وضعیت قرمز کرونایی
بازتاب آمار دهشتناک تلفات کرونا و هراس از تبعات و نتایجی که میتواند در جامعهٔ ملتهب کنونی به بار آورد، رسانههای باند غالب رژیم را نیز به واکنش واداشته است.
اوضاع بهغایت در هم تنیده و آشفته است
روزنامهٔ رسالت وابسته به باند غالب (۸مرداد۹۹) با تذکار اینکه «وضعیت وخیم است و حالِ ۲۶ استان خوب نیست» ستاد ملی مقابله با کرونا را به «اعمال محدودیتهای جدیتر و سختگیرانهتر» توصیه کرده و هراسان هشدار داده که «اگر دیرتر دست بهکار شود و تیر برنامهها و اقدامات بعدیاش به خطا برود، آب از سر میگذرد و آنوقت است که اتخاذ هر تصمیم و اقدام عاجلی پاسخگوی بحران احتمالی نخواهد بود».
رسالت در تشریح بحران اذعان میکند که «وقتی واژه بحران را بهکار میبریم، یعنی اوضاع بهغایت درهمتنیده و آشفته است. مصداق بارزش ۶۰۰ بیمار جدید است که روزانه در بیمارستانهای تهران بستری میشوند، یا تعداد مبتلایان به کرونا در مشهد که ۳۰۰درصد رشد یافته»
در هیچ منطقهیی موفق به کنترل ویروس نشدیم
این روزنامه در ادامه افزوده:
«در حال حاضر بیش از ۵۰۰۰روستا با جمعیتی بالغ بر ۱/۱ میلیون نفر فاقد آب هستند و ۶۰۰۰روستا در کشور با تانکر آبرسانی میشوند». و «کمبود شدید و بعضاً نبود اقلام مختلف بهداشتی از جمله ماسک، دستکش و نیز مواد ضدعفونی که گریبان روستاییان را گرفته» جان آنها را به مخاطرهٔ کرونا انداخته است.
رسالت بهنقل از مقامات دستاندرکار و درست در نقطهٔ مقابل بلوفهای شیادانهٔ سران رژیم اذعان کرده است:
«در هیچ منطقهیی در تهران موفق به کنترل ویروس نشدیم. ما در کشور هم هنوز نتوانستهایم مطابق دیگر کشورهای جهان این بیماری را کنترل کنیم... شرق استان گلستان [با] یک میلیون جمعیت ... کل تختهای موجود ... کمتر از هزار و ۵۰۰تخت است ... بنا بر این تختهای بیمارستانی بیش از این کشش بستری بیماران را ندارند»
اگر ادعای تو خالی شیخ شیاد مبنی بر وجود دهها هزار تخت خالی در کشور را بهخاطر بیاوریم که آنرا به توانمندی ناداشتهٔ دولت نسبت میداد، اعترافات ناگزیر فعلی کارگزاران رژیم عمق فریبکاری و سهلانگاری مجرمانهٔ سردمداران نظام را برملا میکند.
راهحلهای ولایتمدارانهٔ صد من یک غاز
شایان تأمل است که روزنامهٔ حامی ولیفقیه اگر چه برای مقابله با بحران کرونا لیست مطولی از راهحلهای «صد من یک غاز» از جمله انسجام در وحدت فرماندهی، تمرکز بر اصل بدبینی، مدیریت بحران، عدم ثبات اقتصادی و... ردیف کرده است؛ اما حواسش جمع بوده که به حیطهٔ هزینههای اقتصادی که لازمهٔ این مبارزه است، هیچ اشارهیی نکند! زیرا در آنصورت باید پاسخ دهد که چرا خامنهای ولینعمت جنایتکارش از داراییهای صد میلیاردی ـکه از اموال محرومان اندوخته ـ دهشاهی هم صرف ریشهکنی کرونا نکرده است.
یک روزنامهٔ دیگر باند غالب نیز با هراس بیشتری وخامت شدید اوضاع را برشمرده و نسبت به وضعیت قرمز در تهران هشدار داده است. این روزنامه درست برخلاف توافق خامنهای و روحانی، برگزاری کنکور و مراسم محرم را مورد تردید قرار داده و افزوده:
«در چنین شرایطی اما هنوز ادارات با ظرفیت کامل کار میکنند و محدودیتهای جدید برای کاهش شیوع این بیماری اعمال نمیشود. قرار است کنکور برگزار و مراسم ایام محرم و صفر نیز با شرایط خاصی برپا شود. البته وزیر بهداشت به صراحت اعلام کرده است برگزاری مراسم پرجمعیت در محرم ممنوع میشود». (وطن امروز ـ ۸مرداد)
تأثیرات یک پیام
آخوند فاضل میبدی مدرس حوزه جهل و جنایت قم نیز ضمن لگدی به روحانی که حکم عزاداری در شرایط کرونایی صادر میکند گفت: «دغدغه رئیسجمهور نباید مراسم عزاداری باشد، بههرحال این مسأله متولی خاص خودش را دارد، دغدغهٔ رئیسجمهور باید این باشد که جامعه از کرونا خسارت کمتری ببیند و باید در سخنان خود تجدیدنظر کنند. (انتخاب. ۷مرداد ۹۹)
اکنون بهنظر میرسد پیام اخیر رهبر مقاومت آقای مسعود رجوی در افشای سوءاستفادهٔ سردمداران نظام از نام امام حسین (ع) و مراسم محرم موج جدید دیگری را بر علیه این تصمیم ریاکارانه در داخل ایران ایجاد کرده است، بهنحوی که مهرههای خودی نیز رو در رو با خامنهای و روحانی و «خط کار کلان تلفات و سپر انسانی در برابر خطر قیام و سرنگونی» زبان به مخالفت گشودهاند. شایان ذکر است که این اولین بار نیست که پس از پیام رهبر انقلاب با موجی از مخالفت با ولیفقیه نظام حتی در درون مهرههای خودی رژیم بر مواجه هستیم. پیشتر هم بهدنبال پیام رهبر انقلاب مبنی بر حسابرسی از خامنهای که چرا از داراییهای ۱۰۰میلیاردیاش حتی اندکی در کمک به مردم و مقابله با کرونا هزینه نمیکند باز هم با جریانی در داخل نظام مواجه شدیم که همین مسأله را رو در روی ولیفقیه نظام مطرح و روی میز آوردند.
واقعیت این است که هر چه شرایط برای نظام بحرانیتر میشود و وقوع یک انفجار عظیم اجتماعی در چشمانداز نزدیکتری قرار میگیرد، در وحشت از انفجار اجتماعی این تعارضات بیشتر و عمیقتر میشود و مشخصاً رودررویی با شخص ولیفقیه طلسمشکسته نظام که روزبهروز ضعیفتر و درماندهتر میشود بیشتر خواهد شد. نمونههای گستاخی مهرهها و رسانههای خودی در مقابل خامنهای مؤید همین واقعیت است.