۱۳۹۹ فروردین ۲۷, چهارشنبه

کرونا در ایران و جهان - هزاران استاد حق‌التدریس با مدرک دکترا و کارشناسی ارشد، کارگر پاره‌وقت دانشگاهها

آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان
                 آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان
آخرین آمار جان‌باختگان ویروس کرونا در ایران:
سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر روز، سه‌شنبه ۲۶فروردین ۱۳۹۹اعلام کرد آمار جان‌باختگان فاجعه کرونا در ۲۷۳شهر ایران بیش از ۲۸۲۰۰نفر شده است.

                  آمار به روز شده مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان:
مبتلایان به کرونا در جهان: ۲.۰۰۰.۰۸۹
قربانیان کرونا در جهان: ۱۲۶.۷۵۵
مخالفت رژیم با اجباری کردن ماسک در مترو
زهرانژادبهرام، عضو هیات رئیسه شورای قلابی شهر تهران از ترس عواقب فرستادن مردم به قتلگاه کرونا گفت: ما معتقدیم مترو محل نشر ویروس کرونا است و هم‌چنان درخواست داریم مترو باید تعطیل شود. شرایط مترو با اتوبوس متفاوت است چرا که اتوبوس در فضای باز تردد می‌کند ولی در مترو هوا داخل واگن جابه‌جا می‌شود و انتشار ویروس در مترو برای مدیریت شهری نگرانی جدی ایجاد کرده است.

عباس متولیان عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران: وقتی یک اجبار پیش می‌آید وقتی این تهدید ویروس که یک تهدید سلامت است از یک تهدید سلامتی شروع شده بعد می‌شود تهدید اجتماعی، بعد می‌شود تهدید امنیتی، بعد می‌شود تهدید اقتصادی.

چیزی که ما در کشورمان داریم این است که ۸۰هزار تا مورد قطعی تست مثبت داریم اما این‌که چند نفر واقعاً کل افرادی که عفونت پیدا کردند و کل افرادی که بیمار شدند چقدر است قطعاً چندین برابر این است احتمالاً بین ۵تا ۱۰برابر حتی شاید بیشتر از این عدد باشد.
هزاران استاد حق‌التدریس با مدرک دکترا و کارشناسی ارشد، کارگر پاره‌وقت
اعتراف در خبرگزاری حکومتی ایلنا: هزاران استاد حق‌التدریس با مدرک دکترا و کارشناسی ارشد، کارگر پاره‌وقت دانشگاههای ثروتمند شده‌اند؛ آن هم در شرایطی که تمام حقوقشان مورد تاخت و تاز قرار گرفته و حال کرونا هم نان‌شان را آجر کرده است.

بیکاری نزدیک به ۵۰ تا ۶۰درصد از ۲۰هزار استاد حق‌التدریس کشور در اثر کرونا
قزلسفلو، نایب‌رئیس انجمنهای اساتید دانشگاهها: کرونا نزدیک به ۵۰ تا ۶۰درصد از ۲۰هزار استاد حق‌التدریس کشور را بیکار کرده است؛ یعنی چیزی حدود ۱۲ تا ۱۴هزار نفر. هیچ‌گونه حمایتی ‌از جانب وزارتخانه‌های دولتی از این جوانان تحصیل‌ کرده به‌عمل نیامده است.

روزنامهٔ حکومتی ستاره صبح: هنگامه ورود کرونا به کشور با مشکلاتی چون تورم بالا، بیکاری، نقدینگی بالا، بودجهٔ وابسته به نفت روبه‌رو بود. در عین‌حال پسا کرونا دوران سخت اقتصادی و سیاسی خواهد بود.

مردم در مشکلات پیشین پس‌اندازهای احتیاطی خود را مصرف کرده‌اند و حالا در بحران کرونا توان اندکی برای مقابله با این شرایط ویژه دارند.
کرونا در جهان:
رویترز - دونالد ترامپ کمک مالی به بهداشت جهانی را قطع کرد. آمریکا در سال ۲۰۱۹ بیش از ۴۰۰میلیون دلار به این سازمان کمک کرده بود.