براساس آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، شمار مبتلایان به کرونا در سراسر جهان به بیش از یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر و شمار قربانیان بیماری کووید ۱۹ نیز به بیش از ۱۱۴ هزار نفر رسیده است.
ایالات متحده با بیش از ۵۶۰ هزار نفر مبتلا و مرگ بیش از ۲۲ هزار نفر بیشترین آمار مبتلایان و فوتی های کرونا را در جهان دارد. اسپانیا، ایتالیا، و فرانسه پس از آمریکا بیشترین شمار ابتلا را دارند. در اسپانیا تا کنون ابتلای بیش از ۱۶۹ هزار نفر به کووید ۱۹ ثبت شده و بیش از ۱۷هزار نفر جان خود را از دست دادهاند. در ایتالیا نیز بیش از ۱۵۶ هزار نفر مبتلا هستند و مرگ بیش از ۱۹ هزار نفر گزارش شده است. شمار مرگ به دلیل ابتلا به کرونا در بریتانیا به بیش از ۱۰هزار و ۶۰۰ نفر رسیده است.
اما چین بالاترین شمار روزانه مبتلایان در پنج هفته اخیر را گزارش کرده است. براساس اعلام مقامات این کشور روز یکشنبه ۱۰۸ مورد جدید کرونا در چین ثبت شده است. این در حالی است که آمار رسمی ارائه شده توسط دولت چین، قابل راستیآزمایی و تایید توسط کارشناسان مستقل نیست و از این رو نمیتواند به عنوان آمار معتبر و نهایی تلقی شود.
همچنین در فرانسه امانوئل مکرون، رئیس جمهوری این کشور، روز دوشنبه هشدار داد که ادامه قرنطینه برای چند هفته دیگر در فرانسه ادامه خواهد داشت. فرانسه روز یکشنبه، تعداد کمتری از تلفات روزانه به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ را گزارش داده بود.
اسپانیا، دیگر کشور اروپایی که با شمار بالای مرگ و ابتلا به کرونا روبرو است، از آمادگی برای بازگشایی بخشهایی از اقتصاد این کشور خبر داده است. این تصمیم دولت اسپانیا پس از کاهش شمار قربانیان طی روزهای اخیر گرفته شده است. با این حال پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا، اعلام کرده که «ما همه مایل به بازگشت به خیابانها هستیم. اما آرزوی ما پیروزی بزرگتر در این نبرد است.»
تعداد مبتلایان به کرونا در آلمان نیز به بیش از ۱۲۷هزار نفر رسیده است. شمار مبتلایان روز یکشنبه ۲هزار و ۵۳۷ نفر اعلام شد که این آمار نسبت به روزهای گذشته کاهش یافته است.
اما در پی بحران کرونا و افت شدید قیمت نفت، همچنین جنگ قیمت نفت بین روسیه و عربستان سعودی، اوپک و متحدان او روز یکشنبه ۲۴ فروردین ماه در دهمین نشست فوقالعاده خود، بر سر کاهش تولید روزانه ٩ میلیون و ٧٠٠ هزار بشکهای در ماههای مه و ژوئن به توافق رسیدند.