۱۳۹۸ آذر ۵, سه‌شنبه

۶ تن از برندگان جایزه نوبل از قیام شجاعانه مردم ایران حمایت کردند

•    پرفسور ریچار رابرتس Richard Roberts برنده جایزه نوبل پزشکی ۱۹۹۳ از آمریکا
•    پروفسور جان متر John Mather برنده جایزه نوبل فیزیک ۲۰۰۶ از آمریکا
•    پروفسور راجرکورنبرگ Roger Kornberg برنده جایزه نوبل شیمی ۲۰۰۶ از آمریکا
•    پروفسور اولیور هارت Oliver Hart برنده جایزه نوبل اقتصاد ۲۰۱۶ از آمریکا
•    پرفسور دادلی هرشباخ Dudley Herschbach برنده جایزه نوبل شیمی ۱۹۸۶ از آمریکا
•    پروفسور راجر گیلمن Roger Guillemin برنده جایزه نوبل پزشکی ۱۹۷۷ از آمریکا



فراخوان فوری
 برندگان جایزه نوبل از دبیرکل ملل متحد
برای تشکیل جلسه شورای امنیت
 و جلوگیری از جنایات خامنه‌ای علیه قیام کنندگان ایران
فراخوان برندگان نوبل به اعزام یک هیأت حقیقت یاب به ایران برای تحقیق درباره کشته شدگان، مجروحان و دستگیرشدگان قیام

کمیته سوئیسی برای دموکراسی در ایران:
فراخوان به سازمان ملل و کمیساریای عالی حقوق بشر
برای تحقیقات و اعزام تیم های حقیقت یاب
 برای بررسی جنایت های رژیم علیه قیام کنندگان

وال استریت ژورنال
فدوی، معاون فرماندة سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، روز یکشنبه به خبرنگاران در تهران گفت، “ما تمامی کسانی را که صریحاً اعتراف کردند که مزدور آمریکا و مجاهدین خلق هستند را گرفته‌ایم.” اشاره او به گروه اپوزیسیون در تبعید بود که دنبال سرنگونی رهبری در تهران است.خبرگزاری ایسنا گزارش کرد که فدوی گفت، “سیستم قضائیه آنها را به حداکثر مجازات محکوم خواهد کرد.”فدوی همچنین “شورشیان” را متهم به شلیک به مردم با سلاح‌های سبک نمود. او گفت، “ما از این جنایات فیلم گرفتیم، آنها را شناسایی کردیم، و آنها دستگیر خواهند شد.”
مقامات ایرانی تعداد رسمی دستگیر شدگان را اعلام نکرده‌اند اما رسانه‌های دولتی گفتند که مقامات ۱۸۰ تن از “سرکردگان” و “آشوبگران” مرتبط با گروه‌های ناهمخوان از قبیل داعش، مجاهدین خلق، و میلیشیاهای کُرد را دستگیر کرده‌اند.

لیبراسیون: ایران-کشتار در پشت درهای بسته
آثار سرکوب علیه تظاهر کنندگان تازه شروع به درز کرده است و نشان دهنده یک خشونت بسیار افراطی است.
رژیم ایران چندین روز اینترنت را قطع کرد و در سایة آن هر گونه کار خبرنگاری مستقل را مختل کرد. با استفاده از این خلا که بسیار دقیق سازماندهی شده بود، پلیس و شبه نظامیان رژیم با خشونت تمام، جنبش مردمی را سرکوب کردند بدون اینکه افکار عمومی جهانی از آن مطلع شود. رژیم جلوی پخش هر گونه تصویر را که میتوانست ناظرین را تحت تاثیر قرار دهد و آنها را مجبور به عکس العمل کند، گرفت.

لوموند: فرار به جلو با سرکوب
رژیم ایران به بهای یک حمام خون خود را بر سر قدرت نگاه داشته است

رژیم با عنوان کردن یک "توطئه" طراحی شده در خارج، تصمیم گرفته با سرعت و خشونت هر چه تمام وارد عمل شود و به این ترتیب گرایش کلی به تحکیم پایه های قدرت خود از راه اعمال خشونت را تأیید می کند
علاوه بر پایتخت، تهران، شورشها به سرعت به بیش از یکصد شهر گسترش یافته و پمپ های بنزین، بانکها و فروشگاهها به آتش کشیده شده اند.
عنوان کردن یک "توطئه" طراحی شده در خارج و سرکوب سریع و خشن پیش از آنکه جنبش ریشه بگیرد، به نظر می رسد استراتژی انتخاب شده توسط ملایان باشد که با احساس خطر برای حکومتشان به نحوی کلبی مسلکانه راه تقابل با مردم خود را در پیش گرفته و به این ترتیب ماهیت رژیمی را نشان می دهند و تأیید می کنند که بلاوقفه در جنگ و خشونت سلطه خود را تحکیم کرده است. این بار مسأله به دلیل بازتاب فوق العاده شورش هائی که از بیروت تا بغداد تظاهر کنندگان خیابانی را علیه رژیم ایران در درون "هلال شیعی" برانگیخته، ضریب میخورد.همان چیزی که رژیم آنرا در تعقیب یک استراتژی پایه ای، بنا کرده است. در همه جا مردم اختلاط و بهره برداری از مذهب برای سیاست و چنگ اندازی جمهوری اسلامی را محکوم می کنند.

لاتریبون فرانسه
 چرا رژیم ایران بنزین روی وضعیت انفجاری ریخت
دیکتاتور ایران، بین دو راه عقب‌نشینی و یا ایستادن در برابر مردم
راه دوم را انتخاب کرده
 به‌ این ترتیب درهای جهنم را به‌روی خود گشوده است

افزایش قیمت بنزین جرقه قیام را زد، اما قیام بلافاصله از بنزین و قیمت بنزین عبور کرد و همچون قیام ۹۶، شعارها بلافاصله رأس دیکتاتوری ولایت فقیه و اصل نظام را هدف قرار داد. گرانی بنزین در شرایط انفجاری کنونی جامعه، مانند ریختن بنزین بر آتش خشم توده‌های زحمتکش است و حکومت چاره‌ای جز روبه‌رو شدن با عواقب آن نخواهد داشت
درهرحال به‌نظر می‌رسد نظام ایران دو پارامتر را در محاسبات خود به آنها کم بها داده یا وارد نکرده است، نخست درجه انفجاری فوق‌العاده بالای جامعه و دیگری، قیام عراق، زیرا این واقعیت که قیام عراق جدای از قیام ایران نیست و این یک جبهه مشترک علیه دشمن مشترک با شعار و مضمون مشترک است انکار ناپذیر است. در عراق معترضین شعار می‌دهند «رژیم ایران اخراج اخراج» و در ایران هم معترضین شعار می‌دهند «مرگ بر دیکتاتور» «مرگ بر خامنه‌ای». از همین رو، این دو قیام و هم‌چنین قیام مردم لبنان، به‌طور دیالکتیکی از هم تأثیر می‌پذیرند و بر هم تأثیر می‌گذارند.
بنظر میرسد دیکتاتور ایران، بین دو راه عقب‌نشینی و یا ایستادن در برابر مردم، راه دوم را انتخاب کرده و به‌ این ترتیب درهای جهنم را به‌روی خود گشوده است؛ آن هم در شرایطی که رژیم هرگز تا این اندازه ضعیف و غرقه در بحرانها و متشتت نبوده است. این از ویژگی‌های مرحله پایانی دیکتاتورهاست که چاره‌یی جز انتخاب بین بد و بدتر یا انتخاب بین انفجار اجتماعی یا خفگی اقتصادی ندارد.
تشدید بحران و شقه در رأس رژیم درپی قیام سراسری
استعفای وزیر کشاورزی رژیم پس از طرح اسیتضاح وی در مجلس رژیم
پذیرش استعفای وی از طرف روحانی
کلید زدن طرحهای دیگر برای استیضاح اعضای کابینه روحانی
سایت خانه ملت(رژیم) ۴/۹/۹۸

انفجار تضادهای درونی رژیم بحران زده آخوندها
براثر قیام سراسری مردم ایران
جلسه علنی مجلس ارتجاع-۴آذر۹۸

گلمرادی عضو مجلس ارتجاع:
امروز دولت موش انبان نظام هست
 و مکرهای علی برکت الله فراوانی که کشور را با چالش مواجه کرده است.

فجایعی که بیان آنها شرم‌آور است عدم شفافیت و پنهان‌کاری و غافلگیری دروغ عین ریگ و تناقض شجاعانه شرم‌آورانه، خوش‌خدمتی به دلار و بی‌اعتباری ریال که در کشورهای افغانستان و عراق هم اعتبار و ارزشی برای پول کشور وجود ندارد.
حاشیه‌نشینی به مرز یک چهارم جمعیت کشور رسیده است ۱۸ هزار میلیارد نقدینگی در اختیار وابستگان دولت برای هجوم و مولفه‌های اقتصادی و تورم زا.
گسترش فقر و نابرابری بیکاری شدید واردات بی‌رویه قاچاق ساختارمند،ضایع کردن کرامت معلم و کارگر و اشرافیگری.
آقای روحانی چه کاری شما انجام دادید که شاه لعنتی و ملعون و بی‌شرف انجام نداد؟ و چه کاری انجام ندادید شما که آن بی‌شرف انجام داد تا ما انقلاب کردیم.