۱۳۹۹ فروردین ۱۹, سه‌شنبه

ماشین لباسشوئی درگیری میان گروه‌های تحت الحمایه آنکارا را شعله‌ور کرد


رسوایی های گروه های سوری طرفدار آنکارا در سوریه را پایانی نیست و شاید آخرین فصل آن، بروزاختلاف بر سر سرقت یه دستگاه «ماشین لباسشویی» میان دو زیر شاخه وابسته به گروه «سلطان مراد» طرفدار ترکیه در شهر راس العین در شمال حسکه باشد که به گزارش امروز 7 اوریل مرکز دیده بان حقوق بشر سوریه، به درگیری مسلحانه بین این دو گروه تبدیل و منجر به زخمی شدن 4 تن از عناصر آنها شد.

براساس این گزارش، دو نفر از مجروحان به دلیل جدی بودن جراحات وارده به بیمارستان های ترکیه منتقل شده اند.
این نخستین بار نیست که درگیری با سلاح های سبک میان عناصر گروه «الاحرار الشرقیه» وفادار به ترکیه در شمال سوریه از یک سو و چوپان های روستای قاسم در منطقه راجو از سوی دیگر به دلیل عدم پرداخت بدهی های مالی عناصر این گروه ها در چند روز گذشته بروز می کند.

اقدامات تجاوز کارانه این گروه ها در مناطق حضور آنها در شمال سوریه، ادامه دارد به طوری که آنها مبادرت به اخراج شماری از خانوار های این روستا و مصادره گله های گوسفند متعلق به آنها کردند.

بروی زمین کشاندن شهروندان
این گروه ها همچنین یک شهروند کرد از روستای میرکان از توابع منطقه معیطلی در حومه شمالی عفرین را دستگیر کرده وبعداز ضرب و شتم و شکنجه وحشیانه ، او را به خودرو نظامی بسته و جلوی چشم اهالی و به هدف ایجاد رعب و وحشت، شروع به کشیدن وی بروی زمین کردند.

بر أساس ادعای این عناصر مسلح، این شهروند کرد در اداره خودگردانی (نیروهای كرد) در عفرین كار می كرد كه این ادعا از سوی همسایگان و مردم روستا، كاملاً تکذیب شد.

محرومیت از آب
در همین زمینه و به گفته منابع آگاه به العربیه نت، در حالی که ساکنان این مناطق در اثر شیوع ویروس کرونا و در حالی که توان مندی های بهداشتی منطقه برای مقابله با آن، در حد صفر است، گروه های وابسته به آنکارا سعی در وادار کردن نیروهای «سوریه دموکراتیک» به تأمین برق برای مناطق خود در ازای تامین مجدد مناطق زیر سیطره سوریه دموکراتیک به آب اشامیدنی هستند ولی این کار برغم وساطت های مکرر روسیه میان طرفین، تا این لحظه صورت نگرفته است.

بیشتر اهالی این منطقه نیز از کمبود آب آشامیدنی که بشت نیامند آن هستند، شکایت دارند؛ به ویژه در این روزها که بر حجم نگرانی ها بر اثر احتمال شیوع کرونا نیز افزوده شده است.

در حالی که «اداره بهداشت» در تشکیلات خودگردان، تاکنون هیچ گونه مورد ابتلاء به ویروس کرونا را در مناطق خود ثبت نکرده است. تشکیلات خودگردان از چند هفته پیش، گذرگاه مرزی «سیمالکا» با اقلیم کردستان عراق را به طور کامل بسته بود تا از شیوع کووید 19 جلوگیری کند.

این تشکیلات، همچنین از ورود بیگانگان به مناطق کنترل خود، جلوگیری کرده است.