۱۳۹۹ تیر ۱۶, دوشنبه

احمدی بیغش:بحران هویت و بی اعتمادی رو به تصاعدی و از همه بدتر پیامدهای سیاسی و امنیتی ناشی از شیوع ویروس کرونا ...انتخابات ریاست جمهوری ...تحت الشعاع قرار خواهد داد

سایت خانه ملت(رژیم) ۱۵/۴/۹۹ :  محمود احمدی بیغش، نماینده شازند: نمایندگان محترم تقاضا دارم با گوش دل سپردن به چند دقیقه عرایض بنده و دغدغه های عمیقی که این جانب را وادار به این نطق کرد دست در دست هم دهیم تا با تدابیر هوشمندانه کشور را از شرایط سختی که وارد شده بیرون آوریم. همه می دانیم واذعان داریم که امروزه جمهوری اسلامی بواسطه اتفاقات تلخ و اقدامات غلط و ناصواب در بلند مدت و کوتاه مدت به شکل دردآوری در معرض آسیب های عدیده سیاسی و امنیتی قرار گرفته است که مهمترین آن به شرح زیر است:

1 - کشور ایران و مردم وفادار آن به سرزمین و نظام در حال گذران شرایط بسیار ویژه ای بوده و سخت ترین گردنه تاریخی را بعد از 41 سال سپری می کند و وضع موجود که حاصل سه پدیده الف - عملکرد غلط داخلی ب - نیت و اراده پلید برخی از جریانات داخلی از جناح ها و طیف های مختلف سیاسی . نبود کارآمدی و اقتدار لازم در کنار تنبلی و بی برنامگی در سطوح ملی، وضعیت بغرنجی را برای مردم در عرصه های مختلف پدید آورده است.
2 - برخی از مهمترین این ابرچالش ها به شرح ذیل است: بحران مسکن و جولان شبکه پرنفوذ دلالی با همکاری عوامل سوء استفاده گر مطاع در داخل سیستم های اجرایی و نظارتی در این حوزه، بحران خودرو و احاطه انحصار دو گروه خودروساز و سلطه شبکه مافیایی دلالی در آن، بحران ارز و سیاست های از دم غلط دستگاه های متولی که شائبه خودعامل بودن دولت بر گرانی ارز را بیش از هر زمان دیگر تشدید می کند
بحران ارزاق و مایحتاج ضروری مردم که با وضع گرانی مشکوک و نامتوازن در جامعه ممکن است عواقب ناگواری را در سال جاری رقم بزند، بحران تهدید سلامت و پیامدهای پیچیده و عمیق آن در جامعه به ویژه بعد از گسترش بیماری مرگبار کرونا، بحران بی اهمیت شدن قوانین به دلیل ناکارآمدی قوانین، بازدارنده نبودن مجازات ها، گستاخ شدن عده ای مغرض و کینه جو که با آتش زدن منابع، مراتع و جنگل ها محیط زیست ایران را نابود می کنند.
بحران قاچاق از نابودی جنگل های شمال گرفته تا قاچاق خاک، حیوان، سوخت، انسان، کالا، ارز و مواد مخدر، بحران های متعدد اجتماعی همچون سست شدن بنیان خانواده و بی میلی و بی رغبتی شدید نسل جوان به موضوع ازدواج.
بحران هویت و بی اعتمادی رو به تصاعدی و از همه بدتر پیامدهای سیاسی و امنیتی ناشی از شیوع ویروس کرونا که به احتمال زیاد بزرگ ترین و حساس ترین رخداد سیاسی کشور یعنی انتخابات ریاست جمهوری در سال 1400 را تحت الشعاع قرار خواهد داد و حتی شاید مانع برگزاری این انتخابات یا به تعویق افتادن آن شود.
لذا یکی از جدی‌ترین اولویت های مجلس یازدهم باید ورود به موضوع انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده باشد و با پیش بینی احتمال های لازم از جمله شرایط خاص کشور و کرونا، تدابیر لازم را برای روش های جایگزین طبق قانون اساسی بیاندیشد وگرنه تبعاتی را در پی خواهد داشت. برای خروج از بن بست های فعلی. یکی از ضروریات پیش رو، ورود به سیاست خارجی است که نیاز به پست اندازی گسترده در وزارت خارجه و سفارتخانه های ایران است که ناکارآمدی‌ها در آن موج می‌زند.
اصلاح قانون ریاست جمهوری و قانون شوراها. اعمال روش های جدید در این دو قانون به منظور ارتقای سطح کیفی نامزدها و مشارکت هوشمندانه نیاز اساسی کشور است. از سوی دیگر با توجه به افزایش لجام گسیخته ناهنجاری های اداری - اجتماعی در کشور پیشنهاد می‌گردد سازمان ملی نظارت بر کلیه امور کشور توسط مجلس تأسیس و تشکیل گردد و همچنین مرکز پژوهش ها و دیوان محاسبات که از قدرت و کارایی تنزل یافته ای برخوردارند دچار دگرگونی شده و در سطوح مختلف مورد بازبینی قرار گیرد.
در عرصه بین الملل که جهان به طرز دردآوری گرفتار ویروسی خطرناک و مرگبار قرار گرفته و همه ملت ها از گذار این بیماری مرگبار دچار خسارت های سنگین اقتصادی و روان پریشی فردی و گروهی شده‌اند، تقریبا تمام دولت ها با خروج مقطعی از سیاست‌های فراملی تمام تمرکز خود را بر سیاست‌های فروملی با اولویت کنترل بیماری و مدیریت شرایط سخت اقتصادی، معیشتی، اجتماعی کرده‌اند. این موضوع جهان معاصر را در آستانه تحول زیربنایی و تغییر بسیاری از عادات اجتماعی و فردی گذشته قرار داده و در حال تغییر در سبک زندگی ملت ها است که بطور قطع و یقین پیامدهای گسترده کوتاه مدت و میان مدت به دنبال خواهد داشت.
اما در چنین وضعیت خاصی، برخی قدرت های غربی که خوی ظلم و ستم و انسان کشی در سرشت آنها نهادینه شده است با محوریت آمریکا دچار عبرت نمی‌شوند و همچنان اصرار بر روش غلط و ظالمانه دارند. به همین دلیل شاهد هستیم که بنیانگذار لبریالیسم پوشالی با همفکران خائن داخلی چگونه اهرم فشار بر مردم ایران و محاصره معیشتی را بر هموطنانمان در چنین شرایط سختی تنگ‌تر و تنگ‌تر نموده اند.
قدر مسلم یکی از عوامل اصلی نابسامانی فعلی، سیاست های غلط در غلط دولتمردانی بوده که با نادیده گرفتن همه دستاوردهای ارزشمند داخلی در عرصه های مختلف با بی تدبیری محض تن به توافقات فاقد پشتوانه حقوقی در سطوح بین المللی داده و ده ها تعهد پرهزینه بر کشور تحمیل کرده اند و به جای پاسخگویی در برابر ملت متأسفانه مدال افتخار بر سینه آنها نصب شد.
حال که کشور به واسطه این بی تدبیری های نابخشودنی، به بدترین شرایط ممکن افتاده این مدال آفرینان بی کفایت سر در زیر برف فرو برده و قالب تهی کرده و از شرمساری خود را در عرصه نمایان نمی کنند و ننگین تر از همه این است که جریان فکری پلشت و عقیم شده این جریان برای سرپوش گذاشتن بر این همه خفت و خواری و ضرر و زیانی که طی سال های حکمرانی خود بر کشور و ملت وارد کرده و حال که به دوران یائسگی سیاسی رسیده اند جو را جور دیگری متشنج می کنند و با دادن قلم به دست پیشکسوتان فراموشکار خود بیشرمانه علیه نظام و رهبری قلم فرسایی می کنند در حالی که نمی دانند این روش های منسوخ شده آنها از سال 76 تا 88 خریدار داشت و دیگر با این روش های مرموز نمی توانند از محضر عدل الهی و شرمساری میان ملت مظلوم ایران خلاصی یابند.. در پایان به رئیس جمهور عرض می کنم، آقای رئیس جمهور همانگونه که رهبری عزیز خطاب به شیطان بزرگ آمریکا فرمودند که دوران بزن و دررو گذشت، باید به شما و تیم و همفکرانت بگوییم،دوران خراب کن و دررو گذشت. باید بعد از این دوره به ملت بزرگ ایران در پیشگاه دستگاه قضایی، پیشگاه عدل الهی پاسخگو باشید. والسلام .. ».
سیاست خارجی رژیم