شرق الاوسط بين المللي ۲۹/۸/۹۵ : « ديروز مقاومت ايران (مجاهدين خلق) جلسه اي را با حضور پارلمانترها و شخصيتهاي سياسي بريتانيا براي بررسي وضعيت حقوق بشر در ايران، بخصوص بعد از توافق اتمي، در مجلس عوام اين كشور برگزار كرد.
اين جلسه يك روز پس از آنكه ايران به دليل نقض مداوم حقوق بشر در كميسيون حقوق بشر سازمان ملل محكوم شد، براي بررسي چگونگي فايل صوتي جدال برانگيزي كه در رابطه با اعدامهاي 1988 وجود دارد، برگزار گرديد و 220نفر از اعضاي مجلس عوام و اعيان انگليس از سه حزب كارگران و محافظه كاران و حزب ليبرال دمكرات و همچنين نمايندگان مستقل بيانيه اي در رابطه با اين فايل صوتي صادر كردند. ...حسين عابديني سخنگوي شوراي ملي مقاومت در بريتانيا به ”الشرق الاوسط“ گفت اين جلسه از اهميت سياسي خيلي زيادي برخوردار بود چراكه طرح 10ماده اي مريم رجوي را براي يك ايران آزاد مورد توجه قرار ميدهد.
وي به صدور بيانيه حمايت از شوري ملي مقاومت ايران ”مجاهدين خلق“ و در خواست از دولت بريتانيا در رابطه با به رسميت شناختن ”قتل عام تابستان 1988 و شناسايي آن بعنوان يك جنايت ضد بشري و علاوه بر آن محاكمه قضايي مسئولين ايران و منجمله مسئوليني كه در دولت روحاني هستند، اشاره كرد. اين بيانيه كه توسط نمايندگان بريتانيا امضا شده است از دولت بريتانيا ميخواهد كه ”اين قتل عام ضد بشري را يك جنايت ضد انساني اعلام كرده و آنرا محكوم كند و از كميسارياي عالي حقوق بشر و شوراي حقوق بشر و مجمع عمومي سازمان ملل و شوراي امنيت خواسته است كه در مورد اين موضوع و تحويل مسئولين اين جنايت ضد بشري به ميز عدالت تحقيق نمايد كما اينكه از دولت بريتانيا خواستار اينستكه از تلاشهاي مردم و مقاومت ايران براي محقق شدن منشور دمكراتيك ده مادهاي رئيس جمهور اين مقاومت پشتيباني نمايد.
در بيانيه اي كه مريم رجوي در رابطه با جلسه مجلس عوام بريتانيا صادر كرد، گفت: مذاكرات اتمي كشورهاي پنج بهعلاوه يك با رژيم آخوندي و عواقبي كه در سه سال اخير در پي داشت، ايران را در كانون توجهات بينالمللي قرار داده است. اكنون شانزده ماه از امضاي توافق اتمي گذشته است. بنابراين زمان كافي براي آزمون سياستها وجود داشته است و توافق اتمي فرصتي براي رژيم آخوندها بود كه رفتارش را تغيير داده و در عرصه بينالمللي از آشوب و تروريسم دست بردارد. ....خانم رجوي تاكيد كرد (در نقطه مقابل آخوندها) ، مردم و مقاومت ما در تلاشهاي آزاديخواهانه خود در حال پيشرفت بودهاند و يك دستاورد مهم شكلگيري جنبش دادخواهي سيهزار زنداني سياسي قتلعام شده در تابستان سال ۱۳۶۷ است. ...خانم رجوي در پيام خود به جلسه مجلس عوام تاكيد كرد ”هدف او به رسميت شناساندن اين قتل عام بزرگ بعنوان يك جنايت عليه بشريت و قرار دادن مسئولان آن در برابر عدالت است. اگر سكوت و بيعملي جامعه بينالمللي كه باعث فرار جنايتكاران از عدالت شد، نبود، موج اعدام و سركوب در ايران تا امروز ادامه نمييافت. خانم رجوي گفت: ...من از منتخبان مردم بريتانيا، از كليساي اين كشور و از همه مردم انساندوست بريتانيا براي كمك و حمايت بيشتر از اين مبارزه ياري ميخواهم. جنبش دادخواهي يك هدف مشترك و عادلانه است كه ريشه در شرافت انساني دارد. ما به ياري شما در اين دادخواهي نيازمنديم. ما بهياري شما براي ترغيب دولتهاي غرب جهت بهرسميت شناختن مبارزه مردم ايران براي تغيير رژيم نيازمنديم