در حالی که ورشکستگی بودجه و خالی بودن خزانه و سرباز کردن بحرانهای حاد اقتصادی و اجتماعی و شکستهای پیدرپی نظام ولایت در منطقه، جنگ گرگها را در زمینههای مختلف از ابلاغ و اجرای قانون حجاب اجباری تا گران کردن بنزین، تشدید کرده، مجلس رژیم روز سهشنبه ۱۳ آذر، شاهد تندترین حملات به پزشکیان و ظریف بود.
یکی از اعضای مجلس به نام کوچکزاده، با اشاره به ظریف گفت: «مردک گفته ما با آمریکا مذاکرهٔ بالاتر از چی چی (برجام) هم میکنیم. تو چه کارهٔ این مملکت هستی؟! من کاری ندارم که این جایگاه (معاون راهبردی پزشکیان) را قانونی گرفته یا غصب کرده! ما اجازه نخواهیم داد این مملکت را در حلقوم آمریکا هل بدهید».
در همین جلسه، یکی دیگر از اعضا، آخوند روانبخش، پزشکیان و اظهارات او در گفتگوی تلویزیونی دربارهٔ لایحهٔ «عفاف و حجاب» را مورد حمله قرار داد و با بیان اینکه او «قسم خورده مجری قانون اساسی باشد و قوانینی را که مصوب مجلس است باید اجرا کند چرا میآید توی برنامه رسمی توی تلویزیون میگوید من قانع نشدم ابهام دارم... این قانون است».
آخوند روانبخش سپس حملهٔ خود را متوجه ظریف کرد و گفت: «اگر قانونی که مصوب مجلس است در سال۴۰۱ برای کسانی که دو تابعیتی هستند اینها حق ندارند در شغلهای حساس باشند الآن ما میبینیم که فردی که خودش در این جایگاه قرار گرفته و جایگاه قانونی ندارد میرود رسماً در جایگاه معاونت راهبردی برای این نظام خط و نشان میکشد... که ما حاضریم فراتر از هستهیی هم بیاییم مذاکره بکنیم فراتر از هستهیی چی هست؟ آیا میخواهند بروند سر موشکها دوباره؟ الآن در وین چه خبر است؟».
اما این حملات به ظریف ختم نمیشود. آخوند رسایی در حساب ایکس خود نوشته است: «علاوه بر ظریف که فرزندانش تابعیت آمریکا دارند و طبق قانون بهدلیل تعارض منافع نمیتواند مسئولیت حساس داشته باشد، عارف معاون اول هم به دلیل تابعیت فرزندش منع قانونی دارد و بهصراحت قانون وی دیگر معاون اول نیست».
به این ترتیب بیشازپیش آشکار میشود که ظریف و غیره بهانه است و خود پزشکیان نشانه است؛ تا او را از موضع رندانهٔ «یکی به نعل و یکی به میخ، پایین بیاورند و به طور تمامعیار مجری خط خود سازند.
البته این وضعیت، پیآمد حرف خود پزشکیان است که از اول تصریح کرده که برنامهیی جز اجرای برنامهٔ خامنهای ندارم یا میگفت وقتی بر برنامهٔ دولت رئیسی هست چرا برنامهٔ دیگری بریزیم! بهنحوی که اصلاحگران کمتر وارد به بازیهای قدرت را هم گم و گیج کرده بود و برخی کابینهٔ «وفاق» او را دولت دوم رئیسی توصیف کردند.
با این همه، بازیگران باند غالب که سررشته آنها در تار عنکبوت ولایت به بیت الفساد مقام عظما ختم میشود، دست برنمیدارند. چرا که پزشکیان تلاش کرده، هم از مواهب قدرت و غارتی که پایهاش بر جنایت استوار است برخوردار باشد و هم با دعاوی عوامفریبانه، خود را بیتقصیر وانمود کند و افتضاحات را به گردن باند مقابل بیندازد. بهخصوص که هیچیک از وعدههای انتخاباتی و درِ باغ سبز نشان دادنهای او از قبیل رفع فیلترینگ یا کاهش فشارهای سرکوبگرانه علیه زنان یا حرکت در جهت تنشزدایی و رفع تحریمها، نه تنها محقق نشده، بلکه وضعیت بهخصوص در تورم و گرانی و معیشت مردم وخیمتر شده است.
در چنین وضعیتی، جنگ گرگها در باتلاق شکستهای داخلی و منطقهیی و ناکامیهای بینالمللی لاجرم تشدید میشود. حنای «وفاق» و شعبدههای خلیفهٔ دجال و رئیسجمهورش رنگ میبازد و حملات طرفهای متخاصم علیه یکدیگر بالا میگیرد.
کار به جایی رسیده که باند غالب تیغ برکناری را بالای سر معاون اول و معاون راهبردی پزشکیان بالا برده است؛ تا آن جا که چند روز پیش قالیباف رئیس مجلس ارتجاع در کنفرانس مطبوعاتی خود به صراحت گفت اگر جای ظریف بودم «با ظرافت» به پزشکیان میگفتم بهتر است کنار بروم!