش از ۲۷هزار نفر رسیده.
در ۲۴ساعت گذشته ۷۳نفر جان خود را از دست دادهاند. از ابتدای شیوع کووید۱۹تاکنون ۵۷۴نفر در ترکیه درگذشتهاند.
اتیوپی نخستین مرگ بر اثر کرونا را ثبت کرد
اتیوپی اعلام کرد، یک نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در این کشور آفریقایی جان خود را از دست داده است.
در حالیکه برآوردها حاکیست شمار مبتلایان به کووید-۱۹در آمریکا از ۳۳۷هزار نفر و شمار درگذشتگان از ۹۶۰۰نفر فراتر رفته، جرمی آدامز، جراح کل آمریکا و سخنگوی دولت در امور بهداشتی، هشدار داده «هفتهیی سخت و تلخ» در راه است.
صدها میلیون نفر در سرتاسر هند برای اعلام همبستگی در نبرد علیه شیوع ویروس کرونا چراغ خانههایشان را خاموش و شمع روشن کردند. بسیاری از مردم جلو در خانههایشان ایستادند یا شمع به دست از بالکن در این رویداد شرکت کردند.
این مراسم ۹دقیقهای به درخواست نارندرا مودی، نخستوزیر هند برگزار شد.
کرونا؛ تعداد کل مرگ و میر در بریتانیا به حدود ۵هزار نفر رسید.
شمار افرادی که در بریتانیا بهدلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند در ۲۴ساعت گذشته، ۶۲۱نفراعلام شده که این میزان اندکی کمتر از روز قبل است.
در مجموع تاکنون نزدیک به ۵هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.
خبرگزاری رویترز- ملکه الیزابت انگلستان روح جنگ جهانی دوم را یادآوری کرد و گفت میتوان کرونا را شکست داد
ملکه روز یکشنبه طی پیام بینهایت نادر خود به مردم بریتانیا گفت اگر در شرایط قرنطینه و خود ایزولاسیون با همان روحیه قاطع و مصمم جنگ جهانی دوم بپاخیزند میتوانند بر شیوع کرونا فائق آیند.
وی از مردم انگلستان خواست عزم جزم اجدادشان را داشته باشند و با همان قدرت نسلهای گذشته آن را نشان بدهند.
وی گفت در حالیکه ما قبلاً هم با چالشها مواجه بودهایم اما این یکی متفاوت است و اینبار ما برای تلاشی مشترک به همه ملتهای جهان میپیوندیم.
مقامات فرانسه روز یکشنبه اعلام کردند که ۳۵۷نفر دیگر از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور به ۸هزار و ۷۸نفر برسد.
بر اساس اعلام مقامات فرانسه، از این تعداد ۵هزار و ۸۸۹نفر در بیمارستانها جان خود را از دست داده و ۲هزار و ۱۸۹نفر دیگر نیز در خانههای سالمندان جان دادند.
آلمان قصد واردات داروی "اینفرک" از چین و کوبا را دارد
شرکتهای دارویی آلمان قصد واردات داروی "اینفرک" از چین و کوبا را دارند تا بتوانند از آن علیه کرونا بهره ببرند.
بنا بر گزارشات منتشر شده، شرکت "پروفومد" آلمانی قصد دارد تا با بهره بردن از تجارب کشور چین در کنترل کرونا، داروی "اینفرک" را از کوبا وارد کند.
شرکت کوبایی تولیدکننده "اینفرک" نیز با انتشار اطلاعیهیی اعلام آمادگی کرده که این میزان دارو را در مدت ۲۵روز به آلمان تحویل دهد.
از این دارو پیشتر برای تقویت دستگاه ایمنی انسان در برابر بیماریهایی همچون تب دنگی، سرطان و هپاتیت بی و سی استفاده میشد.
اما پزشکان مجرب چینی طی دورهٔ مبارزه با کرونا از این دارو برای درمان بیماران کرونایی استفاده کردهاند و نتیجه رضایتبخش بوده است.
قابل ذکر است که سازندگان این دارو متذکر شدهاند که از این دارو میتوان تنها برای درمان این بیماری استفاده کرد و نمیتوان از آن بهعنوان واکسن ضد کرونا بهره گرفت.
نیویورک تایمز - جستجوهای گوگل میتواند در کشف شیوع کوید-۱۹ کمک کند
روزانه، میلیونها نفر در سراسر جهان علائم بیماریهای خود را در گوگل وارد میکنند. ما میتوانیم از این جستجوها در گوگل کمک بگیریم تا شیوع پنهان کوید-۱۹ را کشف کنیم؛ بهخصوص در نقاطی از جهان که زیرساختهای تست آنها خوب نیست.
برای دیدن اطلاعاتی که میتواند در اطلاعات گوگل بهراحتی دیده شود، جستجو برای سؤال “من حس بویایی ندارم” را در نظر بگیرید. حالا شواهد قوی وجود دارد که از دست دادن حس بویایی یکی از علائم کوید-۱۹ است و طبق برخی ارزیابیها ۳۰% الی ۶۰% کسانیکه به این بیماری دچار میشوند دچار این عارضه میشوند. در آمریکا، در هفتهیی که شنبه پیش تمام شد، جستجو برای “من حس بویایی ندارم” در نیویورک، نیوجرسی، لوئیزیانا و میشیگان بالاترین تعداد بود که ۴ایالتی هستند که بالاترین میزان ابتلاء به کوید-۱۹را دارند. در واقع، جستجو در رابطه با از دست دادن حس بویایی طی این دوره تقریباً بهطور کامل با میزان شیوع بیماری در سطح ایالت همخوانی داشت که نمودار زیر آنرا نشان میدهد.
پژوهشگران دریافتهاند که گروهی از جستجوهای مرتبط با علائم بیماری (از دست دادن حس بویایی، بهعلاوه تب و تنگی نفس) همخوان با مناطق شیوع بیماری در سراسر جهان است.
ما میتوانیم از این جستجوها برای یافتن جاهایی که احتمال دارد بسیاری از موارد مثبت ابتلاء در آنجاها کشف نشده باشد، استفاده کنیم.