۱۳۹۹ فروردین ۲۷, چهارشنبه

وای از دست این«ماهواره‌ها»!

ترس از ماهواره
                 ترس از ماهواره        ---       آمادگی برای روزهای سخت‌تر
روحانی روز یکشنبه ۲۴فروردین ۹۹ با تأکید به برداشتن «همهٔ ممنوعیتها در تردد بین شهرستانها در استانها» و لغو قرنطینهٔ نیم‌بند، بر فرستادن مردم بی‌پناه و بی‌بضاعت به کام مرگ کرونا اصرار ورزید:‌

«از امروز همه ممنوعیتها در تردد بین شهرستانها در استانها برداشته می‌شود هیچ استانداری هیچ استانی حق ندارد در استان خودش تردد بین شهرها را برایش مانع ایجاد بکند و پلیس محترم هم به این مصوبه ما توجه خواهد داشت نیروهای عزیز بسیج ما هم به این مصوبه توجه دارند از امروز تردد بین شهرستانها در استانها به‌طور کامل آزاد است بین استانها هم که فعلاً ممنوع هست و می‌گوییم بین این استان و آن استان تردد نباشد این هم از روز اول اردیبهشت این ترددها آزاد می‌شود».

این در حالی است که نمکی وزیر بهداشت رژیم به‌خلاف رئیس‌جمهور ارتجاع از «روزهای سخت‌تر» خبر داد:

«من خودم را برای روزهای سخت‌تری آماده‌ کرده‌ام».(ایسنا ۲۵فروردین ۹۹)

زالی رئیس ستاد مبارزه با کرونا رژیم در تهران نیز به‌رغم اصرار روحانی به لغو قرنطینهٔ نیم‌بند هشدار داد:

«امروز ممکن است خوب برای مردم اتفاقی نیفتد طبیعی است اما یادمان باشد بازتاب چنین حضوری امروز نیست و تقریباً برمی‌گردد به شاید به دو هفته دیگر و ما آمار مبتلایانمان در دو هفته دیگر ایجاد خواهد شد»‌.

(شبکه خبر رژیم. ۲۳فروردین ۹۹)

روزنامهٔ حکومتی اعتماد ۲۴فروردین نیز در نقطه مقابل روحانی به‌نقل از زالی، سرکردهٔ ستاد مقابله با کرونا در استان تهران بر «قرنطینهٔ کامل و تعطیلی تام و تمام» تأکید کرد:

«این استان هم‌چنان در وضعیت قرمز قرار دارد و همزمان بسیاری از دیگر استانهای کشور نیز وضعی مشابه دارند. در چنین شرایطی طبیعتاً تنها روش منطقی همان قرنطینه کامل و تعطیلی تام و تمام ادارات و کسب‌ و کارهاست»‌ این روزنامه در ادامه با اشاره به هشدار «سازمان بهداشت جهانی به کشورهایی که به‌سرعت در حال خروج از قرنطینه هستند»، مبنی بر این‌ که «کار مقابله با کرونا را تمام‌شده تلقی نکنند» نوشت:

«این بیماری و اپیدمی خاص ویروسی به‌ نحوی عمل می‌کند که همواره نتایج آمار و ارقام با تأخیر یک تا دو هفته‌یی قابل اتکاست. بنابراین دست‌کم در تهران و البته بسیاری از استانها هنوز برای بازگشت به شرایط عادی بسیار زود است».
عقب‌نشینی از قمپزهای قبلی
با این وجود روحانی با برخورداری از پشت‌گرمی و حمایت خامنه‌ای همهٔ هشدارها را نادیده گرفته و بر لغو قرنطینهٔ‌ نیم‌بند اصرار می‌ورزد. شیخ جنایتکار کشتار دسته‌دسته مردم در اثر تردد به اماکن عمومی و ابتلاء به ویروس مرگبار کرونا را بر اعتراضات و قیام عمومی ترجیح می‌دهد.

از سوی دیگر روحانی به‌رغم اصرار‌ورزی جنایتکارانه در فرستادن مردم تهیدست و فقیر به کام مرگ تلاش می‌کند راه را برای فرار احتمالی در آینده باز بگذارد. از این رو با کوتاه‌آمدن از قمپزهای قبلی‌اش گفت:

«به‌هرحال از لحاظ تخت بیمارستانی از لحاظ نیروی انسانی از لحاظ پزشک از لحاظ پرستار از لحاظ تختهای ویژه از ‏لحاظ وسیله تنفس مصنوعی امکاناتی که می‌خواهد داشته باشد به‌هرحال امکانات وزارت بهداشت و درمان به‌رغم ‏این‌که الحمدلله خوب بوده و خوب هست اما در عین‌حال محدود هست نامحدود نیست».(شبکهٔ خبر رژیم. ۲۴فروردین ۹۹)

اظهارات نمکی وزیر بهداشت رژیم در روز دوشنبه هم مؤید همین وضعیت وخیم است:

«تعداد تخت‌های بیمارستانی کشور در خوش‌بینانه‌ترین حالت ۱.۶ به هزار نفر است؛ و از همهٔ کشورهای اروپایی مثل فرانسه با ۶.۶تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت کمتر است».(همشهری آنلاین. ۲۵فروردین ۹۹)

به‌علاوه این اظهارات دال بر بطلان فریبکاری روحانی مبنی بر هزاران تخت خالی بیمارستانی است که وی در وحشت از انفجار اجتماعی به آن متوسل می‌شود تا از هر گونه جرقهٔ احتمالی در میان اقشار مختلف مردم جلوگیری کند.
واکنش هیستریک
شیخک دجال به‌نحو هیستریک به تمسخر خالی بندی‌های مضحکش در میان عموم مردم نیز واکنش نشان داد:
«حالا بعضی از این مقایسه خوششان نمی‌آید یعنی ما وقتی می‌گوییم وضع ما از اروپا بهتر هست و آنها وضعشان از ما بدتر هست. واحسینا نمی‌دانید این ماهواره‌ها چه خاکی به‌سر می‌کنند چه عصبانیتی می‌گویند رئیس‌جمهور ایران گفته وضع ما از اروپا بهتر است خب بله بهتر هست!»

عبارت «ماهواره‌ها چه خاکی به‌سر می‌کنند» بیانگر عمق گزیدگی روحانی نسبت به رسانه‌های مقاومت است که قمپزهای وی را افشا و به‌سخره می‌گیرند؛ و جملهٔ «بله بهتر است» حاکی‌است که وی تا کجا از این‌که ژست‌های تو‌خالی‌ و مسخره‌اش مورد استهزاء عامه قرار گرفته، هیستریک شده‌ است.
شورش و قیام ترجمان روزهای سخت‌تر نظام
روحانی با اصرار بر اجرای طرح ضدانسانی موسوم به «فاصله‌گذاری هوشمند» که ترجمان گسیل تهیدستان به میدان مین کروناست، نشان داد که به تأسی از ولی نعمت خود، خامنه‌ای که برای حفظ نظام تبهکار ولایت فقیه درصدد است بلای کرونا را به نعمت و فرصت تبدیل کند؛ او نیز در وحشت از خفگی اقتصادی و قیام اجتماعی گسیل مردم به میدان مرگ را انتخاب کرده است، اما همان‌گونه که وزیر بهداشت رژیم اذعان کرد، هم ولی‌فقیه و هم رئیس‌جمهور ارتجاع باید خود را برای «روزهای سخت‌تر» آماده ‌کنند.

بدون تردید خلق ستمدیده و آخوندگزیده، شورش و قیام در برابر جانیان و غارتگران آخوندی را به مرگ در اثر کرونا ترجیح می‌دهند.