۱۳۹۸ بهمن ۱۰, پنجشنبه

مفهوم بحرانی شدن نمایش انتخابات

نمایش انتخابات

نمایش انتخابات
هم‌چنان که ناظران و آگاهان مسائل ایران می‌گویند و البته مردم ایران با پوست و گوشت خود طی ۴دهه درک کرده‌اند، نهادی به‌نام مجلس که برخاسته از آرای مردم باشد و کلیه قوانین و سیاست‌های کشور از این مسیر به‌تصویب برسد، از اساس با ساختار نظام مبتنی بر ولایت فقیه سازگاری نداشته و ندارد.

بعد از این‌که خمینی با موج‌سواری بر انقلاب ضدسلطنتی مردم، رهبری انقلاب را ربود و به‌قدرت رسید زیر موج آزادی‌خواهانه مردم ناچار به‌ این پدیدهٔ‌ مزاحم تن داد. اما از همان بدو انقلاب با انواع ترفندهای آخوندی و دجالگرانه، چنان فیلترهای پیدا و پنهانی برای راه‌یابی‌ مهره‌های دلخواه خود به‌ مجلس ارتجاع تولید کرده است که نام این کار را هم به‌صورت نهادینه، مهندسی انتخابات نام نهاده‌اند.

اکنون در فاز سرنگونی نظام ولایت سؤال این است که چرا خامنه‌ای دیگر نمی‌خواهد به‌ شراکت حداقلی باندهای مغلوب تن بدهد و عزم جزم کرده که با اهرم شورای نگهبان حتی یک اقلیت نمایشی به‌مثابه زینت‌المجلس را هم تحمل نکند؟

کمتر از یک ماه مانده به‌ برگزاری نمایش انتخابات رژیم، بوقهای انتخاباتی ولی‌فقیه ارتجاع، با اشاره به‌نحوهٔ تصفیه گروه‌های مخالف نظام به‌خصوص مجاهدین در اولین دور برگزاری انتخابات، تلویحا از به‌پایان رسیدن ظرفیت ولی‌فقیه در تحمل سهم قدرت و غارت برای باندهای مغلوب خبر می‌دهند. بازپخش مکرر گزارش‌هایی از چگونگی حذف مجاهدین از اولین مجلس پس از انتخابات توسط تلویزیون خامنه‌ای گوشه‌ای از تمهیدات گستردهٔ ولی‌فقیه برای حذف مهره‌های مغلوب است: «منافقین نیز که از روزهای نخستین انقلاب در پی سهم‌خواهی از قدرت بودند در این دوره از انتخابات حاضر شدند. در انتخابات این مجلس که نظارت شورای نگهبان در ان وجود نداشت صلاحیت نامزدها توسط وزرات کشور مورد بررسی قرار گرفت. با این حال امام در آستانه انتخابات در پیامی اعلام کردند خوف آن دارم که تبلیغات برای اشخاصی که به‌ اسلام و جمهوری اسلامی اعتقادی ندارند و اعمال و گفتار آنان در این یک‌سال شاهد آن است و اکنون برای راه پیدا کردن به‌ مجلس و برای کارشکنی و جنجال در محیط مقدس مجلس شورای اسلامی خود را هوادار اسلام و مسلمانان جا می‌زنند در قشری از ملت و جوانان پاکدل تاثیر کند و آراء مقدس خود را به‌ کسانی دهند که به‌نفع اجانب با اسلام و جمهوری اسلامی مخالفت اساسی دارند».

تلویزیون رژیم در این جعل تاریخ خود حتی اعتراف می‌کند که همان زمان نیروهای مخالف خمینی در اکثریتی بودند که پیروزی باندهای وابسته به‌ خمینی برای خودشان هم غیرقابل تصور بود: «اندک زمانی بعد معلوم شد نیروهای خط امام بزرگترین فراکسیون مجلس هستند».

اگر در دور اول نمایش انتخابات خمینی به‌دنبال تثبیت پایه‌های قدرتش برای برقراری دیکتاتوری ولایت فقیه دست به‌ حذف نیروهای انقلاب زد این‌بار در فاز سرنگونی خامنه‌ای در وحشت از بروز قیام از شکاف در حاکمیت دست به‌ حذف و تصفیه مهره‌های باندهای مغلوبی زده است که در ۴دهه حاکمیت آخوندی پا‌به‌پای نظام در جنایتهای رژیم و غارت مردم با هم شریک بوده‌اند. این اقدام به‌قدری در نظام بی‌سابقه است که علی مطهری عضو مجلس ارتجاع می‌گوید: «این روش که پیش‌گرفته‌اند و سخنگوی شورای نگهبان مستمراً تأکید می‌کند رد صلاحیتها بیشتر به‌دلیل تخلفات مالی و اخلاقی بوده، بازی با آبروی افراد است. در هیچ دوره‌ای هم این‌گونه رفتار نمی‌شده است». و اسحاق جهانگیری، معاون روحانی هم می‌گوید: «اگر شرایط به‌ همین منوال ادامه پیدا کند، انتخاباتی بی‌رمق برگزار خواهد شد».

وی با این بیان به‌ باند غالب ندا می‌دهد اگر سهم قدرت و غارت آنها پرداخت نشود پای پیآمد آن نخواهند ایستاد.

همین مفهوم را شورای سیاست‌گذاری باندهای مغلوب نظام در اطلاعیه‌ای به‌ولی‌فقیه گوشزد کرد که حاضر نیستند زینت‌المجلس نظام باشند. یعنی که از سهم قدرت و غارت خود نمی‌خواهند کوتاه بیانید.

اکنون سؤال این است که ولی‌فقیه تهدید به‌ روز قیام در اثر شکاف در جنگ قدرت نظام را می‌پذیرد یا منزوی‌تر شدن در باندهای حاکم و افزودن بر خیل بریده‌ها و چوب‌زیربغل‌های نظام را انتخاب خواهد کرد. کارشناسان حکومتی هم در این مورد اتفاق‌نظر دارند که در هر دو صورت نظام از آن ضعیف‌تر بیرون می‌آید.