توطئه اخیر رژیم با همکاری بنگاه سخن پراکنی انگلیس (بی بی سی جهانی) و بخش فارسی آن (آیت الله بی بی سی)، در تهیه مقاله ای مملو از افترا و تهمت علیه تنها پادزهر بنیادگرایی در ایران و منطقه، نویسنده این سطور را بر آن داشت تا چند مورد را شفاف سازی بنماید.
این نوشتار در دو بخش تنظیم شده که با هم ارتباط ارگانیک دارند.
همیاری آیت الله بی بی سی با بانکدار تروریسم علیه عالیترین مصالح ملی:
معمولا دیکتاتورها موقعی که با خطر سقوط روبرو میشوند، به جای اینکه به مطالبات مردم توجه کنند، تلاش می کنند تا بر همه ی مخالفان چیره شوند، چه با زور یا با کلک سیاسی، یا توطئه و ترور و حذف فیزیکی. چهار دهه شاهد انواع دسائس و توطئه و ترور علیه مقاومت مشروع مردم ایران، شورای ملی مقاومت و نیروی محوری آن سازمان مجاهدین خلق بوده ایم که قابل فهم است، زیرا این نوع اَعمال دیکتاتورمابانه در ذات استبداد دینی نهفته است، اما آنچه مسئله را پیچیده کرده، حمایت محافل غربی از استبداد دینی، طی چهل سال اخیر بوده است.
با افشای سایتهای مخفی اتمی رژیم توسط مقاومت ایران، ابعاد توطئه نیز ارتقاء یافته و به همان نسبت نیز رژیم تلاش کرده تا به هر قیمتی مقاومت را از سر راه خود حذف کند. با روی کار آمدن جمهوریخواهان در آمریکا و آغاز دوران جدید در مناسبات ایران و آمریکا، خشم و ترس جمهوری اسلامی از فروپاشی نظام توسط مقاومت مردم ایران افزایش یافت؛ زیرا که در تحلیل رژیم این پارامترها منظور شده است:
اوّل: سازمان مجاهدین خلق به صفت نیروی مبارز و آزادیخواه، توانسته با تمام اجزاء خود به سلامت از "دهان گرگ"! در عراق به کشور اروپایی آلبانی هجرت کند. به این ترتیب در واقع تمام کوشش رژیم برای نابودی آنها در عراق با شکست مواجه شد.
دوّم: دوران مماشات با پیروزی ترامپ، تغییر کرد و رژیم وارد فاز تقابل با تحریم های آمریکا گردید. به عبارتی؛ پنبه شدن تمام محاسبات رژیم که امتیازات زیادی را از اوباما به ارث برده بود.
سوّم: از آنجائیکه بخشی از مشاوران ترامپ؛ رئیس جمهور آمریکا، از دوستان مقاومت سازمان یافته هستند، ترس از فروپاشی در همکاری آنها با این مقاومت، رژیم را جرّی تر کرده تا دسیسه علیه مقاومت مردم در حد توانش ارتقاء بدهد.
چهارم: با تشکیل کانونهای شورشی در راستای انقلاب دمکراتیک مردم ایران، الیگارشی دینی که با کابوس سرنگونی توسط مقاومت ایران مواجه شده است، از هر گامی که در جهت لطمه زدن به چهره مقاومت ایران باشد کوتاهی نمی کند.
با توجه به:
- بن بست نظام در تمامیت خود و تنگتر شدن عرصه سیاسی و اقتصادی و انزوای بین المللی توسط آمریکا.
- عدم توانایی اروپا در مقابله با دکترین فشار حد اکثر ترامپ.
- خشم توده های فریب خورده نظام ولایت فقیه در منطقه خاورمیانه.
- اوج گیری بحرانهای داخلی و خارجی در کابوس سرنگونی.
رژیم جمهوری آخوندی اولویت امنیتی خود را به تنها آلترناتیو خود معطوف کرده است. تمرکز بر آنتی تز دمکراتیک خود این فرصت را به رژیم می دهد تا در صورت جنگ یا حتی تسلیم به سیاست ترامپ و نوشیدن جام زهر، از قبل مقاومت را خلع سلاح و حذف کرده باشد. مهمترین تاکتیک رژیم در این راستا:
الف: شیطان سازی و آلوده نشان دادن چهره مقاومت مردم ایران است.
ب: افزایش تحرکات تروریستی، که در پاریس و تیرانا شاهد آن بوده ایم.
حضور رسمی سرویس جهانی بی بی سی در امداد رسانی به رژیم:
تحرکات رذیلانه بی بی سی فارسی و سرویس جهانی با تمام اجزاء آن در انگلیس، علیه اپوزیسیون اصلی استبداد دینی، که اخیراً طی گزارشی در سایتهای خود بی بی سی منتشر شده، جز مدد رسانی به خامنه ای، هیچ توجیه دیگری برای آن متصور نیست. نویسندگان این گزارش که با لابی رژیم در "سی ان ان" مربوط هستند، در یک مانور تلاش کرده اند تا دروغ های محافل مماشاتگر را بازنشخوار کنند، با امید اینکه اتهامات هرچند تکراری، بتواند در لطمه زدن به پرستیژ جنبش آزادی بخش موثر افتد. قبل از پرداختن به این خیانت آشکار به عالیترین مصالح مردم ستم کشیده ایران در حصول به آزادی، لازم است به طرح برخی نکات بپردازیم.
۱- چگونه است که در فضای سیاسی جهان که موضوعات اصلی عبارتند از انتخابات داخلی انگلیس، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و مسئله استیضاح ترامپ، قیام نسل جوان در هنگ کنک برای کسب آزادی های دمکراتیک، قیام مردم عراق و لبنان علیه هژمونی رژیم در کشورشان، آتش سوزی بزرگ و دهشتناک در استرالیا، به ناگهان حضور اعضای سازمان مجاهدین خلق در آلبانی بعد از سه سال، در راس اخبار بی بی سی جهانی قرار گرفته و سرویس بی بی سی نگران وضعیت بریده های مقاومت در تیرانا شده است؟ آنهم بریده هایی که خواهان بازگشت به دامان رژیم (پدرخوانده تروریسم در منطقه خاورمیانه) هستند. چرا بی بی سی ادعای قدیمی وزارت خارجه دولت فخیمه؛ که مجاهدین فرقه هستند را نبش قبر کرده است؟ گویا نویسندگان این اتهامات سخیف فراموش کرده اند که وزارت خارجه انگلیس در زمانی که حزب کارگر در قدرت بود، در دادگاه عالی کشور انگلیس از مقاومت شکست خورد و مجبور به حذف نام مقاومت از لیست سیاه شد.
۲- چگونه است که رژیمی که:
- بیش از ۶۶ بار به دلیل نقض حقوق بشر در ایران توسط مجمع ملل متحد محکوم شده.
_ در راس کشورهای حامی و ترویج تروریسم قرار دارد .
_پروژه هسته ای آن توسط اپوزیسیون اصلی اش افشا شده (که خدمتی به صلح جهان شده است).
_ عامل اصلی بی ثباتی در کشورهای منطقه خاورمیانه بوده است.
_ در جنایت جنگی علیه بشریت در کشتار مردم بی سلاح سوریه شریک دیکتاتور بشار اسد بوده است.
آنهم در دورانی که به وضوح سیاست گروگانگیری را در راس سیاست خارجی قرار داده و اتباع کشورهای انگلیس و آمریکا را بی گناه در زندان های خود نگه داشته، از برائت برخوردار است اما آلترناتیو آن فرقه گرا است؟
از زمانی که نام مقاومت ناجوانمردانه در لیست سیاه آمریکا و انگلیس قرار گرفت، این کشورها همواره تلاش کردند تا جلاد را رها کرده و یقه قربانی را بگیرند، که در محکمه قضایی خودشان شکست خوردند. اکنون نویسندگان این گزارش رذیلانه با تأخیر دوباره تلاش کرده اند که همان برچسب های کهنه را برجسته و مطرح کنند.
۳- این توطئه البته از جهاتی قابل فهم است. روزی که وزارت خارجه دولت فخیمه! از دادگاه بازنده بیرون آمد، وزیر خارجه وقت (دیوید میلبند) در مصاحبه با بی بی سی جهانی اعلام کرد که ما از این حکم دادگاه راضی نیستیم و تلاش خواهیم کرد تا در آینده نام این گروه را مجدداً در لیست قرار دهیم. رژیم با تاکتیک همکاری با رسانه های سمپات، تلاش دارد تا؛ هم رزمنده های مقاومت در اشرف سه را دلسرد کند و هم چهره مقاومت را در غرب مخدوش نماید. زبان "آیت الله بی بی سی" با صراحت پیام می دهد که حراست از بارگاه خلیفه ارتجاع از وظایف ماست.
۴- از سویی در ماه های نخست پیروزی ترامپ و خارج شدن آمریکا از توافق برجام، وزیر خارجه وقت انگلیس، بوریس جانسون، در مجلس هشدار داد که آمریکا بایستی هوای تغییر رژیم ایران را از سر به در کند.
۵- آیا تهیه این گزارش مغرضانه علیه مجاهدین خلق در آلبانی، نتیجه وحشت نظام از گرفتاری هایی است که در عراق برایش پیش آمده است؟ بحرانهایی که رژیم آنرا ممکن است ناشی از روشنگری های مقاومت در ایامی که در عراق حضور داشت و پنج میلیون حمایت را امضاء گیری نمود؛ تلقی کند. یا شاید وحشت رژیم از گردهم آیی بیش از سیصد شخصیت سیاسی از اروپا، آمریکا و استرالیا، از ۴۷ کشوردر اشرف ۳ در آلبانی و حمایت مستمر از آلترناتیو دمکراتیک است که تابستان امسال رخ داد. آیا به گمان بی بی سی، تیرانا اکنون در رأس اخبار جهان بلحاظ ژئوپولتیک قرار گرفته و لذا پرداختن به وضعیت اقامت مجاهدین در آن بایستی در جهان طنین افکن شود؟
۷- چگونه است که تمام سفرای انگلیس (سه نفر) در ایرانِ بعد از انقلاب ۱۳۵۷، بعد از پایان مأموریت خود، به لابی رژیم در خارج کشور ملحق شده اند؟ اگر بی بی سی ادعای بی طرفی دارد، چرا از جک استراو وزیر خارجه دولت کارگر که اخیراً در وصف بسیج سرکوبگر رژیم در کتابش تعریف و تمجید کرده انتقاد نمی کند؟ در ایرانِ بعد از کودتای ۲۸ مرداد علیه دولت ملی دکتر مصدق فقید، اصطلاح "دو دوزه بازی کردن"! دولت فخیمه معروف شد. (Perfidious Albion)
سرویس جهانی بی بی سی، تا آنجائیکه به رژیم بر میگردد طی چهار دهه همواره سعی کرده سیاست "دو دوزه بازی"! را اجرا کند. تفسیر های بسیار آخوند پسندانه گزارشگر ارشد بی بی سی جهانی؛ جان سیمسون، از یادها نرفته است. پس گمانِ بی طرفی رسانه دولتیِ بی بی سی تا آنجایکه به نظام ولایت فقیه بر می گردد ساده اندیشی است.
۸- ۱۸ تیرماه ۱۳۹۶ آخون فلاحیان رئیس سابق وزارت امنیت رژیم در مصاحبه تلویزیونی اقرار کرد که یکی از شیوه های نفوذ رژیم و بی اعتبار کردن مخالفین، استفاده از خبرنگاران خارجی است که در خدمت دستگاه سرکوب هستند. این همان تاکتیکی است که بارها علیه مقاومت، توسط ژورنالیست های سمپات به درگاه خلیفه ارتجاع در محافل خارجی تجربه شده است. نمونه این گزارش بی بی سی نه اولین و نه آخرین سریال برچسب زدن به مقاومت مشروع مردم ایران خواهد بود. هرچه به سرنگونی نزدیکتر شویم، ابعاد توطئه نیز بیشتر خواهد شد.
بی بی سی در پوشش امدادهای غیبی در راستای حفظ نظام خلافت خامنه ای:
در ورای اهداف تهیه کنندگان گزارش جعلی (فیک نیوز) بی بی سی، لازم است در مورد نقش این رسانه در ایران کمی بیشتر تأمل نمود.
در سال ۱۹۴۸ در چارچوب سیاست خارجی انگلیس در مورد ایران، اداره ای در وزارت خارجه انگلیس بنام، "مرکز اطلاعات وزارت خارجه" شروع بکار کرد. یکی از اهداف آن تبلیغات و پروپاگاندا علیه اتحاد جماهیر شوروی و تلاش در راستای تخریب چهره های سمپات به حزب کمونیست بود. حضور مستقیم بی بی سی در صحنه سیاسی ایران بمنظور وارونه کردن اخبار در راستای منافع استعمار، در دوران جنگ سرد شدت گرفت، هر چند تأسیس بی بی سی فارسی در تاریخ ۲۹ دسامبر ۱۹۴۰ میلادی (۸ دی ۱۳۱۹ خورشیدی) در اوایل جنگ جهانی دوم و برای رقابت با رادیو برلین راهاندازی شد. با آغاز جنبش ملی شدن صنعت نفت، بی.بی.سی، بر اساس مصالح و منافع استعمار، به طور آشکار با سیاستهای دولت انگلیس همراه شد. نخست با تهیه گزارشها و تفسیرهایی در ارایه تصویر مثبت از کارنامه شرکت نفت انگلیس و ایران و سپس در همگامی کامل با دولت لندن برای مقابله با ملی شدن صنعت نفت ایران نقش آفرینی کرد. تهیه مستندهایی علیه دکتر مصدق و فاطمی؛ شهید راه آزادی، که وزیر خارجه دولت ملی بود در دستور کار بی بی سی قرار گرفت. پرده آخر نمایش بی.بی.سی فارسی در آن ایّام نیز، همکاری مستقیم این شبکه خبری در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و سرنگونی دولت ملی دکتر مصدق بود. شبکه ۴ رادیو بی بی سی دوشنبه ۲۲ آگوست ۲۰۰۵ گزارش مستندی در باره سرویس جهانی رادیو بی بی سی و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ در ایران پخش کرد.
در این برنامه با استناد به اسناد تازه منتشر شده سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا گفته شد که مدیران بخش جهانی بی بی سی از سیاست خصمانه دولت وقت بریتانیا نسبت به برنامه ملی کردن صنعت نفت ایران از سوی دکتر محمد مصدق حمایت می کردند و در یکی از برنامه های این سرویس به زبان انگلیسی پیام رمزی برای شاه ایران ارسال شد که حاکی از حمایت بریتانیا از کودتایی علیه دولت دکتر مصدق بود.(۱)
براساس گزارش دونالد ویلبر، کارشناس سیا در ایران، اسدالله رشیدیان به شاه گفت که از رادیو فارسی بیبیسی هم درخواست کمک شده تا شاه اطمینان یابد که دولتهای آمریکا و بریتانیا طرح کودتا را تأیید کردهاند. او میگوید که قرار شد که رادیوی فارسی بیبیسی جمله «الان نیمه شب است» را به «الان دقیقاً نیمه شب است» تغییر دهد تا شاه آن را بشنود و مطمئن شود که طرح سرنگونی را آمریکا و بریتانیا حمایت میکنند. به نظر میرسد که این موضوع صرفاً برای جلب حمایت شاه از کودتا با او در میان گذاشته شده باشد؛ زیرا رادیوی فارسی بیبیسی هرگز برنامهای در دوازده شب نداشتهاست. (بی بی سی فارسی، ویکیپدیا)
در سال ۱۹۵۷ ساواک همکاری گسترده ای با این مرکزاطلاعات وزارت خارجه انگلیس علیه نفوذ شوروی در ایران آغاز کرد. در آن زمان حسن پاکروان معاون ساواک و تیمور بختیار رئیس ساواک بود. پاکروان نقش کلیدی در همکاری با این مرکز ایفا کرد. حضور او که تحصیلات خود را در انگلیس و فرانسه کرده بود و به زبان انگلیسی مسلط بود، برای دولت انگلیس یک امتیاز بود. این مرکز از طریق ساختن فیلم، تهیه برنامه رادیویی، استفاده از برخی چهره های روشنفکر ولی ضد کمونیست و چهره های ادبی وارد کارزار فرهنگی و اطلاعاتی گردید. در دوران ریاست جمهوری کندی و جانسون، آمریکا به انگلیس هشدار داد که این مرکز در جهت دامن زدن به اصلاحات عمل کرده و نقش رشد تضادها را دارد و از اهداف اصلی خارج شده است و بایستی تعطیل شود. با مسافرت تاریخی شاه به واشنگتن و کنار زدن علی امینی نخست وزیر متمایل به دمکراتهای آمریکا، و قبول انجام طرح انقلاب سفید پیشنهاد شده از جانب کندی، رئیس ساواک که در آن زمان پاکروان بود و تمایل به دولت انگلیس داشت برکنار گردیده و نصیری که مورد تأیید آمریکا بود، به سرپرست ساواک تعیین شد. در فاصله ای که پاکروان رئیس ساواک بود، مرکز اطلاعات وزارت خارجه انگلیس فردی را که مسلط به زبان فارسی بود به سفارت انگلیس در تهران گسیل داشت. این فرد بنام دونالد مکینسن (۲) مأمور گردید تا با همکاری ساواک جراید کشور را ممیزی کرده و در روزنامه های اصلی مقالاتی علیه نیروهای چپ درج نماید. در کنار آن اداره ای در ساواک جهت شانتاژ و تحریک علیه دولتهای عرب خاورمیانه، بخصوص تخریب چهره ناصر رئیس جمهور مصرکه از طرق بی بی سی علیه او مرتب برنامه پخش می شد، شکل گرفت. در این ایام بی بی سی از طرف دولت فخیمه مأمور شد تا با ساواک همکاری کند. هم زمان نیز در تهران بریتیش کانسل تأسیس شد. آقای مکینسن در روزنامه های کیهان، اطلاعات و تهران تایمز مقالاتی را درج می کرد. ماه می ۱۹۶۳ هیئتی از ساواک به دیدار بی بی سی مانیتور (بخش تحقیقات و درج اخبار در خصوص ملل مختلف از جمله ایران)، و مرکز اطلاعات وزارت خارجه رفتند. بی بی سی در ارتباط با ساواک آخرین روشهای تکنیکی و تقویت صدا و اغتشاش در امواج را در اختیار ساواک گذاشت. با مخالفت کندی از عملکرد انگلیس در ایران و بیان این که آنها موجب بدبین شدن اعراب نسبت به آمریکا می شوند، مکینسون در سال ۱۹۶۵ به انگلیس فرا خوانده شد و "مرکز اطلاعات انگلیس" نیز تعطیل گردید. نقش بی بی سی نیز تغییر کرد. از طرف نصیری، ژنرال سبحانی به انگلیس رفت و موضع دولت ایران در عدم همکاری با این مرکز ابلاغ گردید و رسماً رابطه با مرکز اطلاعات قطع شد.
با آغاز انقلاب ۱۳۵۷ و پیروزی سارق انقلاب خمینی، بخش فارسی بی بی سی با تمام قوا به حمایت از خمینی مجدداً وارد صحنه سیاسی ایران شد. مارک کرتیس در کتاب «روابط مخفی: همدستی بریتانیا با اسلام تندرو» به این نکته اشاره دارد که در دوره انقلاب ۱۳۵۷ ایران، بیبیسی به صورت گستردهای به عنوان آیتالله بیبیسی در تهران شناخته میشد، زیرا که به علت گزارشهای منتقدانه بیبیسی بر علیه شاه بسیاری از مردم به این باور رسیدند که انگلستان به صورت ضمنی در حال قدرت بخشیدن به اسلامگراهای طرفدار آیتاللهها است. (۳) البته این بار آیت الله بی بی سی چهره واقعی خودش که مخالفت با تحول بنیادین و دمکراتیک مردم ایران و مقاومت سازمانیافته آن بود به نمایش گذاشت. بیش از سه دهه است که این بنگاه که با بودجه وزارت خارجه اداره می شود، نقش امداد رسانی به استبداد دینی را عهده دار است. در سال ۲۰۱۵ درگزارشی که توسط بخش بررسی دفاع امنیتی و استراتژیک دولت انگلیس (۴) منتشر شد، می نویسد که یکی از پیشزفته ترین منابع استفاده از جنگ نرم را انگلیس در اختیار دارد که "بنگاه بی بی سی" نام دارد.
حتی کارمندان بخش فارسی بی بی سی، که مقیم انگلیس هستند نیز با افتخار در انتخابات نا مشروع رژیم شرکت کرده و با پرچم رژیم نیز عکس می گیرند و بدین ترتیب مهر هویت سیاسی خود را برپیشانی خود ثبت می کنند. آنچه در خصوص عملکرد این بنگاه سخن پراکنی، می توان گفت این که دشمنی با مصالح ملی ایران همواره در دستور کار آن ثبت شده است. در اطلاعیه کمیسیون امنیت شورای ملی مقاومت به تاریخ ۱۶ آبان ۱۳۹۸ آمده است که:
" اما از عجایب روزگار اینکه وبسایت بیبیسی در فارسی و انگلیسی، به شیوه «سانسور در سانسور» گزارش نیمساعته بیبیسی جهانی را که چهار روز پیش پخش شده و کلیپ صوتی آن هنوز بر روی سایت این رادیو در دسترس است، برای مصرف رسانه ها و ائمه جمعه نظام «سایز» نموده و تمام مطالب و نقل قولهایی را که با خواستهای فاشیسم مذهبی منطبق نبوده، حذف کرده است. مقایسه متن فارسی و کلیپ صوتی که در آدرس زیر قابل شنیدن است، به روشنی نشان میدهد که بی بی سی تا کجا خدمتگزار ولایت فقیه است آنهم در شرایطی که صدای شکستن استخوانهای استبداد دینی به گوش میرسد."
بدین ترتیب بی بی سی فارسی، با درج مقاله سانسور شده سراسر افترا و اتهام آخوند پسند، ماهیت چهره حقیقی خود را در راستای حفظ نظام آخونی بر ملا کرد، و دم خروس از زیر قبای آیت الله های ایران و بیت رهبری بار دگیر بیرون زده شد. این تحرکات مشکوک، تداعی نقش بی بی سی فارسی در دوران مصدق است. گویی "مکینسون" اکنون در چارچوب تهیه گزارشات جعلی در بی بی سی فارسی تکثیر شده است. البته ورود بی بی سی فارسی در این کارزار جهت امداد رسانی به رژیم، را بایستی به فال نیک گرفت. چرا که نوید بخش پایان کار آخوندها و وحشت از سرنگونی، که در واپسین ایام برای دادن اکسیژن به بیت خامنه ای خودش را عرصه کرده است می باشد. سه دهه است که ارتجاع با همدستی استعمار علیه مقاومت ایران سند سازی و توطئه کرده اند. اتحاد شوم آنها بر علیه اجزای این جنبش نه غافلگیر کننده و نه شوک بر انگیز است، بلکه همچون دوران دکتر مصدق فقید، مایع افتخار است و نشان از استقلال دارد و بس؛ اما اکنون که در بن بست و ایزولاسیون منطقه ای و تنفر مردم خاورمیانه، استخوانهای ولایت فقیه در حال خوردشدن است و رژیم در طوفان ژئوپولتیک در منطقه، تعادل استرتژیک خود را از دست داده، توسل به بی بی سی و مجله اشپیگل و کانال ۴ تلویزیون انگلیس یا جریده گاردین، آبی برایش گرم نخواهد کرد. این مقاومت با پشتوانه مردم ایران با استراتژی سرنگونی نظام استبداد دینی، با مدیریت شایسته خانم رجوی رئیس جمهور مقاومت در به کرسی نشاندن حق حاکمیت مردم از طریق کانونهای شورشی، مسیر پر بار و افتخار آمیزی را طی کرده و به ترفندهایی از اینگونه که می خواهد چهره رژیم را در واپسین ایام بزک کند، در یک کلام می گوید: آزادی خواهی، عدالت جویی در گروه خون ماست نه در شعاربرای کسب قدرت.
در خاتمه به بخشی از اطلاعیه کمسیون امنیت شورای ملی مقاومت اشاره می شود:
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورای ملی مقاومت به تاریخ ۲۰ آبان ۱۳۹۸ در بیانیه خود می نویسد:
" تشدید تحریمهای بین المللی و مشخصاً تنگ شدن حلقه محاصره بر خلیفة ارتجاع و لیست گذاری اطرافیان او همزمان با اوج گیری اعتراضات مردم ایران و فعالیتهای کانونهای شورشی، مبین آن است که زمان بسرعت علیه فاشیسم دینی حاکم بر ایران در حرکت است و بقای آنرا با چالش بی سابقه ای روبرو کرده است.
در چنین شرایطی آخوندها با تشدید فعالیتهای تروریستی علیه مقاومت ایران و با شیطان سازی هر چه بیشتر علیه مجاهدین تلاش میکنند وانمود کنند که رژیمشان آلترناتیوی ندارد و بهتر است روزگار مماشات با آنها ادامه پیدا کند. دست و پا زدنهای گشتاپوی دینی علیه مقاومت ایران در پوشش رسوای «اعضای سابق مجاهدین» این بار از طریق رادیو بیبیسی ۴ و سرویس جهانی در این شمار است.
لجنپراکنیهای امروز همان «اعضای سابق» که در واقع اعضای کنونی وزارت اطلاعات ملایان هستند و در گذشته بارها با اسناد و مدارک متقن افشا و از جمله در دادگاه آلمان بخاطر همین قبیل افترائات در اشپیگل محکوم شده اند، تعجبی برنمی انگیزد. این سناریوسازی تکراری وزارت اطلاعات برای مخدوش کردن چهرة مجاهدین در آلبانی، زمینه سازی برای اقدامات تروریستی بیشتر است."
دکتر منشور وارسته
(کارشناس روابط بین الملل)
(1)- https://www.bbc.com/persian/iran/story/2005/08/050823_ag-sr-28mordad-radio.shtml
(2)- Donald Makinson
(3)- مارک کورتیس, Secret Affairs: Britain's Collusion with Radical Islam, March 2012.
(4)- Government Strategic Defence and Security Review