کرونای ولایت
کمبود تجهیزات پزشکی و الزامات امدادی برای مردم از قبیل ماسک و الکل و ژل ضدعفونی به یکی از اصلیترین موانع پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا و درمان آن تبدیل شده است.
در این میان سرکردگان نظام دجالگرانه تحریم اقتصادی و نفتی را مانع تهیه تجهیزات پزشکی برای درمان عنوان میکنند.
واقعیت این است که غذا و دارو مطلقاً مشمول تحریمها نبوده و نیستند و حتی آمریکا و بسیاری از کشورها پیشنهاد کمک پزشکی کردهاند و حتی پزشکان بدون مرز تجهیزات پزشکی به ایران فرستادند، اما این رژیم است که خودش مانع بسیاری کمکها شده است.
از جمله اینکه رژیم مانع شد «پزشکان بدون مرز» یک بیمارستان صحرایی ۴۰تختخوابی در اصفهان دایر کنند و«پزشکان بدون مرز» را از کشور اخراج کرد.
رد کمک سازمان«پزشکان بدون مرز» در حالی صورت گرفت که علی ربیعی سخنگوی دولت روحانی مدعی شد: «ما کمک هیچ کشوری و هیچ سازمان بینالمللی را تاکنون رد نکردیم. رسانههایی که همواره به هر بهانهای نظام را مورد هجوم قرار میدهند این مسائل را بیان میکنند».(خبرگزاری فارس ۱۱فروردین ۹۹)
اگر از نابودی زیرساختها و طبیعت ایران که نتیجه ۴۰سال اشغال کشور توسط آخوندهاست بگذریم، باز هم ایران از بابت سرمایه، و تأمین نیازهای مردم زیر فشار تحریمها نیست.
چرا که اموال و سرمایه مردم در تیول سردمداران رژیم بهویژه علی خامنهای قرار گرفته و مجموعه داراییها در نهادهای رنگاوارنگ وابسته به بیت او سر به فلک میکشد.
در زمینه کفایت بخشی از ثروتهای نهادهای وابسته به بیت خامنهای برای مبارزه با بیماری کرونا یک عضو کمیسیون بازار پول و سرمایه در اتاق بازرگانی تهران صرفاً پرداخت مالیات توسط این نهادها را کافی دانست: «پرداخت مالیات از سوی نهادهایی مثل آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان را بهترین راهکار برای جبران کسری درآمدهای دولت برای کمک به فعالیتهای متضرر شده از کرونا است».(خبرگزاری برنا ۱۵فروردین ۹۹)
مؤسساتی که تماماً در چنگ خامنهای قرار دارند و از هر گونه حسابرسی و مالیات معاف هستند.
با نگاهی گذرا به اموال و داراییهایی که در اختیار خامنهای قرار دارد، این واقعیت به عیان روشن میشود که پول و سرمایه نهادهای وابسته به ولایت فقیه به اندازهیی است که میشود تمامی الزامات و تجهیزات پزشکی و امدادی را تهیه کرد.
غول عظیم اقتصادی ـ سیاسی موسوم به بنیاد «آستان قدس رضوی»
بنیاد «آستان قدس رضوی» یکی از ثروتمندترین کارتلهای اقتصادی مافیای خامنهای است. مساحت چشمگیری از زمینهای قابل کشت در اطراف مشهد و سایر شهرهای ایران از جمله تهران، قزوین، اصفهان، دامغان، سمنان، یزد، کرمان و... متعلق به آستان قدس رضوی است که ارزش تقریبی این زمینها تا حدود ۲۰میلیارد دلار تخمین زده میشود.
این غول عظیم مالی، مالکیت حداقل ۵۸شرکت، و چند هلدینگ را مستقلا داراست و در ۳۱شرکت دیگر هم سهم مؤثر دارد و میتوان تصور کرد که سالانه از بابت این ثروت چه پولی به جیب خامنهای میرود.
بنیاد تعاونی بسیج
بنیاد تعاونی بسیج در سال ۱۳۶۷ در زمان جنگ ضدمیهنی موجودیتش رسما اعلام شد که مؤسسه مالی مهر یکی از مؤسسات وابسته به بنیاد تعاون بسیج هست.
حمید تهرانفر، مدیرکل وقت نظارت بر بانکها و مؤسسات اعتباری بانک مرکزی، در رابطه با بانکهای سپاه و بسیج گفت: «اینها همه کار را میکنند جز قرضالحسنه، اینها بهعنوان بازوهای مالی سپاه و بسیج در بازار بورس تهران و دیگر جاها عمل میکنند و سهام شرکتها را میخرند».(خبرگزاری ایسنا ۶دی ۸۸)
شرکت سرمایهگذاری مهر اقتصاد ایرانیان تنها یکی از هلدینگهای بنیاد تعاون بسیج و یکی از بزرگترین خریداران سهام بورس تهران است که برای سپاه خرید میکند و از سهامداران شماری از شرکتهای بزرگ ایرانی است.
عباس رضایی مدیر عامل سابق شرکت سرمایهگذاری مهر اقتصاد ایرانیان در سال ۸۸ گفت: «۳۲ماه قبل شرکت سرمایهگذاری مهر اقتصاد ایرانیان را با ۲۰تا ۳۰میلیارد تومان تحویل گرفتم. در شرایطی مهر را ترک میکنم که ارزش سبد سرمایهگذاری شرکت به ۱۴هزار میلیارد ریال رسیده است». (روزنامه دنیای اقتصاد ۳۰دی ۸۸)
بنیاد تعاون سپاه پاسداران
بنیاد تعاون سپاه پاسداران قدیمیترین ارگان اقتصادی سپاه است که بر پایه قانونی که در سال ۱۳۷۳ از تصویب مجلس رژیم گذشت، اجازه تشکیل شرکتهای عمرانی و خدمات به نیروهای مسلح بهویژه سپاه داده شد. پروژههایی با میلیاردها ریال بودجه در زمینه سد و راهسازی و احداث تأسیسات، به شرکتهای وابسته به سپاه از جمله بنیاد تعاونی سپاه واگذار گردید.
بنیاد مستضعفان
سال ۱۳۷۶ پاسدار محسن رفیقدوست رئیس پیشین «بنیاد مستضعفان» گفت بنیاد مستضعفان، حدود ۴۰۰شرکت بازرگانی و تجاری دارد و ۲۸درصد نساجی کشور، ۲۲درصد سیمان، حدود ۴۵درصد نوشابه غیرالکلی، ۲۸درصد لاستیک و ۲۵درصد شکر ایران را تولید میکند.
۱۷تیر ۱۳۹۶ روزنامه اعتماد گزارش کرد سود بنیاد مستضعفان در سال۹۶، ۲۶هزار میلیارد تومان بوده است! به این معنی که سود سالانه این نهاد غارتگر بیشتر از یک میلیون و ۴۴۴هزار سال دستمزد یک کارگر است!
خبرگزاری ایرنا روز ۳۰دی ۹۷ مصاحبهای از محمد سعیدیکیا، رئیس بنیاد مستضعفان در درباره حقوق خود و معاونانش منتشر کرد که گفت: «ماکزیمم حقوق معاونان من و همینطور خود من ۱۰میلیون و ۸۰۰هزار تومان است. اضافه کار هم بکنند بیشتر میگیرند. با اضافه کار میشود ۱۸میلیون، ۱۹میلیون تومان».
با یک حساب سرانگشتی محمد سعیدیکیا و ۶معاون او در بنیاد مستضعفان در یک ماه با احتساب هر نفر ۱۹میلیون تومان، ۱۳۳میلیون تومان حقوق دریافت میکنند و همین افراد در طول یک سال، ۱میلیارد و ۵۹۶میلیون تومان حقوق میگیرند. در مقایسه این حقوق با حقوق یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان حقوق کارگران و یا معلمان و سایر حقوق بگیران، عمق چپاول و دزدی سردمداران و کارگزاران نظام آخوندی مشخص میشود.
بنیاد موسوم به بنیاد شهید
بنیاد شهید در سال ۱۳۵۸ بهدستور خمینی، کارش را شروع کرد.، بانک دی با ۴۷شعبه تنها یکی از مراکز پولسازی متعلق آن است و این بانک دست کم ۱۳شرکت دارد.
مؤسسه اعتباری کوثر وابسته به این بنیاد است که بر اساس ترازنامه این مؤسسه در نیمه سال ۱۳۹۴، ارزش مجموع داراییهایش بیش از ۱۳هزار میلیارد تومان بوده است.
غلامعلی جعفرزاده یکی از اعضاء کمیته تحقیق و تفحص در مجلس نهم رژیم در گزارشی در صحن علنی مجلس گفت: «اگر بخواهیم اختلاس مالی بنیاد شهید را علنی کنیم، ممکن است جامعه با شوک روبهرو شود. برخی دیگر از اعضاء هم گفتند که ارقام قابلیت رسانهیی شدن ندارد».(خبرگزار مجلس خرداد۹۵)
«قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء» وابسته به سپاه پاسداران
یکی از قرارگاههای زیرمجموعه سپاه پاسداران است که در حال حاضر «بزرگترین پیمانکار پروژههای دولتی ایران» میباشد.
دست اندازی سپاه پاسداران و شرکتهای بیشمار تابعه آن بر پروژههای اقتصادی آن هم اغلب بدون مناقصه در طول ۲۰سال گذشته، قرارگاه ضدخاتم سپاه پاسداران را به بزرگترین پیمانکار پروژههای دولتی، تبدیل کرد.
روزنامه لوموند در ۲۶آوریل ۲۰۱۶ نوشت قرارگاه خاتمالانبیا ۳۰درصد بخش نفت ایران را بهعنوان مقاطعه کار اصلی در اختیار دارد. تقریباً تمام قراردادهای استخراج نفت و گاز طی ۲۰سال اخیر در اختیار این قرارگاه بوده و درآمد حاصل از ابعاد نجومی و چندصد میلیارد دلاری دارد.
پاسدار عبادالله عبداللهی فرمانده وقت قرارگاه خاتمالانبیاء در مصاحبه با تلویزیون شبکه یک رژیم ۲۸اسفند۹۵، فقط از یک فقره از چپاولهای سپاه از فروش نفت پالایشگاه خلیجفارس پرده برداشت و گفت:« ۶۰میلیون لیتر فرآورده از این پالایشگاه تولید میشود از این مقدار۳۷میلیون لیتر یورو چهار است و۴میلیون لیتر سوخت جت است و ۱۴میلیون لیتر گازوییل سنگین و سبک میباشد. و.... که مجموع اینها میشود ۶۰میلیون لیتر، که اگر با نرخ جهانی محاسبه کنیم و برای هر لیتر یک دلار حساب کنیم هر روز۶۰میلیون دلار درآمد پالایشگاه خلیجفارس است و سالانه ۲۰میلیارد دلار درآمد دارد. شما اگر با دلار نرخ ۳-۴هزار تومان حساب کنید سالی ۷۰تا ۸۰هزار میلیارد تومان درآمد این پالایشگاه است».
ستاد اجرایی فرمان امام
ستاد اجرای فرمان امام بزرگترین کارتل نظام ولایت است که خبرگزاری رویتر در یک گزارش تحقیقی در ۲۰آبان ۱۳۹۲ثروت آنرا ۹۵میلیارد دلار برآورد کرد.
یکی از چندین هلدینگ ستاد اجرایی فرمان خمینی «شرکت دارویی برکت» است که بیش از ۶۰درصد سهام گروه سرمایهگذاری البرز یعنی دومین هلدینگ بزرگ دارویی کشور را در اختیار دارد که در این شرایط در همکاری با سپاه سرگرم چاپیدن مردم با ایجاد بازارسیاه تجهیزات پزشکی برای مقابله با کرونا است.
اگر سود و سرمایه ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان، آستان قدس رضوی، بنیاد شهید، بنیاد تعاون سپاه و بسیج و نیروی انتظامی و سایر نهادهای دزدی و غارت را در کنار یک دیگر بگذاریم بخشی از چپاول و غارت سردمداران و نهادهای دزد وابسته به بیت علی خامنهای مشخص میشود.
برای اینکه یک تصویر کلی از میزان پولی که در اختیار خامنهای و سپاه تحتامرش قرار دارد مشخص شود،ضروری است به نامهیی که احمدینژاد، در۲۲اسفند ۹۶ به خامنهای نوشت اشاره شود.
در این نامه احمدینژاد به خامنهای گفت: «بنیاد ۱۵خرداد، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان خمینی، بنیاد تعاون سپاه، بنیاد تعاون ارتش، بنیاد تعاون بسیج، بنیاد تعاون وزارت دفاع و بخش اقتصادی کمیته امداد، بیش از ۷۰۰هزار میلیارد تومان ثروت دارند که مردم از گزارش کار، درآمد و محل مصرف آنها بیاطلاعند».(سایت دولت بهار ۲۷اسفند ۹۶)
سایت انتخاب ۳۰شهریور ۹۶ در مقالهای با عنوان«چهار نهاد، ستاد اجرایی فرمان امام، قرارگاه خاتم، آستان قدس و بنیاد مستضعفان ثروت ملی را در اختیار دارند» بهنقل از بهزاد نبوی نوشت: «در کشور ما چهار نهاد هست که ۶۰درصد ثروت ملی را در اختیار دارند؛ ستاد اجرایی فرمان امام، قرارگاه خاتمالانبیاء، آستان قدس و بنیاد مستضعفان».
اینها تنها گوشه کوچکی از غارت سرمایههای مردم ایران است که در چنگ خامنهای و نهادهای وابسته به او قرار دارد.
در زمینه اینکه چرا تجهیزات پزشکی در کشور کمیاب است و چرا حاکمیت رسما قرنطینه شهرها را اعلام نمیکند و مرتب خودقرنطینگی رو تبلیغ میکند؟ عباس عبدی در مقالهای با عنوان «روحانی بهخاطر برجام مخالف قرنطینه است»، در خصوص علت مخالفت نظام با قرنطینه رسمی میگوید: «رئیس دولت گمان میکند که اکنون بهترین فرصت برای حل مسأله تحریمها و سپس آغاز گفتگوها است. به ظاهر عناصر واسطه قولهایی نیز داده و اخبارش منتشر شده است هر چند هیچکدام تاکنون نتیجه نداشته است. از این رو معلوم نیست که کنترل اپیدمی در ایران به تحقق این هدف کمک کند. اصرارهای پیاپی برای لغو تحریمها و تهییج احساسات بینالمللی در این رابطه شواهد این ادعا است. بهنظر میرسد که این وجه سیاست برای رئیس دولت در اولویت قرار دارد». (سایت فرارو ۹فروردین ۹۹)
ملاحظه میشود بعد از پنهانکاری وجود کرونا در ایران بهخاطر نمایش حکومتی ۲۲بهمن و خیمهشببازی انتخابات، همانطور که عباس عبدی هم به آن اذعان میکند، مردم ایران به وسیله برای رژیم و دولت ورشکسته آخوند حسن روحانی برای مظلومنمایی و لغو تحریمها تبدیل شدهاند.
در صورتی که غذا و دارو جزو تحریمها نیستند و با سرمایهیی که در چنگ علی خامنهای قرار دارد مقابله با بحران بیماری کرونا بهراحتی امکانپذیر است.
در این رابطه رهبر مقاومت آقای مسعود رجوی میگوید:«خامنهای باید ۱۰۰میلیارد دلار سرمایه و داراییهای «ستاد اجرایی فرمان خمینی» ملعون و ثروت عظیم انباشته در تعاونیهای سپاه و بسیج و نیروی انتظامی و بنیاد مستضعفان و پولهایی را که در عراق و سوریه و یمن و غزه و لبنان هزینه میکند به بهداشت و درمان مردم ایران اختصاص دهد.
رژیم با همین سرمایه و پول میتواند از طریق بهداشت جهانی و صلیبسرخ بینالمللی بدون هیچ محدودیتی برای مقابله با کرونا دارو و تجهیزات پزشکی تهیه کند و در اختیار بیمارستانها و مردم قرار بدهد».(مسعود رجوی - پیام شماره ۲۲- شورش در جنگ سرنوشت با کرونای ولایت- ۱۸اسفند ۹۸)
ضمنا در حالیکه ظریف و دیگر دیپلمات تروریستها و عوامل و مزدوران رژیم در خارج، میخواهند تحریم و نداشتن پول را عامل گسترش کرونا قلمداد کنند، آخوند حسن روحانی روز ۱۴فروردین ۹۸
گفت «در ماههای آینده مشکلی پیش روی ما نیست. مشکلی برای تأمین ارز تا پایان سال نخواهیم داشت... امروز حدود ۴میلیون تن کالا در گمرکات ما هست از کالاهای اساسی، که روزهای آینده وارد کشور میشود. بانک مرکزی یک گزارش بسیار خوبی دادند از شرایط ارزی کشور و شرایطی که برای تأمین ارز در تقدم اول برای بخش سلامت یعنی نیازمندیهای دارویی و پزشکی ما و در بخش دوم برای کالاهای اساسی ما بحمدالله ما مشکلی برای تأمین ارز تا پایان سال انشاءالله نخواهیم داشت».(تلویزیون شبکه خبر ۱۴فروردین ۹۸)