۱۳۹۹ فروردین ۲۴, یکشنبه

کرونا در ایران و جهان - متخصص اپیدمیولوژی بیمارهای عفوفی: تنها ۶درصد از مبتلایان شناسایی شده‌اند--قسمت - دوم



 ایجاد قطعه جدید در بهشت زهرا (س) پس از شیوع کرونا
معاون شهردار رژیم در تهران از ایجاد قطعه جدید در بهشت زهرا (س) پس از شیوع کرونا خبر داد.

                          خبرگزاری حکومتی ایرنا - تاکسیرانی تهران:
۱۳راننده تاکسی در تهران بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
افزایش ۳۰تا ۴۰درصدی مسافران مترو تهران
فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران تعداد مسافران نسبت به هفته گذشته ۳۰تا ۴۰درصد افزایش یافت. به‌گفته او همزمان با اولین روز آغاز به کار مجدد برخی مشاغل بیش از ۳۰۰هزار نفر از طریق مترو تهران جابه‌جا شده‌اند.

مرتضی مبلغ معاون سیاسی و امنیتی اسبق وزارت کشور رژیم: آن‌قدر شرایط موجود سخت است که مشکلات اجتماعی و امنیتی نه تنها برای شرایط پساکرونایی بلکه در همین شرایط نیز ممکن است که در جامعه با مشکلات حاد اجتماعی مواجه شویم.

هشدار در مورد تست خصوصی کرونا پیش از مهمانی
علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران گفت هیچ تضمینی در مورد مؤثر بودن انجام تست کرونای خصوصی پیش از ورود به میهمانی‌ها وجود ندارد.
به گفته او در تست‌های کنونی پاسخ منفی کاذب نسبتاً بالاست: «بسیاری از تست‌های فعلی اگر بر مبنای آنتی ژن باشد، گاهی بین ۳۰تا ۵۰درصد منفی کاذب است، به این معنا که فرد احتمالاً مبتلا بوده ولی پاسخ تست منفی می‌شود.»

آخوند روحانی در اقدامی نمایشی خواستار جمعبندی طرح جنایت‌بار باز کردن ادارات و واحدهای تولیدی شد
نعمت احمدی حقوقدان رژیم: «دولت باید در مقابل تکالیف الزام‌آوری که اعمال می‌کند، معاش حداقلی برای مردم که بتوانند تا رفع این بحران زنده بمانند، در نظر بگیرد در غیراین صورت با نافرمانی مدنی مواجه خواهد شد.»

سلیمی عضو مجلس ارتجاع در جنگ گرگها: برخی از مسئولان فقط به‌غرب و بیگانگان چشم دوخته‌اند و تصور می‌کنند که تنها راه‌حل مشکلات کشور ارتباط با غربی‌هاست، در حالی که کشورهای غربی نشان داده‌اند که به‌تعهداتشان با نظام پایبند نیستند.
سایت وان آمریکا نیوز: خشم مردم از کرونا ممکن است تغییر رژیم در ایران را جرقه بزند

غلامرضا انصاری استاندار پیشین رژیم در مازندران: بحران (کرونا) در کنار آسیب‌هایی که به سلامت جامعه وارد می‌کند تبعات گسترده اجتماعی و اقتصادی نیز در پی دارد که می‌توانند به‌مراتب از خود بیماری نیز خطرناک‌تر باشند. به‌خصوص در زمانی که سال گذشته درگیر این بحرانها بوده‌ایم و زمینه آن وجود دارد.

عفو بین‌الملل: نفرت‌آور است که رژیم ایران به‌جای پاسخگویی به خواسته‌های مشروع زندانیان مبنی بر حفاظت شدن از ویروس کرونا، مجدداً به کشتار آنان برای خاموش کردن نگرانی‌هایشان متوسل شده است.
روزنامه حکومتی ستاره صبح: مصطفی معین وزیر پیشین علوم مشاور آخوند محمد خاتمی: با توجه به تشدید فشارهای اقتصادی بر دهک‌های پایین جامعه، افزایش بیکاری جوانان و نارضایتی‌های مزمن، احتمال تکرار تنشهای اجتماعی یا سیاسی مانند دو سه ساله اخیر فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی وجود دارد.
هم در کوتاه‌مدت و هم بلندمدت جامعه ایرانی و کشور مان درگیر پیامدهای روانی، اجتماعی، اقتصادی و نیز سیاسی بحران پاندمی کرونا خواهد بود.

روزنامه حکومتی ستاره صبح: مهرداد بائوج لاهوتی عضو مجلس ارتجاع: مهم‌ترین چیزی که در حال حاضر نگران‌کننده است، مباحث اقتصادی است. بودجه‌یی که امسال تصویب شد اگر کرونا هم نمی‌آمد ۱۰۰هزار میلیارد تومان کسری داشت آن‌هم با سازوکار فروش یک‌میلیون بشکه نفت و افزایش درآمدهای مالیاتی که در حال حاضر هیچ‌کدام را طبق پیش‌بینی‌ها نداریم و حدس ما این است حدود ۲۴۰هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشته باشیم. ۲۰۰الی ۳۰۰هزار میلیارد تومان نقدینگی نیاز داریم تا بتوانیم کرونا را مدیریت کنیم.

روزنامه حکومتی جهان صنعت: با اوضاع فعلی باید تأکید داشت که این نسخه‌هایی که روحانی و حاکمان جمهوری اسلامی برای مردم می‌پیچند هیچ نتیجه‌یی نخواهد داشت.
غلامرضا انصاری از باند مغلوب: بحران (کرونا) در کنار آسیب‌هایی که به سلامت جامعه وارد می‌کند تبعات گسترده اجتماعی و اقتصادی نیز در پی دارد که می‌توانند به‌مراتب از خود بیماری نیز خطرناک‌تر باشند. این پیامدها نخست در عرصه اقتصاد ظهور خواهد کرد و به‌دنبال آن گریبان جامعه را خواهد گرفت تا جایی که اگر اقدام جدی صورت نگیرد بحران کرونا جای خود را در زمان کوتاهی به بحرانهای اجتماعی جدی می‌دهد به‌خصوص در زمانی که سال گذشته درگیر این بحرانها بوده‌ایم.
روزنامه حکومتی آرمان: مرتضی مبلغ معاون سیاسی و امنیتی اسبق وزارت کشور: آن‌قدر شرایط موجود سخت است که مشکلات اجتماعی و امنیتی نه تنها برای شرایط پساکرونایی احتمال دارد بلکه در همین شرایط نیز امکان وقوع دارد...به‌خاطر فشارهای شدیدی که بر اقتصاد و روح و روان جامعه وارد می‌شود ممکن است که در جامعه با مشکلات حاد اجتماعی مواجه شویم.
روزنامه حکومتی آرمان: فقرا و اقشار آسیب پذیر جامعه که در مناطق حاشیه‌نشین و سکونتگاههای غیررسمی، اولین قربانیان کروناویروس هستند. برآوردهای رسمی نشان می‌دهد، حدود ۱۱میلیون نفر در مناطق حاشیه‌نشین کشور و در ۱۲۰۰محله زندگی می‌کنند. علاوه بر این، ۳۰درصد جمعیت شهری این کشور یعنی نزدیک به ۱۹میلیون از ۵۶میلیون جمعیت شهری در مناطق فرسوده، حا‌شیه‌ای و سکونتگاههای غیررسمی زندگی می‌کنند.

کرونا در ایران و جهان - شمار مبتلایان به کرونا در جهان از مرز یک‌ میلیون و ۷۰۰هزار تن عبور ...
 رئیس‌جمهور آلمان: خطاب به شهروندان آلمان:

«در وضعیت‌های بحرانی دو مسیر برابر ما قرار می‌گیرد: یا هر کس به تنهایی با کنار زدن دیگری و ذخیره آذوقه، گلیم خود را از آب بیرون می‌کشد یا با اتکا به حس تازه‌ٔ ایجاد شده برای دیگری و جامعه تلاش می‌کند؟ آیا راهی جز پیوستن به خلاقیت خروشانی که در راستای همیاری ایجاد شده باقی می‌ماند؟»
اشتاین‌مایر در پیام خود افزود، این‌که چه زمان محدودیت‌های ناشی از بیماری کووید۱۹برطرف خواهند شد، تنها وابسته به تصمیم سیاستمداران و کارشناسان نیست، «بلکه این دست همه ماست». او از پاندمی به‌عنوان "‌‌آزمون انسانیت ما"‌‌ نام برد.
در متن این پیام که پیش از پخش تلویزیونی آن در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است، رئیس‌جمهوری آلمان خطاب به شهروندان کشورش تصریح کرد: «بسیاری از شما فراتر از خود رفتید». او گفت، می‌داند که همگان دلتنگ بازگشت به زندگی عادی هستند، اما این امر به‌معنای بازگشت سریع به "‌‌زندگی روزمره و عادات گذشته نیست"‌‌.
اشتاین‌مایر افزود "‌‌دنیای پس از آن، دنیای دیگری خواهد بود."‌‌ او تصریح کرد که برای پیشبرد این امر سترگ هیچ دست آهنینی نمی‌تواند ما را مجبور کند. دمکراسی پویا و زنده به همراه شهروندان مسئول که به یکدیگر اعتماد دارند و به واقعیت و برهانها گردن می‌گذارند و از خود خردمندی و عقلانیت نشان می‌دهند تنها اقدام درست است.


هیل - بهداشت جهانی گزارشاتی را تحقیق می‌کند مبنی بر این‌که تست بیماران کرونایی مجدا مثبت بوده است.

این سازمان گفته است مشغول تحقیق بیماران کرونایی است که مبتلا شده و بهبود یافته بودند و مرخص می‌شدند اما وقتی مجدد تست شدند نتیجه تست مثبت بوده است.

رویتر - تلفات کرونا در فرانسه ۶۳۵نفر بود که کل تلفات فرانسه را به ۱۳۸۳۲نفر رساند

آمریکا در روز شنبه شاهد مرگ ۱۸۳۰نفر بر اثر بیماری کووید ۱۹بود. به این ترتیب تاکنون بیش از ۲۰هزار نفر قربانی ویروس جدید کرونا شده‌اند. در بریتانیا نیز بیش از ۹۰۰نفر جان باختند و مجموع قربانیان به عدد ۱۰هزار نفر نزدیک شد.


نگرانی سازمان جهانی بهداشت از ابتلای مجدد بهبودیافتگان به ویروس کرونا

آزمایش کرونای ۹۱نفر از بیمارانی که در کره جنوبی بهبود یافته‌اند، مجدد مثبت بوده است. آیا مصونیتی در مقابل این بیماری هست؟ امکان ابتلای دوباره به کرونا چقدر است؟ سازمان جهانی بهداشت می‌خواهد پاسخی قطعی بیابد.