وعدههای خامنهای و روحانی و افزایش تورم و گرانی!
نزدیک به ۲ماه از افزایش قیمت بنزین میگذرد. آثار ویرانکننده این اقدام ضدمردمی حاکمیت تبهکار آخوندی تا آنجا به افزایش تورم و گرانی مایحتاج عمومی راه برده است که در حال حاضر تهیه اولیهترین و ضروریترین ارزاق و مایحتاج عمومی برای بحش زیادی از مردم به یک آرزوی دستنیافتنی تبدیل شده است.
روزنامه حکومتی خراسان ۷دیماه ۹۸ با اذعان به اینکه زیان کنندگان اصلی این افزایش قیمت اقشار کمدرآمد هستند و این تصمیم ضدمردمی توان آنها را برای معیشت و زندگی ضعیفتر ساخته مینویسد: «گزارش مرکز آمار از شاخصهای نرخ تورم در اولین ماه پس از گرانی بنزین، گویای تأثیر شدید این موضوع بر سطح عمومی قیمتها بهخصوص کالاهای اساسی است؛ اما واقعیت نگرانکننده آن است که افزایش قیمت کالاهای اساسی و سبد مصرفی دهکهای کمدرآمد بهشدت افزایش یافته، اما برای اقشار پردرآمد روند نزولی پیدا کرده است. از یکطرف بر اساس گزارش مرکز آمار، هزینه حمل و نقل (کرایه) ۱۵درصد بالا رفته و از طرف دیگر، قیمت کالاهای اساسی و مواد خوراکی هم با سرعت بیشتری گران شده است. قیمت مسکن هم خیلی فوری به گرانی بنزین واکنش نشان داده است».
در یک نمونه دیگر روزنامه حکومتی جام جم ۸دیماه ۹۸مینویسد: «گزارش مرکز آمار حاکی از آن است که در جایجای کشور گرانی بنزین تأثیر گستردهیی بر برخی از بازارها و کالاها داشته است بهطوری که بازار مسکن، خودرو، کفش و پوشاک و مواد خوراکی از افزایش قابلملاحظهای برخوردار بوده است».
این اعترافات در حالی صورت میگیرد که تمامی متولیان حکومتی با دروغدرمانیهای مهوع خود در شروع گران شدن بنزین تأکید داشتند هدف از افزایش قیمت بنزین اصلاح توزیع یارانه به نفع مردم است و افزایش قیمت بنزین تاثیری در قیمت بقیه خدمات و کالاها ندارد و باعث گرانی سایر کالاها در بازار نخواهد شد!.
چند اعتراف حکومتی
نگاهی کوتاه و گذرا به چند نمونه از اعترافات رسانههای حکومتی آن هم در حالیکه که کمتر از ۳ماه به عید نوروز باقی مانده بوضوح نشاندهنده موقعیت فوقالعاده دردناک اقشار محروم میهن و خالیتر شدن سفرهشان بعد از افزایش سیصد درصدی نرخ بنزین است.
-سایت حکومتی کارگر آنلاین ۹۹دیماه ۹۸: «مرکز آمار متوسط قیمت خوراکیها در مناطق شهری را در آذر ماه سال جاری اعلام کرد. طبق این گزارش در بین ۲۴قلم خوراکی، قیمت ۱۶قلم با افزایش قیمت نسبت به ماه قبل همراه بوده است. بیشترین رشد قیمت مربوط به گوجهفرنگی بوده است. متوسط قیمت گوجه فرنگی طی سه ماهه پاییز امسال با رشد ۲۵۸درصدی بیش از سه برابر شده و از سه هزار تومان در ابتدای پاییز به بیش از ۱۰هزار و ۷۰۰تومان در پایان این فصل رسیده است. همچنین در آذر ماه سال جاری پیاز و خیار دیگر اقلامی بودند که پس از گوجه فرنگی بیشترین افزایش قیمت را در پی داشتند».
سایت حکومتی جام جم آنلاین ۹دیماه ۹۸: «در استانهای آذربایجان غربی، قزوین، کرمان، خراسان جنوبی، بوشهر، البرز، ایلام، اردبیل و آذربایجان شرقی نیز نرخ مواد مختلف خوراکی با افزایش ۱۵ الی ۴۰درصدی روبهرو شدهاند».
سایت حکومتی خراسان ۹دیماه ۹۸: «نرخ آبزیان نیز در استانهای ساحلی کشور از جمله خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان بهعلت اختصاص نیافتن سهمیه بنزین ۱۵۰۰ تومانی به قایقهای صیادی در آذرماه با افزایش بیسابقهای روبهرو بود».
-خبرگزاری ایلنا ۷دیماه ۹۸: «بیشک افزایش قیمت بنزین توانسته بر افزایش قیمت کالاها تاثیر بگذارد و افزایش قیمت بنزین باعث شده بعضی از شرکتهای لوازم خانگی قیمت محصولاتشان را تا چند برابر افزایش دهند».
-سایت حکومتی ایران ۹دیماه ۹۸: «متوسط قیمت خرید و فروش یک مترمربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاههای معاملات ملکی شهر تهران ۱۳میلیون و پانصد و سی هزار تومان بوده که نسبت به آذرماه سال گذشته ۴۱.۶درصد افزایش را نشان میدهد... بررسی شاخص کرایه مسکن اجاری نیز در شهر تهران و در کل مناطق شهری طی آذرماه امسال حاکی از رشد به ترتیب ۲۸.۲ و ۳۰.۱ درصدی نسبت به آذرماه سال گذشته است».
-سایت حکومتی جام جم آنلاین ۹دیماه ۹۸: «نرخ تورم ماهانه حمل و نقل از ۵.۴درصد در آبان به ۱۴.۷درصد در آذر رسیده است. در نقاط مختلف کشور بهتبع گرانی بنزین نرخ کرایه بار و مسافر با افزایش زیادی روبهرو بوده است بهطوری که هر از چند گاهی مردم یک نقطه از کشور از این افزایش قیمت کرایهها گلایه میکنند».
سایت حکومتی مشرق ۹دیماه ۹۸: «نرخ کرایه آژانسها و تاکسیهای اینترنتی هم که قبلاً ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰تومان بوده به حدود ۸تا دههزار تومان افزایش داشته و این در حالی است که تاکسیرانی و صنف هر گونه افزایش قیمت را ممنوع اعلام کرده است».
-سایت حکومتی مرکز آمار ایران اول دی ۹۸: «نرخ تورم نقطهای در آذر ۹۸به عدد ۲۷.۸درصد رسیده است؛ یعنی خانوارهای کشور بهطور میانگین ۲۷.۸درصد بیشتر از آذر ۹۷برای خرید «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کردهاند.. نکته مهمتر آنکه نرخ تورم مناطق روستایی نسبت به مناطق شهری با شدت بیشتری افزایش یافته است. نرخ تورم ماهانه مناطق شهری در آذر امسال به ۳درصد رسیده که دو برابر نرخ تورم ماهانه آبان (۱.۵درصد) است. این در حالی است که نرخ تورم ماهانه مناطق روستایی ۲.۳برابر شد و از ۱.۸درصد در آبان به ۴.۲درصد در آذر افزایش یافت».
تورم در بخش مواد غذایی و تشدید اختلاف طبقاتی
روشن است که نرخ واقعی تورم بهویژه در رابطه با اقلام خوراکی بسا بیشتر از نرخی است که توسط رسانههای حکومتی اعلام شده است در اثبات این نکته سایت حکومتی سیاست روز ۷دیماه ۹۸با عنوان «بینواسازی بخش دیگری از مردم» بهنقل از راغفر کارشناس اقتصادی نظام به صراحت اذعان میکند: «توجه به این امر ضروری است که تورم در بخش مواد غذایی بیش از ۸۰درصد بوده و همین امر نشان میدهد که نسبت تورم و دستمزدها تا چه اندازه در بودجه سال ۹۹منجر به نابرابری طبقاتی بیشتر خواهد شد».
این اعترافات بهوضوح بیانگر فشار طاقتفرسایی است که در حال حاضر نظام غارت و سرکوب ولایت بر تمام اقشار جامعه ایران و بهطور خاص بر عموم حقوق بگیران دولتی و خصوصی اعم از کارگران، کارمندان، بازنشستگان، معلمان و فرهنگیان، پرستاران تحمیل میکند، چرا که بنا به اعتراف رسانههای حکومتی هزینه معیشت یک خانوار به ۸میلیون و ۷۰۰هزار تومان بالغ شده است اما حقوق کمتر از ۲میلیونی این اقشار زحمتکش کفاف یک پنجم هزینه یک خانوار چهار نفری را هم نمیدهد.
نتیجه اینکه، هر روز که میگذرد خط فقر و فلاکت بیشازپیش نمایان و برجستهتر میشود و لشکر بیکاران و مردم محروم و ستمدیده در مقابل این رژیم صفآرایی گسترده تری پیدا میکنند.
قیام آبان ۹۸ خشم و عصیان علیه تمامیت این رژیم را بهخوبی به نمایش گذاشت و این واقعیت را بهخوبی به اثبات رساند که این مردم عزم جزم کردهاند این حاکمیت پلید را برای همیشه از ایرانزمین محو سازند و گلستان آزادی و آبادانی را بر ویرانههای حاصل از ۴دهه حاکمیت پلید این دین فروشان برپا کنند. بامید آن روز که قطعاً محقق خواهد شد.