۱۳۹۹ فروردین ۲۴, یکشنبه

مجله هفتگی سیاستهای بین المللی تورینو آنلاین ایتالیا، ایران بین دموکراسی و سرکوب

مجله هفتگی تورینو آن لاین سیاستهای بین المللی ایتالیا، ایران بین دموکراسی و سرکوب
          در ۲۱ فوریه گذشته یازدهمین انتخابات مجلس در ایران برگزار گردید.
ظاهرا تصویریست از یک ایران دموکراتیک، اما جمهوری اسلامی ایران بر پایه های سرکوب مخالفان استوار میباشد. یکی از صداهای انتقادی رژیم ایران در استان پیومونته ایتالیا یوسف لسانی می باشد که مجله MSOI موفق شد با او مصاحبه ای انجام دهد. لسانی بدلیل فعالیتهایش بر علیه رژیم مذهبی مجبور به خروج از ایران بعد از انقلاب خمینی شد.
او امروز معاون انجمن ایران آزاد و دمکراتیک می باشد که به افشاگری بر علیه وضعیت فعلی ایران می پردازد. این انجمن مبارزه ای را در پیوند با شورای ملی مقاومت ایران، جنبشی که در تمام دنیا برای یک ایران دموکراتیک مبارزه میکند، می باشد.
"این ائتلاف مبتنی بر اصل حاکمیت مردمی و تضمین آزادی و برابری همه شهروندان است"، بنابراین در فرهنگ انان دموکراسی در کنار آزادی تداعی میشود. بنابراین آنجا که سرکوب وجود دارد، از آزادی خبری نیست و در نبود آزادی جای دموکراسی خالیست.
انتخابات با پیروزی محافظه کاران و محمد قالیباف قابل اعتماد ولی فقیه خامنه ای بپایان رسید. حوزه های انتخابی خالیتر از هر دوره دیگر بود و این زمانیست که قیامهای مردمی برعلیه رژیم مذهبی و در حمایت از دموکراسی در ایران جاری بوده است.
بنا به مقاله ای در وبسایت مجاهدین: به نظر می رسد آنچه که در ایران گذشت بیشتر از انتخابات، در حقیقت، "انتصابات بوده است. از بین ۱۶۰۰۰ کاندیدا که عمدتا از به اصطلاح، اصلاح طلبان بودند، از طرف شورای نگهبان رد صلاحیت شدند. دستکاری که اگرچه از نظر فنی در امر انتخابات قانونی بنظر میرسد، اما این عملکرد در ایران نشانگر یک تقلب کامل از سوی رژیم میباشد. در سال ۲۰۰۹ در پی تقلبات در انتخابات که منجر به پیروزی مجدد احمدی نژاد گردید، باعث اعتراضات گسترده مردمی شد. اعتراضاتی که بنا به گزارش عفو بین الملل با سرکوب وحشیانه حاکمان ایران روبرو گردید با ۱۰۰ کشته و ۵۰۰ دستگیری، همراه با بدرفتاری و شکنجه.

بنا به گزارش های مکرر عفو بین الملل، رژیم ایران برای حفظ کنترل مردم، از قوانینی استفاده میکند که باعث نقض حقوق بشرمیشود. از محدودیت های حق آزادی بیان، اجتماعات و انجمنهای مسالمت آمیز تا مجازات اعدام و شکنجه، تا تبعیض علیه زنان و اقلیت ها. شرایطی که بنظر نمیرسند بهترشوند ولی برعکس بدترمی شوند.

در حقیقت، از سال ۲۰۱۶، ایران در شرایطی از نا آرامیهای اجتماعی در سراسر کشور برای تغییر رژیم و بهبود شرایط زندگی بسر میبرد. جو انفجاری که بارها منجر به اعتراضات عمیق گردید تا مرز درگیری با نیروهای مسلح رژیم. اعتراضات در نوامبر ۲۰۱۹ به اوج خود رسید بدنبال افرایش قیمت بنزین.
بنا به گزارشات شورای ملی مقاومت ایران در ادامه اعتراضات نوامبردر ۱۹۱ شهر، ۱۵۰۰ نفر از تظاهرکنندگان کشته، ۴۰۰۰ نفر زخیمی و ۱۲۰۰۰ نفرتوسط نیروهای پاسداران، دستگیر شدند.
سرکوبی خشونت آمیز تا حد جلوگیری از دسترسی به اینترنت جهت پخش فیلم و تصاویر به خارج از مرزها.

در تأیید این خشونت، گزارش ۴ مارس عفو بین الملل از کشته شدن ۲۲ نوجوان، بین ۱۲ تا ۱۷ ساله و یک دختربچه، بین ۸ تا ۱۲ ساله خبر داد. در میان آنها، ۱۰ نفر مورد اصابت گلوله به سر قرار گرفته است.

علی خامنه ای و قاسم سلیمانی۲۰۱۵
رژیم بر دو ستون اصلی خود را حفظ میکند: هژمونی برون مرزی و سرکوب در داخل. سلیمانی هر دو را مدیریت میکرد.
ژنرال ایرانی که به راس سپاه پاسداران و فرمانده نیروی قدس ایران رسید، نیرویی که توسط دولتهای آمریکا، کانادا، مصر، عربستان سعودی و بحرین به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی میشود. سلیمانی در عملیات نظامی بیشماری به درخواست رژیم برای کنترل خاور میانه، از عراق تا سوریه، یمن و لبنان نقش کلیدی رابعهده داشته است.
بقتل رساندن ۵۲ نفر ازاعضای سازمان مجاهدین خلق ایران، اصلی ترین نیروی مقاومت ایران در کمپ اشرف در خاک عراق در شمار جنایتهای او محسوب میشود.
 سلیمانی در جریان اعتراضات ضد دولتی ۲۰۱۹ در عراق، نیروهای مسلح را جهت سرکوب تظاهر کنندگان هدایت می کرد و رهبران معترضین توسط تک تیراندازان روی بام ساختمانها هدف قرارمی گرفتند.

در پی سقوط یک بوئینگ اوکراینی، بتاریخ ۸ ژانویه توسط نیروی نظامی ایران و کشته شدن سلیمانی، بار دیگرمنجر به تظاهرات ضد دولتی دانشجویی و مردمی گردید که بار دیگر با سرکوب نیروهای نظامی روبرو گردید.

شورای ملی مقاومت ایران، یک ائتلاف سیاسی مرتبط با مجاهدین خلق ایران که یک سازمان ضد بنیادگرایی بشمار میاید می باشد و در هماهنگی بین المللی نقش بسیار مهمی را ایفا می کند و به عنوان یک آلترناتیو دموکراتیک و جایگزین رژیم مذهبی فعلی
مجله هفتگی سیاستهای بین المللی تورینو آنلاین ایتالیا، ایران بین دموکراسی و سرکوب



















خانم مریم رجوی، سمبل زنان مقاومت ایران خواهان یک انتخابات کاملا استثنایی در کشوری است که هنوز جرم رعایت نکردن حجاب اجباری ۷۴ ضربه شلاق میباشد.
او بود که به بایکوت کردن انتخابات در ایران و شورش برای احقاق حقوق به مردم ایران فراخوان داد.

مجله هفتگی سیاستهای بین المللی تورینو آنلاین ایتالیا، ایران بین دموکراسی و سرکوب
مریم رجوی
شورای ملی مقاومت ایران بدنبال یک انتخابات آزاد برای تاسیس مجلس موسسان، یک قانون اساسی و حقوق جدید برای مردم ایران است. از این نگاه و منشور ده ماده ای برای آینده ایران اعلام شده در سال ۲۰۰۶ خواهان لایسیته، آزادی بیان، خلع سلاح کشتارجمعی و پایان هرگونه تبعیض هستند.


 قلم ساندرو مارانتو ۴ آوریل ۲۰۲۰